- 4 Eylül 2012
- 306
- 204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnmAyy hayırlısı önceliğim sağlıklı olsun sonra kız olursa sevinirim dahada
Canım pikten 2 gün öncesi pik günü ve çatlama gunuylensonraki gün bu 4 gün en önemlisi hiç modun dusmesinkızlar ben bugün öğlen pik gördüm ovulasyonda ama eşim bugün yok değerlendiremedik dün akşam değerlendirmiştik modum düştü ya
pikten 2 gün öncesi var canım ilişki bi bu gece yok yarında nasipse değerlendiririz hayırlısı bakalım biz bilemeyiz Allah bilir Rabbimin vardır bi bildiğiCanım pikten 2 gün öncesi pik günü ve çatlama gunuylensonraki gün bu 4 gün en önemlisi hiç modun dusmesin
Büyüyordur inşallah kuzucum pazartesi giceceğiz bakalııımm ne durumdaymış daha kalp atışı dinlemedikCanım Canım. Iyimisin bebek büyüyormu
Amiiinn canım benim hepimize inşallahBurda hep dua etmiştim ikizlerimiz olsun diye
Duam sanada tutmuş hayırlısıyla gelsin minikler inşallah cnm çok sevindim
Büyüyordur inşallah kuzucum pazartesi giceceğiz bakalııımm ne durumdaymış daha kalp atışı dinlemedik
Yazarım canım hayırlı haberlerle inşallahBuyuyordur canim ters bisey olsaydı kanama vs kendini belli ederdi. Buarayada haber ver pzrts
Sat Bat yaz canim guncelleyim. Bende geçen ay erkenden test falan yaptım. Bu ay yapmicam. Gecikene kadar. Ederiz ya bilmiyorum. Kasim aralik diye topic de açilmis.Kızlar benim kırmızılar geldi, elendim yani. Zaten bat tarihim bugündü. Hiç şaşmadı sağolsun gelecek aya ovulasyon testleriyle deneyeceğim. Ama çok umutla beklemeyeceğim ve aslaa adetim gecikmeden test yapmayacağım. Gelecek aya bu topikten devam edebilir miyiz? Lioo
Size çok alıştım yaa buradan devam edelim. Hatta topik başlığı değişikliği yapılabiliyorsa "gebe kalmadan gitmek yok" diye değiştir senSat Bat yaz canim guncelleyim. Bende geçen ay erkenden test falan yaptım. Bu ay yapmicam. Gecikene kadar. Ederiz ya bilmiyorum. Kasim aralik diye topic de açilmis.
Bende degistirmek istedim ama olmuyormuş degisiklik tamm canim gunecellycemSize çok alıştım yaa buradan devam edelim. Hatta topik başlığı değişikliği yapılabiliyorsa "gebe kalmadan gitmek yok" diye değiştir sen
Sat 14 kasım, bat 15 aralık Lioo
Evet canım çatlamış. Bugün ile birlikte üç gün üst üste değerlendirkızlar dün pikti benim bugün bir tık daha silikleşti çatlamışmı sizce