2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Evet canım olabilir benimde tahmini yumurtlama gününden sonra karın ve kasık kısmında sürekli bi hareketlilik vardı böyle sonra hamile kaldım 10 gün falan bekle baktın başka belirtiler var test yaparsın
Sizde oldumu yumurtlamadan 4gun sonra gun boyu bicak batar gibi kasikta batma devamli ayni yerde degil kasik cevresi rahime yakin yerlerde bugun yok sadece dun oldu

Sizde oldumu yumurtlamadan 4gun sonra gun boyu bicak batar gibi kasikta batma devamli ayni yerde degil kasik cevresi rahime yakin yerlerde bugun yok sadece dun oldu
Canım yumurtlama günüde dahil sadece sağ kasığım ağrıdı benim böyle ciddi kendini hissettiren bir ağrı şeklinde hemde sağdan yumurtladım muhtemelen bebekte sağ tarafımda çünkü

Amiiinnn canım benim hepimize nasip olsun inşallah bende hep bi dolu bi boş yaptım ama mesela yumurtlama günlerinde şöyle yaptım mesela bugün sabah olduysa ilişki yarın akşam oldu bide tam 2 günde geçmemiş oldu ortası bişey

Canım ben 1 dolu 1 boş olarak akşamları yapıyorum. Mesela bugün , yarın evde sonra yok perşembe nöbetçi . O yüzden acaba bu günü de değerlendirsem mi acaba dedim pik yaptı ya

Canım yumurtlama günüde dahil sadece sağ kasığım ağrıdı benim böyle ciddi kendini hissettiren bir ağrı şeklinde hemde sağdan yumurtladım muhtemelen bebekte sağ tarafımda çünkü
Ay sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tebrik ederim benimde bugün sağ kasığımda bıcak saplanır gibi ağeım oluyor ilk yürürken başladı sonra dinlenirkende bir kaç kere oldu böyle hafif yanma gibi bişeyde var kasığımda garip. Acaba senin nasıldı ağrım ?

Hayırlı olsun balım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende bu ay jel kullandım beklemedeyim bende awox marka gebelik testi aldım yarın bata 4 gün kalmış oluyor yarun sabah ilk idrarla yapıcam inşallah 20 saniye kuralı nasıl oluyor ve herhangi bir gebelik belirtin varmıydı

Ay kızlar herkes nerede ya? Arada bakıyorum kimse kalmamış

Selam kızlar.. bir kaybım var, 6 haftada 6 ay önce kürtaj olmuştum. Bu ay korunmayı bıraktım. Biraz korkuyorum

İnstagramda böyle bir video gördüm
Video buraya atılmıyor
Ekran resmi aldım
Belki işe yarar şifa olsun

Eklentiler

• Screenshot_20241113_022636_Instagram.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 34
Kuzu o zaman hem bugün hem yarın değerlendir yinede sonraki gün yokmuş madem evde
Yaa kuzum değerlendiremedim dün akşam. Genel olarak su kesintisi vardır bulunduğumuz yerde. Dün inanılmaz sol kaşığım ağrıdı. Bugünde öyle bi ağrı yok ama sızlıyor. Sabah da çok çok az yumurta akı gibi birşey geldi peşeteye. 8 Kasım 10. Günümden beri böyle geliyor. Anlamadım gitti . Bu yumurtlama akı yumurtlama olmadan kaç gün önce başlıyor bitiyor. En alttakini yeni yaptım sabah dayanmaadımnsaati beklemeyi

Eklentiler

• IMG_6173.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 25
Asıl şimdi pik olmus gibi duruyor

Asıl şimdi pik olmus gibi duruyor
İlk fotoğraf düne ait
2. Foto dün öğlen
3.foto da şimdi yaptığım.
Hiç ama hiç anlamıyorum bu işten ben. Dün hiç akıntım gelmedi bugün çok çok az bişi geldi. Kaşık batması, ağrısı durdu. 2 gündür çekiyordum. Dün de değerlendiremedim sular kesikti üzüldüm. Bugün de sular kesik akşama gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Reglim biter bitmez 1 dolu 1 boş değerlendirdim hep. Bugün değerlendirme yapmam lazım sıraya göre.

Eklentiler

• F1DA2EE5-D9F9-4B77-8CC3-E87653357E7B.jpeg
    155,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6157.jpeg
    241,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6178.jpeg
    167,1 KB · Görüntüleme: 22
Eee bu pik olmuş asıl şimdi önemli

Bence bu sabah ki net pik canım
1 dolu 1 bos doktorlarinda cok tavsiye ettigi bi durum
Bu ay insallah hayirli haber alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…