2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Allah rahmet eylesin. Canim. Senin bat 26 kasim mi benimde 26 kasim.
Amin evet canım şuan 26 Kasım görünüyor ama başka uygulama da 23 ü
Mekani cennet olsun basiniz sagolsun canım
Allah razı olsun canım.
Sperm 3-5 gün yaşayabiliyormuş ya hani, belkide bebişiniz oluşur :)
Rabbim nasip ettiyse olur canım gönlüm olmasından yana her kadın gibi. Bu ayda nasip böyleymiş bekleyip göreceğiz insallah vardır insallahhhh

Kalp iki üç saniye dinledi üstüne gezdirdi bastı çok fazla dinlemeyelim ultrason cihazı çok sağlıklı dğl dedi. Sağlık ocağı gibi bir devlet polikliniğiydi. Özelde randevum var 30:11 de
Çok heyecanlıı zaten cok erkende öğrenmiştin belkide ikizliktendir
Doktor neyden şüphelendi betadan mı

Son adet tarihin ne zamn cnm

Duam sana tutmuş cnm gelsin oğlanlar
Geçmiş olsun bu arada

tubaslk
@imermeri
Japonbaby
O ogretmennnhaniiimm1

Kızlarr hamilelik nasıl gidiyor. Ne durumdasın en son doktor neler söyledi
Bende durumlar anlamsız ya, 18 eylül sat. 8 haftalık olmam gerekiyorken ultrasonda 6 haftalık cıkıyorum. Kanama hiç olmadı kasık ağrım yok bulantım yeni başladı baş dönmesi, koku hassasiyeti, göğüs dolgunlugu hassasiyeti falan da var doktor o yüzden sağlıksız diyemem bu belirtilerin olması güzel dedi. Progesteron baktı bakalım bekliyoruz sonucu

Canim benim 2 saglikli gebeligimde de 2 hafta geriden geldi. Yani geç döllenme olmustur.

Hayırlısı cnm
Çok takmamaya çalış iyi düşün iyi olsun
Geç döllenmedir büyük ihtimal
Bir sorun yok diyorsa doktor yoktur
İçin rahat etmiyorsa başka doktorada görünebilirsin
Kalp atışını duymuşmuydun

Benimde canım 10 gün geç döllenme olmuş geriden geldi hep. Regl tarihimi değiştirmişti doktorum geç döllenme demişti

Yok daha duymadım tam saptayamadı haftaya bakcak

Benimde canım 10 gün geç döllenme olmuş geriden geldi hep. Regl tarihimi değiştirmişti doktorum geç döllenme demişti
Bana da geç döllenme dedi de bakalım progesteron da düşük çıktı. Haftaya göreceğiz nolacağını. Adetim hep düzenli olmuştur hiçbir rahatsızlığım yok niye böyle bilmiyorum

Çatlamış olabilir miii kasık ağrısı bende çatlarken daha çok oldu bence testte tam pik değil ama anlamadımdaaa

Kuzucum ben geçen hafta cuma gittim kese görmeye doktor iki kese gördü ama biri diğerinin arkasında sana tam net gösteremedim dedi haftaya gel netleştirelim dedi pazartesi tekrar kontrolüm var heyecanla bekliyorum
Burda hep dua etmiştim ikizlerimiz olsun diye
Duam sanada tutmuş hayırlısıyla gelsin minikler inşallah cnm çok sevindim

Burda hep dua etmiştim ikizlerimiz olsun diye
Duam sanada tutmuş hayırlısıyla gelsin minikler inşallah cnm çok sevindim
Hahaha bunu okudugumda seni etikiyetlcektim unuttum. Bak dedugin oldu diye

Reactions: As6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…