Aldığım sayfaya dün yazdım bana dün için pik dedi ben anlamadım kiEee bu pik olmuş asıl şimdi önemli
Ay inşallah suyum gelirde değerlendirme yapabilirimBence bu sabah ki net pik canım
1 dolu 1 bos doktorlarinda cok tavsiye ettigi bi durum
Bu ay insallah hayirli haber alirsin
2 gündür pik çatlamadı daha tam değerlendirmelik zamanlar akşamı bile beklemesen keşkeAldığım sayfaya dün yazdım bana dün için pik dedi ben anlamadım ki
Yaaa canım eşim işte sabah gitti 2 gündür suyumuz yok maalesef nasıl değerlendirelim2 gündür pik çatlamadı daha tam değerlendirmelik zamanlar akşamı bile beklemesen keşke
Kaçırma
Su alsın 2 tane 5 ltYaaa canım eşim işte sabah gitti 2 gündür suyumuz yok maalesef nasıl değerlendirelimbende çok istiyorum değerlendirmeyi ama yok anam bulunduğumuz yer töbe töbe birşey demeyeceğim. 30 yıl geriden geliyor resmen . Su Akşam gelirse direk değerlendirme yapacağım bide arkasına test yaparım.
Yaaa ahahahahahSu alsın 2 tane 5 lt
Sen kaçırmamaya çalış bu günleri kuzumAldığım sayfaya dün yazdım bana dün için pik dedi ben anlamadım ki
Bu defa tut kendini sonra bizde heyecanla bekliyoruzAy inşallah suyum gelirde değerlendirme yapabilirim. Çok stresli bişi bu ovu testi bidaha aslaaa diyorum inşallah canım inşallah beklenen tarih 26 Kasım nasıl dayanacağım bilmiyorum. Bilerek de gebelik testi almadım geçen ay almıştım onları yapmadım zaten regli olmuştum. O pahalı testler var ya onlardan
Tutarım bu sefer geçen bir sürü yalancı pozitif gördümBu defa tut kendini sonra bizde heyecanla bekliyoruz
Canım benimki biraz sıkıntılı ilerliyor maaleseftubaslk
imermeri
Japonbaby
O ogretmennnhaniiimm1
Kızlarr hamilelik nasıl gidiyor. Ne durumdasın en son doktor neler söyledi
İnşallah korktuguna uğratmaz RabbimCanım benimki biraz sıkıntılı ilerliyor maalesef
Dün kontrolüm vardı. Kalp atışlarını yavaş dedi doktor. Olumsuz konuştu biraz, 2 hafta sonra çağırdı ama başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum 1 hafta sonra.
Bakalım hayırlısı olsun
Amin canım inşallahhİnşallah korktuguna uğratmaz Rabbimcanım baska doktor görmekte fayda var
14.güne kadar her şey olabilir. Biraz daha bekleyip eğer regl olmazsanız 14.gün bi test yapın bence :)Kızlar klomen sonrası 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum. 10. Gün kan testi negatifken sonrasında dönebilir mi? Çatlatma iğnesi sonrası regli ne zaman beklemeliyim? Normalde programım 17sini gösteriyor.
Kan negatife dönmüşken idrarda yalancı pozitif çıkmaz sanırım? Kaçıncı gün idrar testi yapmaya başlamalıyım?
Şimdiden teşekkür ediyorum
31.inde iğne oldum 14 ünde yapabilirim yani yarın değil mi?14.güne kadar her şey olabilir. Biraz daha bekleyip eğer regl olmazsanız 14.gün bi test yapın bence :)
Kızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artıktubaslk
imermeri
Japonbaby
O ogretmennnhaniiimm1
Kızlarr hamilelik nasıl gidiyor. Ne durumdasın en son doktor neler söyledi
Midee bulantısı gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti doktorum birazcık daha sabret bı kaç ay sonra gecer bulantın zatenKızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Ovulasyon gunde 1 kere yapilmiyor mu canim?Ah be çatladıbu ay da olmayacak benim büyük ihtimalle of. En son 11 kasımda ilişki oldu. mutlutablo