Vücudu buz gibi işte. Ama kafası çok sıcakÜstünü soyup ıslak pamukla silebilirsin vücudunu ya da ılık suya sokabilirsin. İlaç 1 saattr etki eder aslında düzenli kontrol et ateşini
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Nisan 2024
- 1.682
- 1.870
- 48
Ilık olsun soğuk değilSuyun içinde durmuyor çok ağlıyor
- 15 Nisan 2023
- 440
- 297
- 23
Kafasına konmaz diye biliyorum üşütebilirNeden ki ? İyi değil mi nemli pamuk. Vücudu buz gibi ama göğsü kafası ateşler içinde
- 17 Temmuz 2022
- 3.200
- 2.807
- 63
- 30
YAnlış hatırlamıyosam bi doktorda dinlemiştim soğuk olan yerleri ısıtıp sıcak olan yerleri serinletmek gerekiyomuş vücut ısısını dengelemek için. Küvete ılık su doldurup içine uzandırsanız durmaz mı iyi gelebilirVücudu buz gibi işte. Ama kafası çok sıcak
- 15 Nisan 2023
- 440
- 297
- 23
Ateşi düşmediyse muhakkak düşürmeye çalışın uyusada uyandırıp duşa koyun ağlasada ılık suyla duş aldırmanız önemliUyudu şu an
Suda durmuyor bacakları buz gibi. Şimdi giydirdimYAnlış hatırlamıyosam bi doktorda dinlemiştim soğuk olan yerleri ısıtıp sıcak olan yerleri serinletmek gerekiyomuş vücut ısısını dengelemek için. Küvete ılık su doldurup içine uzandırsanız durmaz mı iyi gelebilir
Durmuyor aşırı ağlıyor öylr daha da yükseliyorAteşi düşmediyse muhakkak düşürmeye çalışın uyusada uyandırıp duşa koyun ağlasada ılık suyla duş aldırmanız önemli
Ne yapacağımı şaşırdımKafasına konmaz diye biliyorum üşütebilir
Acilde yapıcak bişey yok zaten. Serum mu baglıcaklar cocuga yani ne bekledinki. Sen sakin olucaksın. Sürekli ateşe bakıcaksın. Solunum yolunu rahatlatıcaksın. Yapcak bişey yok. Dedikleri gibi enfeksiyon olursa mudahale ediyorlar. Sen ortamı soguk tut üstünü zaten soymussun. Biraz takip et ates yukseliyormu dusuyor mu.Ilık duş aldırdım çok ağladı üstünde sadece zıbın var. Bişey
yapmıyorlar acilde sinirim bozuldu
- 18 Haziran 2021
- 1.670
- 868
- 73
Güzel olan herşeyi kaldırıyor zaten piyasadan bakalım şimdilik Molfix iyi gibi ona devam edebilirim yada başka önerdiğiniz var mı hanımlarEvet mağazada yokmuş kayınpeder be almaya gitmiş premium plus yazıyo hepsinde sadece bu var artık demişler
- 2 Nisan 2024
- 1.682
- 1.870
- 48
Videoda dediklerini yaomaya devam edin düşürene kadarUyudu şu an
- 17 Temmuz 2022
- 3.200
- 2.807
- 63
- 30
Evet ya çok fazla şikayet var zaten. Bi de molfix adet fiyatı olarak daha ucuz. Kalıbı nasıl acaba sleepye göreGüzel olan herşeyi kaldırıyor zaten piyasadan bakalım şimdilik Molfix iyi gibi ona devam edebilirim yada başka önerdiğiniz var mı hanımlar
- 2 Nisan 2024
- 1.682
- 1.870
- 48
Grniş. Primadan daha geniş kalıbı. Daha yumuşak ama ondan. Az önce bağladım. Elime yumuşacık geldiEvet ya çok fazla şikayet var zaten. Bi de molfix adet fiyatı olarak daha ucuz. Kalıbı nasıl acaba sleepye göre
- 17 Temmuz 2022
- 3.200
- 2.807
- 63
- 30
Kaç numara kullanıyosun 3se zahmet olmazsa en boy ölçebilir misin elimdekileri molfixle değiştirmeyi düşünüyorum daGrniş. Primadan daha geniş kalıbı. Daha yumuşak ama ondan. Az önce bağladım. Elime yumuşacık geldi
- 2 Nisan 2024
- 1.682
- 1.870
- 48
3 numara. Memedeyiz, uyuyacak inşallah. Uyutamazsam şimdi, olmazsa yarın ölçerim.Kaç numara kullanıyosun 3se zahmet olmazsa en boy ölçebilir misin elimdekileri molfixle değiştirmeyi düşünüyorum da
- 10 Mayıs 2019
- 4.132
- 11.165
- 208
Bende de öyle sinirlerimi bozduaaa bizim de öyle olmuş şimdi sen diyince baktım 2 tane beyazlık var. bu arada siteye ne olmuş ya. ekranı yana kaydırmadan okuyamıyorum yazılanları. çok kötü olmuş. sadece bende mi var bu sorun
- 2 Nisan 2024
- 1.682
- 1.870
- 48
20 cm ortasının eni, boyunu çok esnetmeden ölçtüm 34, esnettim biraz 39Kaç numara kullanıyosun 3se zahmet olmazsa en boy ölçebilir misin elimdekileri molfixle değiştirmeyi düşünüyorum da
- 17 Temmuz 2022
- 3.200
- 2.807
- 63
- 30
Çok sağol bakıcam ben de bakalım ne kadar fark varmış20 cm ortasının eni, boyunu çok esnetmeden ölçtüm 34, esnettim biraz 39