Ben hiç sanmıyorum artık kuzucum .Ya böyle olan herkes diğer ay net hamile kaldı bu formdaumudu kaybetmeyin
Bekleyeceğim elimde başka test yok artık. Umudumu da kaybettim.yaaa
canım üzüldüm ama tetler neden öyle çıkıyor bence adet gecikmeni bekle canım
Nolur üzülme. Aylar önce predictor yaptım bak. Predictor. Net silik çizgi çıktı. Heycanıyla gidip kan verdik. 1.2 çıktı.Günaydın kızlar. Maalesef 1.20 çıktı testlerin hepsi bozuk. Yalancı pozitif çıkarıyoryada hastanede birşey var bilmiyorum. bat 3 gün kaldı. Beklemekten başka çarem yok. Gerçi olsaydı çıkardı bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu iyice asjsjjs ben bu ay elenirim kesin. Bir daha kan vermek istemiyorum kanki olduk hastanedekilerle tanıdılar artık beni gülüyorum ama cidden sinirlerim bozuldu. Testlerin hepsi de mi yalancı pozitif verir yahu şaşılacak şey vallahi
Üzülme değilde insan stres oluyor aslında batı beklesek böyle olmaz. Ama kendime bi söz verdim asla bat günü gelene kadar test yapmayacağım önümüzde ki ay . :)Nolur üzülme. Aylar önce predictor yaptım bak. Predictor. Net silik çizgi çıktı. Heycanıyla gidip kan verdik. 1.2 çıktı.
Ben diyorum ya net bir çizgi çıkmadan asla kendime “hamileyim” diyemiycem.
Bencede en iyisi.Üzülme değilde insan stres oluyor aslında batı beklesek böyle olmaz. Ama kendime bi söz verdim asla bat günü gelene kadar test yapmayacağım önümüzde ki ay . :)
kız ama dün yaptığın erken gebelik testinde vardı gibi ama çizgi nasıl negatif olur ilginçGünaydın kızlar. Maalesef 1.20 çıktı testlerin hepsi bozuk. Yalancı pozitif çıkarıyoryada hastanede birşey var bilmiyorum. bat 3 gün kaldı. Beklemekten başka çarem yok. Gerçi olsaydı çıkardı bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu iyice asjsjjs ben bu ay elenirim kesin. Bir daha kan vermek istemiyorum kanki olduk hastanedekilerle tanıdılar artık beni gülüyorum ama cidden sinirlerim bozuldu. Testlerin hepsi de mi yalancı pozitif verir yahu şaşılacak şey vallahi
Bende bekledim açıkçası ama maalesef 1.20 çıkardı. Ya laboratuvar da sıkıntı var yada testlerde anlamadım gitti.Bencede en iyisi.ben üzülmüştüm baya. Çünkü çizgi görüp kan verince en azından insan ufakta olsa bi değer bekliyoru.
Hiç bilmiyorum canım anlamadım gitti. Hadi diğer kaset testler yanlış çıkardı erken gebelikler de mi üst üstte yanlış çıkardı anlamadım ki. Predictor almıştım onlar bugün geliyor ama yapmayacağım.kız ama dün yaptığın erken gebelik testinde vardı gibi ama çizgi nasıl negatif olur ilginç
yapma boşver bat gününde gelmezse regl o zaman yaparsınnBende bekledim açıkçası ama maalesef 1.20 çıkardı. Ya laboratuvar da sıkıntı var yada testlerde anlamadım gitti.Testlerin hepsi mi yanlış olur yahu şaşırtıcı gerçekten. Bu testler neden böyle
Hiç bilmiyorum canım anlamadım gitti. Hadi diğer kaset testler yanlış çıkardı erken gebelikler de mi üst üstte yanlış çıkardı anlamadım ki. Predictor almıştım onlar bugün geliyor ama yapmayacağım.
Gelir kuzum inancım kalmadı :) pozitif bakamıyorum artık . Testlerin hepsi mi yalancı çıkarır ya şaka gibi.yapma boşver bat gününde gelmezse regl o zaman yaparsınn
Kuzucum artık inan güven olmuyor karambole gidip kan veriyoruz resmen ama hayalkırıklığına uğruyoruzGelir kuzum inancım kalmadı :) pozitif bakamıyorum artık . Testlerin hepsi mi yalancı çıkarır ya şaka gibi.
Senin bebiş seninle ona çok mutlu oldum valla kendim hamileymişim gibi :) sağlıkla ilerlesin kzuucumKuzucum artık inan güven olmuyor karambole gidip kan veriyoruz resmen ama hayalkırıklığına uğruyoruz
Umut her zaman olsun stres yok her sey güzel olcakBiz meraklılar duramıyoz kigeç olsun güç olmasın bacım
Amin bu ay umudum var bakalım ne olacak
Ben bıraktım valla :) reglimi bekliyorumEki Görüntüle 3497051 kizlar en iyisi teste iki gün ara verim koyulaşma olmuyor
Benim 7 gün gecikti birkaç gün ara vericem teste cumartesi eşim evde tekrar bir test yaparım gidip kan veriripBen bıraktım valla :) reglimi bekliyorum
Bak bunu da az önce tutulmamış idrarla yaptımBen bıraktım valla :) reglimi bekliyorum
Ya kimyasal mı oldu acabaBende bekledim açıkçası ama maalesef 1.20 çıkardı. Ya laboratuvar da sıkıntı var yada testlerde anlamadım gitti.Testlerin hepsi mi yanlış olur yahu şaşırtıcı gerçekten. Bu testler neden böyle
Hiç bilmiyorum canım anlamadım gitti. Hadi diğer kaset testler yanlış çıkardı erken gebelikler de mi üst üstte yanlış çıkardı anlamadım ki. Predictor almıştım onlar bugün geliyor ama yapmayacağım.
canım bence sen regl gecikmeni bekle yaptıgın her test yanlış olamaz yaYa kimyasal mı oldu acaba