2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ya böyle olan herkes diğer ay net hamile kaldı bu formda umudu kaybetmeyin
Ben hiç sanmıyorum artık kuzucum . Gittim kendime ovu testi sipariş verdim innovita dı sanırım. Ovu testiyle devam edeceğim. Gelene kadar da zaten kırmızı görürüm. Görmezsem de artık iade ederim :)
yaaa

canım üzüldüm ama tetler neden öyle çıkıyor bence adet gecikmeni bekle canım
Bekleyeceğim elimde başka test yok artık. Umudumu da kaybettim.

Nolur üzülme. Aylar önce predictor yaptım bak. Predictor. Net silik çizgi çıktı. Heycanıyla gidip kan verdik. 1.2 çıktı.
Ben diyorum ya net bir çizgi çıkmadan asla kendime “hamileyim” diyemiycem.

Eklentiler

• IMG_1823.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 31
Nolur üzülme. Aylar önce predictor yaptım bak. Predictor. Net silik çizgi çıktı. Heycanıyla gidip kan verdik. 1.2 çıktı.
Ben diyorum ya net bir çizgi çıkmadan asla kendime “hamileyim” diyemiycem.
Üzülme değilde insan stres oluyor aslında batı beklesek böyle olmaz. Ama kendime bi söz verdim asla bat günü gelene kadar test yapmayacağım önümüzde ki ay . :)

Üzülme değilde insan stres oluyor aslında batı beklesek böyle olmaz. Ama kendime bi söz verdim asla bat günü gelene kadar test yapmayacağım önümüzde ki ay . :)
Bencede en iyisi. ben üzülmüştüm baya. Çünkü çizgi görüp kan verince en azından insan ufakta olsa bi değer bekliyoru.

kız ama dün yaptığın erken gebelik testinde vardı gibi ama çizgi nasıl negatif olur ilginç

Bencede en iyisi. ben üzülmüştüm baya. Çünkü çizgi görüp kan verince en azından insan ufakta olsa bi değer bekliyoru.
Bende bekledim açıkçası ama maalesef 1.20 çıkardı. Ya laboratuvar da sıkıntı var yada testlerde anlamadım gitti. Testlerin hepsi mi yanlış olur yahu şaşırtıcı gerçekten. Bu testler neden böyle
kız ama dün yaptığın erken gebelik testinde vardı gibi ama çizgi nasıl negatif olur ilginç
Hiç bilmiyorum canım anlamadım gitti. Hadi diğer kaset testler yanlış çıkardı erken gebelikler de mi üst üstte yanlış çıkardı anlamadım ki. Predictor almıştım onlar bugün geliyor ama yapmayacağım.

yapma boşver bat gününde gelmezse regl o zaman yaparsınn

Kızlar ben akşam kan vermeye gittim 1 hafta önce gebelik bakmışlardı kanda şimdi bakamayız yasak diyor aynı hastane of bende mi şanssızlık var anlamadım ilçedeyiz başka hastanede yok merkez de 3 saat yakında özel hastane de yok son 2 gündür bugün artan özellikle göğüs ağrım başladı çok akıntım var ve adet olacak gibi sancım oluyor ara ara özellikle sağ tarafta iğne batmaları var 8 gün önce de pembe bi lekelenmem oldu o zaman kanda negatifti bugünde aşırı göğüslerim yanıyor sanki mentollü bişey varmış gibi :)

Ya kimyasal mı oldu acaba

Selam kızlar sizi de bilgilendireyim demiştim ben yaklaşık iki hafta önce yumurtlama gördüm ovalüsyonda değerlendirdik geçen pazartesi eğer gebelik oluşmamışsa genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olurdum ama olmadım ve ovalüsyon tekrar pikti gebelik belki diye düşündüm ama testler negatif Salı günü tekrar pik oldu çarşamba pike yakındı bugün tamamen silikleşmiş yani ben tekrar yumurtlama görmüş oldum haliyle adet tarihini uzatmış oldu değerlendirdim bakalım son durumum böyle S Sunsun9 pr3nses21 Candy7777 ve diğer kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…