Bat günü canım 31 i olması lazım,bugun adet olman gerekiyor yaniMerhaba kizlar, bugün sat 31 bugun göğüslerimdeki hassasiyet belirginleşti arada kasıklarım ağrıyor. Sizce bir sey var mıdır?
İlk saniyelerde hemen çıktıBu kaçıncı dakikada çıktı. Çok belirgin bi çizgi
Çekuuuu balımmm seni bu topikte görmek ne güzel kuzumMerhaba kızlar.Allah bekleyen her kesi sevindirsin.Küçük bebeği olan varmı ikinciyi düşünenYaştan dolayı bende
Evet kuzum ne kadar zor olsa bileÇekuuuu balımmm seni bu topikte görmek ne güzel kuzumbebiş mi düşünüyorsun
Bat günlerimiz aynı. Test yaptınız mı sonucunuz nedir?Merhabaa benim Sat 7 Ekim
Bat 2 Kasım
Yeni katıldım aranıza ama benzer duyguları beraber paylaşma fikri çok hoşuma gitti. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız
Akşam yaptım ama negatif çıkıyor ya, umudum kırıldı biraz sabredebilirsem günümde tekrar yapıcam test ben deBat günlerimiz aynı. Test yaptınız mı sonucunuz nedir?
Anladım kiminin gününd anca silik çıkıyor. Yumurtlama ne zamandı? Benimde belirtilerim cok fazla bu ay. Adete 8 gün kala başladı kaşık ve bel ağrılarım. Kabızlık ve yoğun akıntım da var. Bu kadar erken giç olmazdı. Hele kabızlık çok nadir yaşadığım bişey.Akşam yaptım ama negatif çıkıyor ya, umudum kırıldı biraz sabredebilirsem günümde tekrar yapıcam test ben de
Ovulasyonda pik 18di benim de, ben de sanki regl belirtileri başladı gibi ya bi gün erkene çeker ara ara psikolojik de mi çağırıyorum anlamadım. Gerçi gelicek olsa da akıntım artar, akıntım da yok benim ayarlar hepten kaçtı galibaAnladım kiminin gününd anca silik çıkıyor. Yumurtlama ne zamandı? Benimde belirtilerim cok fazla bu ay. Adete 8 gün kala başladı kaşık ve bel ağrılarım. Kabızlık ve yoğun akıntım da var. Bu kadar erken giç olmazdı. Hele kabızlık çok nadir yaşadığım bişey.
Ama zaten regl ağrılarıyla benzer olurmuş. Benim de regle benzeyen hafif kaşık ağrılarım olup geçiyor. Normalde ağrım olur aynı gün regl olurum. Biraz da ondan dolayı şüpheleniyorum. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sonucu yazalım burdan. :)Ovulasyonda pik 18di benim de, ben de sanki regl belirtileri başladı gibi ya bi gün erkene çeker ara ara psikolojik de mi çağırıyorum anlamadım. Gerçi gelicek olsa da akıntım artar, akıntım da yok benim ayarlar hepten kaçtı galiba
Sizin belirtilerinizden sanki bişeyler var gibi ama
Ay umarım öyledir yaaAma zaten regl ağrılarıyla benzer olurmuş. Benim de regle benzeyen hafif kaşık ağrılarım olup geçiyor. Normalde ağrım olur aynı gün regl olurum. Biraz da ondan dolayı şüpheleniyorum. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sonucu yazalım burdan. :)
pr3nses21 nerelerdesin ne yaptın kan verebildin mi??
Günaydın kızlar. Maalesef 1.20 çıktı testlerin hepsi bozuk. Yalancı pozitif çıkarıyorpr3nses21 kııız kan vermeye diye gittin geri gelmediiinn merak ediyoruuuzz haydiiii
Koz ben kaç gündür kendimi şizofren gibi hissediyorum hele dün hepten aklımı kaybettimMemelerimin talebiyle kaset test yaptım. Sadece benim ve eşimin görebilceği kadar incecik ama kırmızı bir çizgi çıktı. İpten de inde görüntüsü. Size çekmeye çalıştım ama olmadı.Bu bir işaret mi yoksa bu da tesadüf mü bilmiyorum.
Halbuki laboquick asla böyle yapmazdı. Ay bilemiyorum.
Kendimi şizofren gibi hissettim
Nerdee yaa ben görmedimKızlar benim testi de yorumlar mısınız? Yarına kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. İnşallah kan alırlar saat 11.10da randevum devlet hastanesinde o saatte kan alıyorlar mı
Ya böyle olan herkes diğer ay net hamile kaldı bu formdaKoz ben kaç gündür kendimi şizofren gibi hissediyorum hele dün hepten aklımı kaybettim1.20 çıktı kan umudu kestim artık
canım üzüldüm ama tetler neden öyle çıkıyor bence adet gecikmeni bekle canımGünaydın kızlar. Maalesef 1.20 çıktı testlerin hepsi bozuk. Yalancı pozitif çıkarıyoryada hastanede birşey var bilmiyorum. bat 3 gün kaldı. Beklemekten başka çarem yok. Gerçi olsaydı çıkardı bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu iyice asjsjjs ben bu ay elenirim kesin. Bir daha kan vermek istemiyorum kanki olduk hastanedekilerle tanıdılar artık beni gülüyorum ama cidden sinirlerim bozuldu. Testlerin hepsi de mi yalancı pozitif verir yahu şaşılacak şey vallahi
İlki mucize eseri olanlarda ikinci süpriz yapıp hemen geliyo. Bakarsın seninde öyle oluverirEvet kuzum ne kadar zor olsa bilebiliyorsun benim oğlan mucize olarak geldi yani istediğim an gelse ikinci şimdiden başlamazdım ama yaşta var ondan deneyim şimdiden diyorum