2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ya bir de bu prodoctoru camları çizik çuzuk. İnsan içine bakıp hiç bişey görmüyor😂
Testi ameliyat etmek gerekiyo görebilmek için😂
Canım 3 senedi böyle kuruma çizgileri gördüm kanda neqatif oluyordu erken gebelik testlere çok inanıyorum çıkmayınca artık yok diyorum..yoksa kaset testleri hep çıkarttı😏

Benimle batları yakın olanlar belirti falan varmı beş kasım
Bnde sağ kasık ağrısı oluyo arada
Gögüslerim sızlıyo normalde hiç sızlamaz
Bu sabah test yaptım erken gebelik yumurtlamanın 10. Günü
Yine yok galiba bişey 😏

Canım 3 senedi böyle kuruma çizgileri gördüm kanda neqatif oluyordu erken gebelik testlere çok inanıyorum çıkmayınca artık yok diyorum..yoksa kaset testleri hep çıkarttı😏
Yok ya bende de bir şey çıkmadı.
6 gün kaldı, olsa çıkardı bence.
Ben pes ediyorum. Teslim oluyor ve reglmi bekliyorum🥲

Benimle batları yakın olanlar belirti falan varmı beş kasım
Bnde sağ kasık ağrısı oluyo arada
Gögüslerim sızlıyo normalde hiç sızlamaz
Bu sabah test yaptım erken gebelik yumurtlamanın 10. Günü
Yine yok galiba bişey 😏
Benim 9. Gün. Benim de sadece göğüslerimde bastırınca içi acıyor.
Testim de negatif🥲

Benim 9. Gün. Benim de sadece göğüslerimde bastırınca içi acıyor.
Testim de negatif🥲
Ben hep erken adet olurum 5 6 gün,ya var erken diye çıkmıyor
Yada yok bişey
Bu ay ovulasyonla takip etmiştim
Belime yastık koydum ama yok galiba 😏

Gelen aya İn şa Allah bozuk diğil sadece kuruduktan sonra çıkan çizgileri umursama ben o an çıkmayınca artık çöpe atıyorum
Sana katiliyorum evet hele gözle direkt görülen cizgi yoksa hic uğraşmaya gerek yok direkt cöpe atacaksin. Yani rengiyle fln oynamaya hic gerek yok. Zorla cizgi fln cikiyo sonra adet oluyoruz büyük yıkım oluyo. Varsa direkt bagriyor zaten ben burdayim hamilesin diye

Sana katiliyorum evet hele gözle direkt görülen cizgi yoksa hic uğraşmaya gerek yok direkt cöpe atacaksin. Yani rengiyle fln oynamaya hic gerek yok. Zorla cizgi fln cikiyo sonra adet oluyoruz büyük yıkım oluyo. Varsa direkt bagriyor zaten ben burdayim hamilesin diye
Ay doğru ya. Umut fakirin ekmeği gibi flaş tutup bakıyorum ben de. Ama diyorum kendine gel. Gözünle görmediğin çizgi çizgi değildir.😂

Benimde reglime 1 kaldı inşallah gecikmeden hemen olurum pcos var hormon kontrolü yapılacak bu ay acaba doktorumdan yumurtlama takibi istesem mi ya yani yumurtaladım hiç büyüyemiyosa boşuna kendimi yıpratmış olmuyor muyum stresle 🤨🥺

X