2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Öncelikle üzüntünüzü anlıyorum, üzülmeyin desem de bi işe yaramayacak
Ama kafanızı boşaltmanıza ihtiyacınız var. Olmazsa diye düşünmeyin lütfen hep iyi düşünün ki iyi olsun inşallah
Genetik testler vs yapıldı mı acaba? 4 defa düşük mü yaşadınız ya da kimyasal gebelik mi?

Valla öyle ya, insanlar bazen hiç düşünmeden konuşuyorlar. Geçen bizim yeni taşınan komşu diyor ki, hiç bekleme tüp bebeğe git senin yaşın çok dedim yok ben normal hamile kalabiliyorum diye bir deneyeyim 6 ay diyorum yok diyor sen hiç geciktirme. İnsanı gerçekten strese sokuyorlar. Bazen acırmış gibi konuşarak. Evet belki saf iyi niyetle söylüyorlar ama yaptıkları çok kötü birşey.
Sizde durumlar nasıl bu arada?

Hayır daha kötüsü... 3 sağlıklı gebeliğimi kürtaj yaptırmak zorunda bırakıldım. 2si eski eşimden 22-23 yaşlarımdaydı. 3 yıllık evliliğimiz sürecindeki yaşadıklarım çok kötüydü, genç, tecrübesizdim ve adam tam bir manipülatif narsistti. Şimdiki evliliğimde de daha 4.ayımızda sürpriz hamilelik oldu geçen sene, eşim inatla çocuk istemediğini belirtince uzun kavgalar sonrası kürtaja gittim. Sonrasında çok pişmanlık ağlamalar oldu ama neye yarar. Şimdi ikimiz de kendimizi çok suçluyoruz. Bir yıl sonra bebek istedik 3 ay sonra hamile kaldım, çok mutluyduk hevesliydik ama kızımızı 5.5 ayda anomali yüzünden kaybettik mayısta. O da nadiren görülen birşeymiş, doktorlar dedi herhangi bir sebebi yok, araştırsanız da birşey çıkmaz. Sebepsiz yere bir kitle oluşmuştu göğsünde. Acısı geçmiyor
Yani kısacası böyle...

Ya inan çok üzüldüm ne söylesem boş kayıpların için çok üzgünüm
Ama çok şükür hamile kalabiliyorsun ve son gebeliğin hariç sağlıklı gebeliklermiş :)
Kafanı dağıt, kendini suçlamayı bırak inan psikoloji çok etkiliyor.
Şimdi ne kadardır deniyorsunuz eminim yakın zamanda hamile kalırsın
İnşallahh sağlıklı şekilde devam edecek, motivasyonunu yitirme

Kız daha belli olmaz belki geç döllenme oldu senin hem daha bat gelmemiş ben cuma günü test yapmayı düşünüyorum gel beraber yapalım seninle.

Oyyy bende temmuzda anomaliden kaybettim beyin gelişimi yoktu kısaca. Kafatası oluşmamış çünkü. Çok iyi anlıyorum seni kuzum. Bana da türlü türlü şeyler dediler. Evlendiğimde 34 kiloydum düğün stresinden boğazımda yaralar oluştu yemek yiyemedim. Ölümden döndüm diyorlar çocuk düşünmüyormusunuz. O dönem antibiyotik vs. Bir sürü ilaç alıyordum nasıl düşünelim ki. Tam duzeldim 45 civarı oldu kilom dedim eşime haydi yaparız biz bu işi. Derken depremle yıkıldık. Sonra hamileymişim bilmedim kimyasal oldu sonra tekrar hamile oldum kaybettik. İyileşmek için ilaçlar aldım. Şimdi de rahimde kalp görünümü varmış. Ama sorsan biz istemiyoruz insanların gözünde. Yani gülüm benim duyma kimseyi boş stres sebebi ya.

Yaşadıklarına üzüldüm cnm.Eşin geçde olsa pişman olmuş ve senin yanında
Senin yaşadıkların imtihan canım
Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş diye bi söz var.Günün sonunda çok mutlu olacaksın rabbim sana çocuk verecek ben eminim.Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım benim.Düşündüğümüz her olumsuz sey dua niyetine geçermiş.
Ben hamile kalacam rabbim verecek bana de
Hacet namazı kıl daraldığında sıkıldığında dua et
Rabbim senin göz yaşlarını görüyor canım
Evlat acısı çok kötü birsey bnde yaşadım ve hala unutamıyorum
İnşallah hep mutlu olursun cnm benim

Son 3 ay oldu deneyeli. Bende düşünüyorum hamile kalırım diye ama doktor da geçen yıl gözümü korkuttu, şansın her yıl yarı yarıya iniyor dedi, üzüldüm. Ama umarım olur, çok istiyorum çok hasret kaldım bebeğime

Çok üzüldüm sana da geçmiş olsun kayıpların için... hayat işte, planladığımız gibi gitmiyor napalım. İnşallah bu günler geride kalır, en kısa zamanda yüzümüz güler

Amin inşallah. Çok istiyorum, yürekten hergün diliyorum bebeğime sağlıcakla kavuşayım diye. Biz kalbimizi ferah tutalım, tevekkül edelim, gerisi artık irademiz dışında.

Daha 3 ay erken zaten hiç stres yapma.
O durum hepimiz için geçerli. Her sene şansımız azalıyor ama sen şükür ki hamile kalabiliyorsun :)
O yüzden inşallah yakın zamanda sağlıkla hamile kalacağına inanıyorum canım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Napiyonuz guzel kadınlar. Bu gün test yapicak yokmu. Tahmini yumurtlama bu günlerde benim. Candy7777 seninde bu gunlermi

Napiyonuz guzel kadınlar. Bu gün test yapicak yokmu. Tahmini yumurtlama bu günlerde benim. Candy7777 seninde bu gunlermi
Canım ben ara vermedim hastaneye gittim doktor sonuçlara baktı. Rahim ve tahliller temiz ara verme ama bir kaybın daha olursa genetik test yaptırın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…