2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Merhaba kizlar, bugün sat 31 bugun göğüslerimdeki hassasiyet belirginleşti arada kasıklarım ağrıyor. Sizce bir sey var mıdır?

Reactions: As6
Merhaba kizlar, bugün sat 31 bugun göğüslerimdeki hassasiyet belirginleşti arada kasıklarım ağrıyor. Sizce bir sey var mıdır?
Bat günü canım 31 i olması lazım,bugun adet olman gerekiyor yani
Olabilirde olmayabilirde gebelik belirtisi ile adet belirtisi hemen hemen aynı olduğu için
Varsa test yapsan hemen çıkar bnce

Çekuuuu balımmm seni bu topikte görmek ne güzel kuzum bebiş mi düşünüyorsun
Evet kuzum ne kadar zor olsa bilebiliyorsun benim oğlan mucize olarak geldi yani istediğim an gelse ikinci şimdiden başlamazdım ama yaşta var ondan deneyim şimdiden diyorum

Sat 5 ekim
Bat 3 kasım
18 Ekim yumurtlama 19 çatlama
Benim gibi olup testten sonuç alan var mı? Yarın yada cuma test yapıcam umarım güzle sonuçlar alırız hepimiz

Akşam yaptım ama negatif çıkıyor ya, umudum kırıldı biraz sabredebilirsem günümde tekrar yapıcam test ben de
Anladım kiminin gününd anca silik çıkıyor. Yumurtlama ne zamandı? Benimde belirtilerim cok fazla bu ay. Adete 8 gün kala başladı kaşık ve bel ağrılarım. Kabızlık ve yoğun akıntım da var. Bu kadar erken giç olmazdı. Hele kabızlık çok nadir yaşadığım bişey.

Ovulasyonda pik 18di benim de, ben de sanki regl belirtileri başladı gibi ya bi gün erkene çeker ara ara psikolojik de mi çağırıyorum anlamadım. Gerçi gelicek olsa da akıntım artar, akıntım da yok benim ayarlar hepten kaçtı galiba
Sizin belirtilerinizden sanki bişeyler var gibi ama

Ama zaten regl ağrılarıyla benzer olurmuş. Benim de regle benzeyen hafif kaşık ağrılarım olup geçiyor. Normalde ağrım olur aynı gün regl olurum. Biraz da ondan dolayı şüpheleniyorum. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sonucu yazalım burdan. :)

Ay umarım öyledir yaa evet gelişme olursa yazalım

pr3nses21 nerelerdesin ne yaptın kan verebildin mi??

pr3nses21 kııız kan vermeye diye gittin geri gelmediiinn merak ediyoruuuzz haydiiii
Günaydın kızlar. Maalesef 1.20 çıktı testlerin hepsi bozuk. Yalancı pozitif çıkarıyor yada hastanede birşey var bilmiyorum. bat 3 gün kaldı. Beklemekten başka çarem yok. Gerçi olsaydı çıkardı bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu iyice asjsjjs ben bu ay elenirim kesin. Bir daha kan vermek istemiyorum kanki olduk hastanedekilerle tanıdılar artık beni gülüyorum ama cidden sinirlerim bozuldu. Testlerin hepsi de mi yalancı pozitif verir yahu şaşılacak şey vallahi

Koz ben kaç gündür kendimi şizofren gibi hissediyorum hele dün hepten aklımı kaybettim 1.20 çıktı kan umudu kestim artık

yaaa
canım üzüldüm ama tetler neden öyle çıkıyor bence adet gecikmeni bekle canım

Evet kuzum ne kadar zor olsa bilebiliyorsun benim oğlan mucize olarak geldi yani istediğim an gelse ikinci şimdiden başlamazdım ama yaşta var ondan deneyim şimdiden diyorum
İlki mucize eseri olanlarda ikinci süpriz yapıp hemen geliyo. Bakarsın seninde öyle oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…