Geç döllenme olur canım belkiSelam kızlar sizi de bilgilendireyim demiştim ben yaklaşık iki hafta önce yumurtlama gördüm ovalüsyonda değerlendirdik geçen pazartesi eğer gebelik oluşmamışsa genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olurdum ama olmadım ve ovalüsyon tekrar pikti gebelik belki diye düşündüm ama testler negatif Salı günü tekrar pik oldu çarşamba pike yakındı bugün tamamen silikleşmiş yani ben tekrar yumurtlama görmüş oldum haliyle adet tarihini uzatmış oldu değerlendirdim bakalım son durumum böyle @Sunsun9pr3nses21 Candy7777 ve diğer kızlar
ya ben net görüyorum kan versene canımBak bunu da az önce tutulmamış idrarla yaptımEki Görüntüle 3497059
Adet uzadı diye mi ya zaten bir adet günüm olmadı hiç hep düzensiz benimde böyle de daha da uzamış oldu en son eylülde olmuştum neredeyse 1,5 olacakGeç döllenme olur canım belki
Kuzum kan da veremiyorsun demi ?Bak bunu da az önce tutulmamış idrarla yaptımEki Görüntüle 3497059
Hiç bilmiyorum ama sanmam regli olmadım daha.Ya kimyasal mı oldu acaba
canım bence sen regl gecikmeni bekle yaptıgın her test yanlış olamaz ya
Valla kızlar ben umudumu kaybettim artık. Reglimi bekliyorum. Kan negatif , testlerim pozitif. Ama regli olucam hissediyorum. Zaten ovu testi sipariş verdim regli olup bitene kadar gelir direk başlarım. . Rabbim halkımızda hayırlısını versin inşallah.Selam kızlar sizi de bilgilendireyim demiştim ben yaklaşık iki hafta önce yumurtlama gördüm ovalüsyonda değerlendirdik geçen pazartesi eğer gebelik oluşmamışsa genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olurdum ama olmadım ve ovalüsyon tekrar pikti gebelik belki diye düşündüm ama testler negatif Salı günü tekrar pik oldu çarşamba pike yakındı bugün tamamen silikleşmiş yani ben tekrar yumurtlama görmüş oldum haliyle adet tarihini uzatmış oldu değerlendirdim bakalım son durumum böyle @Sunsun9pr3nses21 Candy7777 ve diğer kızlar
Amin canım Amin Allah ağzından eşitsin azcık sabrım kalmışken gelsin diyorumİlki mucize eseri olanlarda ikinci süpriz yapıp hemen geliyo. Bakarsın seninde öyle oluverir
Allah razı olsun kuzucum amin inşallaaahh:) akşam tekrar kan vereceğim yarında doktora gideceğim eğer artış güzelse iğneye başlayacağız hemenSenin bebiş seninle ona çok mutlu oldum valla kendim hamileymişim gibi :) sağlıkla ilerlesin kzuucum
Hayırlısı olsun kuzum inşallahEvet kuzum ne kadar zor olsa bilebiliyorsun benim oğlan mucize olarak geldi yani istediğim an gelse ikinci şimdiden başlamazdım ama yaşta var ondan deneyim şimdiden diyorum
Senin içinde canımHayırlısı olsun kuzum inşallah
Başka test deneuin benceBak bunu da az önce tutulmamış idrarla yaptımEki Görüntüle 3497059
Süper kuzucum :)Allah razı olsun kuzucum amin inşallaaahh:) akşam tekrar kan vereceğim yarında doktora gideceğim eğer artış güzelse iğneye başlayacağız hemen
Cumartesi eşim evde cumartesi vericem kanı iki gün testte yapmayacamya ben net görüyorum kan versene canım
Canım 6 marka testle yaptım hepsi böyleBaşka test deneuin bence
İçin Rahat olsun Allah'ın izniyle bu sonuçta güzel çıkacakAllah razı olsun kuzucum amin inşallaaahh:) akşam tekrar kan vereceğim yarında doktora gideceğim eğer artış güzelse iğneye başlayacağız hemen
Amiiin kuzucum inşallahİçin Rahat olsun Allah'ın izniyle bu sonuçta güzel çıkacak
Erken başladın senAdetime daha 9 gün var ama rüyamdan etkilenip kalkıp alem acele test yaptımben şimdiden başladım sanırım testlere sonunuz hayrola
ay evet bendede öyle olmuştu innovita yumurtladım olarak gösterdi doktora gittim diyo ki daha yumurtlmamışsın sen ama test yaptım dedim inanma onlara gerçeği yansıtmıyor dediBu arada kızlar ovu testi beni yanıltmış bir defa innovita alıyordum testte benim yumurtamın çatladığını göstermiş ve ben doktora gittim ki baksın bana diyor yumurtan çatlamamış nasıl diyorum testle takip ediyorum bana diyor inanma bu testlere neyse bende o zaman daha almadım 3 2 3 2 olarak denedim hep illa denk geliyor