Canım bugün doktor rahim ve tahliller temiz ara verme dedi ama bir kaybın daha olursa genetik test yaptırın dediAynen sen emzirdiğin için daha düzensizdir
Aaa öylemi hadi bakalım inşallah birdaha olmaz sağlıklı gebeliklerin olur canım. Ama nacizane fikrim kimyasalın genetikle bir alakası yok. Öyle denk geldi ve oldu diye düşünüyorumCanım bugün doktor rahim ve tahliller temiz ara verme dedi ama bir kaybın daha olursa genetik test yaptırın dedi
Aslında akişina birakmak. Çok stres yapmaCanım ben ara vermedim hastaneye gittim doktor sonuçlara baktı. Rahim ve tahliller temiz ara verme ama bir kaybın daha olursa genetik test yaptırın dedi
Merhaba kusura bakmayın bana özelden yazar msnz önemli birsey soracağımOvülasyon testi kullanıyordum ama tam pik göremedim koyulaşıyordu pike yakın oluyordu ama net olarak ovülasyon göremedim canım yani bende durumlar baya karışık
İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsunAaa öylemi hadi bakalım inşallah birdaha olmaz sağlıklı gebeliklerin olur canım. Ama nacizane fikrim kimyasalın genetikle bir alakası yok. Öyle denk geldi ve oldu diye düşünüyorum
Negatif benim yine 3. Aşılama da olmadı
Testiniz artı med mi acaba?Mrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi bu yerlesme olabilir miEki Görüntüle 3502024
Evet artimedTestiniz artı med mi acaba?
Evet canım olabilir benimde tahmini yumurtlama gününden sonra karın ve kasık kısmında sürekli bi hareketlilik vardı böyle sonra hamile kaldım 10 gün falan bekle baktın başka belirtiler var test yaparsınMrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi bu yerlesme olabilir miEki Görüntüle 3502024
Teşekkür ederim referans almak için sordum ben de uyguladım da pik dediğiniz control cizgisinden daha koyu olduğu değil mi yani sizin ilk testinizEvet artimed
Evet pik oldumu t koyu cikiyorTeşekkür ederim referans almak için sordum ben de uyguladım da pik dediğiniz control cizgisinden daha koyu olduğu değil mi yani sizin ilk testiniz
İnşallah cnm sagol guzel yorumun icinEvet canım olabilir benimde tahmini yumurtlama gününden sonra karın ve kasık kısmında sürekli bi hareketlilik vardı böyle sonra hamile kaldım 10 gün falan bekle baktın başka belirtiler var test yaparsın
Canım eşinde sperm sorunu yoksa deneyebilirsin benceSelam kızlar geçen ay yaptığım yaklaşık 20-30 testte pozitif(yalancı pozitif) çıkması , beta değerimin de hep 1.20 çıkmasıyla . Bu ay kendimi ovulasyon testi yaparken buldum. Reglim 31 ekimde başladı 4 ekimde tamamen temizlendim( bir kaç aydır Döngüm 23-24 gün sürüyor) . Temizlenir temizlenmez denemelere başladık 1 dolu, 1 boş olarak deneme yaptık. Şuana kadar hiç pik görmedim bu sabah yaptığımda sanki pik olmuş. Pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz resmi aşağıya bırakıyorum. Dün aslında değerlendirme yapmıştık bugün de illaki yapmam gerekiyor mu ? Sperm kalitesi için uygun olur mu :) yoksa bir sonraki günü mü değerlendirmeliyim.
Yok kuzum allaha şükürler olsun sadece bir kaç yerde okudum o yüzden sordumCanım eşinde sperm sorunu yoksa deneyebilirsin bence
Kuzu onu genelde sperm sorunu olanlar için deniliyor mesela benim eşimde varikosel var ben arka arkaya denemiyordumYok kuzum allaha şükürler olsun sadece bir kaç yerde okudum o yüzden sordumnasıl gidiyor hamilelik :)
Oy kuzum benim minik kuzucuk :) sağlıkla dünyaya gelsin kuzucum çok ama çok sevindim. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Belki bende bu ay güzel haber veririm. :)Kuzu onu genelde sperm sorunu olanlar için deniliyor mesela benim eşimde varikosel var ben arka arkaya denemiyordumiyi çok şükür keseyi gördük geçen hafta haftaya pazartesi tekrar randevu var
Bugün test verebildim ben 4+4 sanırım günü beta hcg 92 çıktı çok mu düşük ya?Sağlık ocağına baktırabilirsiniz yarın sabahtan ya da özelde sadece kan testi yaptırın isterseniz veya yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın