2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Selam kızlar sizi de bilgilendireyim demiştim ben yaklaşık iki hafta önce yumurtlama gördüm ovalüsyonda değerlendirdik geçen pazartesi eğer gebelik oluşmamışsa genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olurdum ama olmadım ve ovalüsyon tekrar pikti gebelik belki diye düşündüm ama testler negatif Salı günü tekrar pik oldu çarşamba pike yakındı bugün tamamen silikleşmiş yani ben tekrar yumurtlama görmüş oldum haliyle adet tarihini uzatmış oldu değerlendirdim bakalım son durumum böyle @Sunsun9 pr3nses21 pr3nses21 Candy7777 Candy7777 ve diğer kızlar
Geç döllenme olur canım belki

Bak bunu da az önce tutulmamış idrarla yaptımEki Görüntüle 3497059
Kuzum kan da veremiyorsun demi ?
Ya kimyasal mı oldu acaba
Hiç bilmiyorum ama sanmam regli olmadım daha.
canım bence sen regl gecikmeni bekle yaptıgın her test yanlış olamaz ya

Selam kızlar sizi de bilgilendireyim demiştim ben yaklaşık iki hafta önce yumurtlama gördüm ovalüsyonda değerlendirdik geçen pazartesi eğer gebelik oluşmamışsa genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olurdum ama olmadım ve ovalüsyon tekrar pikti gebelik belki diye düşündüm ama testler negatif Salı günü tekrar pik oldu çarşamba pike yakındı bugün tamamen silikleşmiş yani ben tekrar yumurtlama görmüş oldum haliyle adet tarihini uzatmış oldu değerlendirdim bakalım son durumum böyle @Sunsun9 pr3nses21 pr3nses21 Candy7777 Candy7777 ve diğer kızlar
Valla kızlar ben umudumu kaybettim artık. Reglimi bekliyorum. Kan negatif , testlerim pozitif. Ama regli olucam hissediyorum. Zaten ovu testi sipariş verdim regli olup bitene kadar gelir direk başlarım. . Rabbim halkımızda hayırlısını versin inşallah.

Bu arada kızlar ovu testi beni yanıltmış bir defa innovita alıyordum testte benim yumurtamın çatladığını göstermiş ve ben doktora gittim ki baksın bana diyor yumurtan çatlamamış nasıl diyorum testle takip ediyorum bana diyor inanma bu testlere neyse bende o zaman daha almadım 3 2 3 2 olarak denedim hep illa denk geliyor

Adetime daha 9 gün var ama rüyamdan etkilenip kalkıp alem acele test yaptım 🤫🤫 ben şimdiden başladım sanırım testlere sonunuz hayrola 😂

Eklentiler

• IMG_9933.jpeg
    IMG_9933.jpeg
    115,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Beğen
Reactions: As6
Benim bat yarın adetim gelmezse ki bence gelmeyecek cumartesi test yapacağım. belirtim filanda yok göğsümü sıkıyorum ağrısın diye yok anam ağrı filan yok. şeffaf akıntım bazen var bazen yok bel bacak ağrım var ondanda aklım bişey kesmedi. ama bence ben hamileyim :)))

Bu arada kızlar ovu testi beni yanıltmış bir defa innovita alıyordum testte benim yumurtamın çatladığını göstermiş ve ben doktora gittim ki baksın bana diyor yumurtan çatlamamış nasıl diyorum testle takip ediyorum bana diyor inanma bu testlere neyse bende o zaman daha almadım 3 2 3 2 olarak denedim hep illa denk geliyor
ay evet bendede öyle olmuştu innovita yumurtladım olarak gösterdi doktora gittim diyo ki daha yumurtlmamışsın sen ama test yaptım dedim inanma onlara gerçeği yansıtmıyor dedi

X