- 24 Nisan 2014
- 358
- 171
- 29
Ay inşallah. En azından şu son aldığım jel işe yaramış olsun boşuna kullanmış olmayayım diyorum.Kız umutsuzluğa kapılma belki vardır adetine De çokmuş
Canım ya bariz var bunda. Bence kanda da pozitif çıkacakCanım bak benimde koyasmayan testler böyle. Eşim mesiade kalmıştı az önce geldi hemen test yaptım ama kan vermek için gidemedim
Görüyorum cnm.Ay inşallah. En azından şu son aldığım jel işe yaramış olsun boşuna kullanmış olmayayım diyorum.yani var gibi de yok gibi de
Bn mıyopum uzaktan da bakıyorum gözüküyorAy inşallah. En azından şu son aldığım jel işe yaramış olsun boşuna kullanmış olmayayım diyorum.yani var gibi de yok gibi de
Hadi inşallah pozitiftirrrrrYani ben önden de gördüm, arkadan da.ama arkadan tutunca daha kırmızı gözüküyor tabii
Artık kurudu test
Ay senin ağzın ne derGörüyorum cnm.
Bnde çok kullandım bu testten bişey çıkmıyordu hiç erken döllenmiş bebiş
İnşallah canımHayırlısı o zaman
Bn mıyopum uzaktan da bakıyorum gözüküyor
Ay senin ağzın ne der
İnşallah, yine de çok umutlanmıyorım
Kuzum çok teşekkür ederim, inşallahUmutların inşallah boşa çıkmaz cnm benim
Hepimiz Alalım inşallahGeçmiş olsun yarın güzel haberler almanı diliyorum
İnşallah canım migrenim tuttu mu 3 yada 4 gün sürüyor yarın toparlanirsam kan vericem akşam üzeriCanım ya bariz var bunda. Bence kanda da pozitif çıkacak
Görmesem de anlayabiliyorum ben de aynı şeyi yaşıyorım birkaç gündür. Yarın kan verince belli olur artık. Etiketlerim sonucunuEvet dün sizle konuşmuştuk galiba. Çok tuhaf. İlk kez incecik çizgi gördüm.
Bir de size gösterebilseydim
Gölge var evet bunu ben de görüyorum hatta bugün daha netti benimkiHahah resmen pes ediyorum.
telimin modeli iyi aslında neden böyle yapıyor anlamadım.
Görünebildiği en net hali bu.
Ay çok komik
Eşim benle dalga geçiyor.
dedim sus, kk daki arkadaşlarıma çekiyorum. Gülüyor.
Bu kaçıncı dakikada çıktı. Çok belirgin bi çizgiEki Görüntüle 3496944 kizlar gene test yaptım benim kamera bozuk eşim gelince yaptım çekip sizede gösterebileyim diye. Testlerim hep böyle koyulaşma olmuyor
Ay inşallah net çizgiler de görebilelim.Gölge var evet bunu ben de görüyorum hatta bugün daha netti benimki
Evet alıyorlarKızlar benim testi de yorumlar mısınız? Yarına kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. İnşallah kan alırlar saat 11.10da randevum devlet hastanesinde o saatte kan alıyorlar mı