2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ya bir de bu prodoctoru camları çizik çuzuk. İnsan içine bakıp hiç bişey görmüyor
Testi ameliyat etmek gerekiyo görebilmek için
Canım 3 senedi böyle kuruma çizgileri gördüm kanda neqatif oluyordu erken gebelik testlere çok inanıyorum çıkmayınca artık yok diyorum..yoksa kaset testleri hep çıkarttı

Benimle batları yakın olanlar belirti falan varmı beş kasım
Bnde sağ kasık ağrısı oluyo arada
Gögüslerim sızlıyo normalde hiç sızlamaz
Bu sabah test yaptım erken gebelik yumurtlamanın 10. Günü
Yine yok galiba bişey

Canım 3 senedi böyle kuruma çizgileri gördüm kanda neqatif oluyordu erken gebelik testlere çok inanıyorum çıkmayınca artık yok diyorum..yoksa kaset testleri hep çıkarttı
Yok ya bende de bir şey çıkmadı.
6 gün kaldı, olsa çıkardı bence.
Ben pes ediyorum. Teslim oluyor ve reglmi bekliyorum

Benim 9. Gün. Benim de sadece göğüslerimde bastırınca içi acıyor.
Testim de negatif

Benim 9. Gün. Benim de sadece göğüslerimde bastırınca içi acıyor.
Testim de negatif
Ben hep erken adet olurum 5 6 gün,ya var erken diye çıkmıyor
Yada yok bişey
Bu ay ovulasyonla takip etmiştim
Belime yastık koydum ama yok galiba

Gelen aya İn şa Allah bozuk diğil sadece kuruduktan sonra çıkan çizgileri umursama ben o an çıkmayınca artık çöpe atıyorum
Sana katiliyorum evet hele gözle direkt görülen cizgi yoksa hic uğraşmaya gerek yok direkt cöpe atacaksin. Yani rengiyle fln oynamaya hic gerek yok. Zorla cizgi fln cikiyo sonra adet oluyoruz büyük yıkım oluyo. Varsa direkt bagriyor zaten ben burdayim hamilesin diye

Ay doğru ya. Umut fakirin ekmeği gibi flaş tutup bakıyorum ben de. Ama diyorum kendine gel. Gözünle görmediğin çizgi çizgi değildir.

Benimde reglime 1 kaldı inşallah gecikmeden hemen olurum pcos var hormon kontrolü yapılacak bu ay acaba doktorumdan yumurtlama takibi istesem mi ya yani yumurtaladım hiç büyüyemiyosa boşuna kendimi yıpratmış olmuyor muyum stresle

Adetle kontrole git ama sana onerim hormon almadan önce vucuduna bu ay yuruyuse basla akdeniz diyeti yap siyah cay yerine gunde iki kupa yesil cay ic inositol onerisi iste doktorundan esin ve senin için (esine takviye vitamin yazar Qenzim iceren)
Havuc avakado incir tuket
Cig badem cig kabak cekirdegi ici ve cig findik ye
Bu dediklerimi hormon ilacsiz 3 ay takiple yap kafandan bebegi at tamamen
Bir pcosluyum ve dediklerime ek sogan suyu kuru incir kuru yaptim ekstra hicbisey eklemedim bebek dusuncesini attim kendiliginden elde ettik
Her sey kafada bitiyor bebek dusuncesi gercekten silinince geliyormus ben buna inanamiyordum gercekmis
İnsallah kendini duani yasarken bulursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…