2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım bugün doktor rahim ve tahliller temiz ara verme dedi ama bir kaybın daha olursa genetik test yaptırın dedi
Aaa öylemi hadi bakalım inşallah birdaha olmaz sağlıklı gebeliklerin olur canım. Ama nacizane fikrim kimyasalın genetikle bir alakası yok. Öyle denk geldi ve oldu diye düşünüyorum

Canım ben ara vermedim hastaneye gittim doktor sonuçlara baktı. Rahim ve tahliller temiz ara verme ama bir kaybın daha olursa genetik test yaptırın dedi
Aslında akişina birakmak. Çok stres yapma

Mrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi bu yerlesme olabilir mi
20241107_110218.jpg

Günaydın kızlar. Ovülasyon takibine adet bitimi 11. Gün başlamamı söyledi bu ay doktor. Bu sabah yaptım. Çok da bilgim yok bu konuda sizce bu pik mi? Yoksa yarın mı pik görürüm?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 32
Mrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi bu yerlesme olabilir miEki Görüntüle 3502024
Testiniz artı med mi acaba?

Mrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi bu yerlesme olabilir miEki Görüntüle 3502024
Evet canım olabilir benimde tahmini yumurtlama gününden sonra karın ve kasık kısmında sürekli bi hareketlilik vardı böyle sonra hamile kaldım 10 gün falan bekle baktın başka belirtiler var test yaparsın 🙏

Selam kızlar geçen ay yaptığım yaklaşık 20-30 testte pozitif(yalancı pozitif) çıkması , beta değerimin de hep 1.20 çıkmasıyla . Bu ay kendimi ovulasyon testi yaparken buldum. Reglim 31 ekimde başladı 4 ekimde tamamen temizlendim( bir kaç aydır Döngüm 23-24 gün sürüyor) . Temizlenir temizlenmez denemelere başladık 1 dolu, 1 boş olarak deneme yaptık. Şuana kadar hiç pik görmedim bu sabah yaptığımda sanki pik olmuş. Pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz resmi aşağıya bırakıyorum. Dün aslında değerlendirme yapmıştık bugün de illaki yapmam gerekiyor mu ? Sperm kalitesi için uygun olur mu :) yoksa bir sonraki günü mü değerlendirmeliyim.

Eklentiler

• IMG_6132.jpeg
    IMG_6132.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6133.jpeg
    IMG_6133.jpeg
    162,4 KB · Görüntüleme: 22
Selam kızlar geçen ay yaptığım yaklaşık 20-30 testte pozitif(yalancı pozitif) çıkması , beta değerimin de hep 1.20 çıkmasıyla . Bu ay kendimi ovulasyon testi yaparken buldum. Reglim 31 ekimde başladı 4 ekimde tamamen temizlendim( bir kaç aydır Döngüm 23-24 gün sürüyor) . Temizlenir temizlenmez denemelere başladık 1 dolu, 1 boş olarak deneme yaptık. Şuana kadar hiç pik görmedim bu sabah yaptığımda sanki pik olmuş. Pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz resmi aşağıya bırakıyorum. Dün aslında değerlendirme yapmıştık bugün de illaki yapmam gerekiyor mu ? Sperm kalitesi için uygun olur mu :) yoksa bir sonraki günü mü değerlendirmeliyim.
Canım eşinde sperm sorunu yoksa deneyebilirsin bence

Yok kuzum allaha şükürler olsun sadece bir kaç yerde okudum o yüzden sordum 👀🥹 nasıl gidiyor hamilelik :)
Kuzu onu genelde sperm sorunu olanlar için deniliyor mesela benim eşimde varikosel var ben arka arkaya denemiyordum ☺️ iyi çok şükür keseyi gördük geçen hafta haftaya pazartesi tekrar randevu var 🥰

Kuzu onu genelde sperm sorunu olanlar için deniliyor mesela benim eşimde varikosel var ben arka arkaya denemiyordum ☺️ iyi çok şükür keseyi gördük geçen hafta haftaya pazartesi tekrar randevu var 🥰
Oy kuzum benim minik kuzucuk :) sağlıkla dünyaya gelsin kuzucum çok ama çok sevindim. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Belki bende bu ay güzel haber veririm. :)

O zaman ben 1- dolu 1 boş devam edeyim :)
Ama yine de şuan içimde birşey dürtürüyor bugunu dene diye :)

X