• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Vücudu buz gibi işte. Ama kafası çok sıcak
YAnlış hatırlamıyosam bi doktorda dinlemiştim soğuk olan yerleri ısıtıp sıcak olan yerleri serinletmek gerekiyomuş vücut ısısını dengelemek için. Küvete ılık su doldurup içine uzandırsanız durmaz mı iyi gelebilir

• Beğen
Reactions: Gao
YAnlış hatırlamıyosam bi doktorda dinlemiştim soğuk olan yerleri ısıtıp sıcak olan yerleri serinletmek gerekiyomuş vücut ısısını dengelemek için. Küvete ılık su doldurup içine uzandırsanız durmaz mı iyi gelebilir
Suda durmuyor bacakları buz gibi. Şimdi giydirdim

Ilık duş aldırdım çok ağladı üstünde sadece zıbın var. Bişey
yapmıyorlar acilde sinirim bozuldu
Acilde yapıcak bişey yok zaten. Serum mu baglıcaklar cocuga yani ne bekledinki. Sen sakin olucaksın. Sürekli ateşe bakıcaksın. Solunum yolunu rahatlatıcaksın. Yapcak bişey yok. Dedikleri gibi enfeksiyon olursa mudahale ediyorlar. Sen ortamı soguk tut üstünü zaten soymussun. Biraz takip et ates yukseliyormu dusuyor mu.

Güzel olan herşeyi kaldırıyor zaten piyasadan bakalım şimdilik Molfix iyi gibi ona devam edebilirim yada başka önerdiğiniz var mı hanımlar
Evet ya çok fazla şikayet var zaten. Bi de molfix adet fiyatı olarak daha ucuz. Kalıbı nasıl acaba sleepye göre

Evet ya çok fazla şikayet var zaten. Bi de molfix adet fiyatı olarak daha ucuz. Kalıbı nasıl acaba sleepye göre
Grniş. Primadan daha geniş kalıbı. Daha yumuşak ama ondan. Az önce bağladım. Elime yumuşacık geldi

Grniş. Primadan daha geniş kalıbı. Daha yumuşak ama ondan. Az önce bağladım. Elime yumuşacık geldi
Kaç numara kullanıyosun 3se zahmet olmazsa en boy ölçebilir misin elimdekileri molfixle değiştirmeyi düşünüyorum da

Back
X