Canım genelde bi sabah bi akşam deniliyor takip etmek için yumurtlama olduğunda öyle okudum. Hadi yapayım dedim çatladığını gördüm.Ovulasyon gunde 1 kere yapilmiyor mu canim?
İkinci defa neden yaptin ki?
Valla hic bilemezsin beklemedigin anda tak diye gelir
Ben,ozellikle ac kalinca kussan kusturmuyor öyle fena bi bulantiKızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Aksam var?Canım genelde bi sabah bi akşam deniliyor takip etmek için yumurtlama olduğunda öyle okudum. Hadi yapayım dedim çatladığını gördüm.
Gerçekten çok stresli onu geçtim bulunduğumuz yerde su sıkıntısı var hala gelmedi sular geçen hafta da sürekli gitti geldi saçma sapan birşeyler oldu. Bu ay ovu testi ile denedim ama değerlendiremedim .boşu boşuna kendime stres yaşattım. Belki bi umut hani 2 gün önceki denemeden mucize olursa olur.Aksam var?
Ben ovulasyon testiyle takip ederken cok yoruluyordum ya 2 ya da 3 defa en fazla kullanmisimdir
Ovulasyonda stres isi resmen ya
Canım kalp atışı falan görülürmüştür çift atım anlamadılarmı nasıl hala ihtimal var. Sabırrr inşallah 2-3 haftaya rahatlarsınKızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Canım asıl çatlamada önemli sakın bugünu es geçme suyu ayarlamaya calıs bence pik gördükten sonra 3 gün değerlendir diyorlar dün pikse devamkeeeeeAh be çatladıbu ay da olmayacak benim büyük ihtimalle of. En son 11 kasımda ilişki oldu. mutlutablo
İnsallah canim ama adete 1 hafta kala test yapmak yasak sanaGerçekten çok stresli onu geçtim bulunduğumuz yerde su sıkıntısı var hala gelmedi sular geçen hafta da sürekli gitti geldi saçma sapan birşeyler oldu. Bu ay ovu testi ile denedim ama değerlendiremedim .boşu boşuna kendime stres yaşattım. Belki bi umut hani 2 gün önceki denemeden mucize olursa olur.
Evet yarın ilk idrarla yapın bakalım :)31.inde iğne oldum 14 ünde yapabilirim yani yarın değil mi?
Hayırlısıyla inşallah çok teşekkürlerEvet yarın ilk idrarla yapın bakalım :)
İnşallahh hamilesinizdir
Devam edemiyoruz eşimin dedesi vefat etti yaklaşık 10 dk önce. Memlekete gideceğiz büyük ihtimalleCanım asıl çatlamada önemli sakın bugünu es geçme suyu ayarlamaya calıs bence pik gördükten sonra 3 gün değerlendir diyorlar dün pikse devamkeeeee
Allahım nasip ederse eder canım. Eşimin dedesi vefat etti bugün. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.İnsallah canim ama adete 1 hafta kala test yapmak yasak sana
Bari 2 gun kala falan basla
Kalp iki üç saniye dinledi üstüne gezdirdi bastı çok fazla dinlemeyelim ultrason cihazı çok sağlıklı dğl dedi. Sağlık ocağı gibi bir devlet polikliniğiydi. Özelde randevum var 30:11 deCanım kalp atışı falan görülürmüştür çift atım anlamadılarmı nasıl hala ihtimal var. Sabırrr inşallah 2-3 haftaya rahatlarsın
Allah rahmet eylesin. Canim. Senin bat 26 kasim mi benimde 26 kasim.Devam edemiyoruz eşimin dedesi vefat etti yaklaşık 10 dk önce. Memlekete gideceğiz büyük ihtimalle
Allahım nasip ederse eder canım. Eşimin dedesi vefat etti bugün. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.
Mekani cennet olsun basiniz sagolsun canımDevam edemiyoruz eşimin dedesi vefat etti yaklaşık 10 dk önce. Memlekete gideceğiz büyük ihtimalle
Allahım nasip ederse eder canım. Eşimin dedesi vefat etti bugün. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.
Merhaba arkadaşım. Sağlıkla ilerler hamileliğin inşallahKızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Bende pek anlamıyorum ama hem dün hemde bugün yumurtan oluşmaya devam etmiş herhalde. Çatlama ya bugün ya yarın olur. Bence denemelere devam edinKızlar günaydın. Üstteki 12.11.2024 sabah
Alttaki de 13.11.2024 sabah yani bugün. Dün pikti değil mi? Ben hiç anlamıyorum bu ovü testlerinden. Dünü değerlendirdikumarım bu ay bebişimiz bize gelir
Sperm 3-5 gün yaşayabiliyormuş ya hani, belkide bebişiniz oluşur :)Gerçekten çok stresli onu geçtim bulunduğumuz yerde su sıkıntısı var hala gelmedi sular geçen hafta da sürekli gitti geldi saçma sapan birşeyler oldu. Bu ay ovu testi ile denedim ama değerlendiremedim .boşu boşuna kendime stres yaşattım. Belki bi umut hani 2 gün önceki denemeden mucize olursa olur.
Evet pik olmuş. Hadi hayırlısı :)kızlar bende ovu testlerimle geldimsırasıyla 10-11-12-13-14-15 günler 15 olanin bugüne ait sanırım bugün pik değilmi