2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Merhaba, ayın 4 ü yumurtlama 5 i çatlama gördüm ovulasyon testinde bugün ayın 13 ü acile gittim başka bi sebepten doktor röntgen öncesi gebelik riski için beta baktı. 0,100 çıktı. Sizce bu ay umudu kesmeli miyim? Yoksa erken mi? Olsa çıkar mıydı?

kızlar ben bugün öğlen pik gördüm ovulasyonda ama eşim bugün yok değerlendiremedik dün akşam değerlendirmiştik modum düştü ya 🫣

Eklentiler

• IMG_8311.jpeg
    IMG_8311.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 14
kızlar ben bugün öğlen pik gördüm ovulasyonda ama eşim bugün yok değerlendiremedik dün akşam değerlendirmiştik modum düştü ya 🫣
Canım pikten 2 gün öncesi pik günü ve çatlama gunuylensonraki gün bu 4 gün en önemlisi hiç modun dusmesin

Canım pikten 2 gün öncesi pik günü ve çatlama gunuylensonraki gün bu 4 gün en önemlisi hiç modun dusmesin
pikten 2 gün öncesi var canım ilişki bi bu gece yok yarında nasipse değerlendiririz hayırlısı bakalım biz bilemeyiz Allah bilir Rabbimin vardır bi bildiği

Kızlar benim kırmızılar geldi, elendim yani. Zaten bat tarihim bugündü. Hiç şaşmadı sağolsun 🥲 gelecek aya ovulasyon testleriyle deneyeceğim. Ama çok umutla beklemeyeceğim ve aslaa adetim gecikmeden test yapmayacağım. Gelecek aya bu topikten devam edebilir miyiz? Lioo Lioo

Kızlar benim kırmızılar geldi, elendim yani. Zaten bat tarihim bugündü. Hiç şaşmadı sağolsun 🥲 gelecek aya ovulasyon testleriyle deneyeceğim. Ama çok umutla beklemeyeceğim ve aslaa adetim gecikmeden test yapmayacağım. Gelecek aya bu topikten devam edebilir miyiz? Lioo Lioo
Sat Bat yaz canim guncelleyim. Bende geçen ay erkenden test falan yaptım. Bu ay yapmicam. Gecikene kadar. Ederiz ya bilmiyorum. Kasim aralik diye topic de açilmis.

Sat Bat yaz canim guncelleyim. Bende geçen ay erkenden test falan yaptım. Bu ay yapmicam. Gecikene kadar. Ederiz ya bilmiyorum. Kasim aralik diye topic de açilmis.
Size çok alıştım yaa buradan devam edelim. Hatta topik başlığı değişikliği yapılabiliyorsa "gebe kalmadan gitmek yok" diye değiştir sen 😁
Sat 14 kasım, bat 15 aralık Lioo Lioo

Size çok alıştım yaa buradan devam edelim. Hatta topik başlığı değişikliği yapılabiliyorsa "gebe kalmadan gitmek yok" diye değiştir sen 😁
Sat 14 kasım, bat 15 aralık Lioo Lioo
Bende degistirmek istedim ama olmuyormuş degisiklik 😅 tamm canim gunecellycem

kızlar dün pikti benim bugün bir tık daha silikleşti çatlamışmı sizce 🫣

Eklentiler

• IMG_8322.jpeg
    IMG_8322.jpeg
    117,2 KB · Görüntüleme: 10
Ben galiba erken adet olacam. Karnım belim ayaklarım feci ağrıyor koptu resmen. Adet sivilcelerim de çıktı. Bat 24 kasım ama o güne kalmaz

Bat uygulamada 16-17 Kasım en geç 18 ine kadar olmam gerek bugün test yaptım negatif bu ayda ümidi kestim 😑 4 Kasım'da gittiğimde doktora catlamisti yumurta iğne yapmadık olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum

X