2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bence bu sabah ki net pik canım 🥰
1 dolu 1 bos doktorlarinda cok tavsiye ettigi bi durum
Bu ay insallah hayirli haber alirsin🤲🏼
Ay inşallah suyum gelirde değerlendirme yapabilirim😍. Çok stresli bişi bu ovu testi bidaha aslaaa diyorum 🤣 inşallah canım inşallah beklenen tarih 26 Kasım nasıl dayanacağım bilmiyorum. Bilerek de gebelik testi almadım geçen ay almıştım onları yapmadım zaten regli olmuştum. O pahalı testler var ya onlardan

2 gündür pik çatlamadı daha tam değerlendirmelik zamanlar akşamı bile beklemesen keşke 🤩
Kaçırma
Yaaa canım eşim işte sabah gitti 2 gündür suyumuz yok maalesef nasıl değerlendirelim :KK43: bende çok istiyorum değerlendirmeyi ama yok anam bulunduğumuz yer töbe töbe birşey demeyeceğim. 30 yıl geriden geliyor resmen . Su Akşam gelirse direk değerlendirme yapacağım bide arkasına test yaparım.

Yaaa canım eşim işte sabah gitti 2 gündür suyumuz yok maalesef nasıl değerlendirelim :KK43: bende çok istiyorum değerlendirmeyi ama yok anam bulunduğumuz yer töbe töbe birşey demeyeceğim. 30 yıl geriden geliyor resmen . Su Akşam gelirse direk değerlendirme yapacağım bide arkasına test yaparım.
Su alsın 2 tane 5 lt😂

Ay inşallah suyum gelirde değerlendirme yapabilirim😍. Çok stresli bişi bu ovu testi bidaha aslaaa diyorum 🤣 inşallah canım inşallah beklenen tarih 26 Kasım nasıl dayanacağım bilmiyorum. Bilerek de gebelik testi almadım geçen ay almıştım onları yapmadım zaten regli olmuştum. O pahalı testler var ya onlardan
Bu defa tut kendini sonra bizde heyecanla bekliyoruz 😃

Canım benimki biraz sıkıntılı ilerliyor maalesef 😔
Dün kontrolüm vardı. Kalp atışlarını yavaş dedi doktor. Olumsuz konuştu biraz, 2 hafta sonra çağırdı ama başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum 1 hafta sonra.
Bakalım hayırlısı olsun 🥲
İnşallah korktuguna uğratmaz Rabbim 🤲 canım baska doktor görmekte fayda var

Ah be çatladı :KK43: bu ay da olmayacak benim büyük ihtimalle of. En son 11 kasımda ilişki oldu. 🥲🥲🥲 mutlutablo mutlutablo

Eklentiler

• IMG_6202.jpeg
    IMG_6202.jpeg
    180,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6203.jpeg
    IMG_6203.jpeg
    153,5 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar klomen sonrası 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum. 10. Gün kan testi negatifken sonrasında dönebilir mi? Çatlatma iğnesi sonrası regli ne zaman beklemeliyim? Normalde programım 17sini gösteriyor.

Kan negatife dönmüşken idrarda yalancı pozitif çıkmaz sanırım? Kaçıncı gün idrar testi yapmaya başlamalıyım?

Şimdiden teşekkür ediyorum

Kızlar klomen sonrası 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum. 10. Gün kan testi negatifken sonrasında dönebilir mi? Çatlatma iğnesi sonrası regli ne zaman beklemeliyim? Normalde programım 17sini gösteriyor.

Kan negatife dönmüşken idrarda yalancı pozitif çıkmaz sanırım? Kaçıncı gün idrar testi yapmaya başlamalıyım?

Şimdiden teşekkür ediyorum
14.güne kadar her şey olabilir. Biraz daha bekleyip eğer regl olmazsanız 14.gün bi test yapın bence :)

tubaslk tubaslk
imermeri imermeri
Japonbaby Japonbaby
O ogretmennnhaniiimm1

Kızlarr hamilelik nasıl gidiyor. Ne durumdasın en son doktor neler söyledi🥰
Kızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık 🤢🤢🤮🤮 8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??

Kızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık 🤢🤢🤮🤮 8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Midee bulantısı gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti doktorum birazcık daha sabret bı kaç ay sonra gecer bulantın zaten♥️

X