Oh iyi iyi bol değerlendirmeli bir ay olsun. Bence soğan kürünün de yardımı vardır ufakta olsaGittim canım çok şükür temizlenmiş kist kalmamıs3 gün falan soğan kürüde yapmıştım bilmiyorum ondanmı neyseki geçti
Neden üzülüyorsun maşallah daha cok yeni regile 3-4 gün var cok normal bi değer inş guzelce artar saglıkla
Ben göremedim canım ya. Senin önceki kasetlerde görmüştüm ama onlardada olsaydı artık koyulaşması gerekmezmiydi bat ne zamandı?
İnşallah gönlüne göre olur
Hahah resmen pes ediyorum.Bekliyoz hadi merak ettim
Çekipde atarmısın
Hayırlısı o zamanBen düşünüyorum
Hahah resmen pes ediyorum.
telimin modeli iyi aslında neden böyle yapıyor anlamadım.
Görünebildiği en net hali bu.
Ay çok komik
Eşim benle dalga geçiyor.
dedim sus, kk daki arkadaşlarıma çekiyorum. Gülüyor.
Bir daha test yapmıcam diyene bakar mısınız arkadaşlar.Hahah resmen pes ediyorum.
telimin modeli iyi aslında neden böyle yapıyor anlamadım.
Görünebildiği en net hali bu.
Ay çok komik
Eşim benle dalga geçiyor.
dedim sus, kk daki arkadaşlarıma çekiyorum. Gülüyor.
Yaa benim bugün muhtemel ov tarihim üzerinden 7 gün geçti, 8 gün kadar da reglme varBn gördüm cnm merak etme adetine kaç gün vardı geçtimi
Erken gebelik testiylede denedin mi canım belki daha yenidirEki Görüntüle 3496944 kizlar gene test yaptım benim kamera bozuk eşim gelince yaptım çekip dizede gösterebileyim diye. Testlerim hep böyle koyulaşma olmuyor
Ama bariz var ya.Eki Görüntüle 3496944 kizlar gene test yaptım benim kamera bozuk eşim gelince yaptım çekip sizede gösterebileyim diye. Testlerim hep böyle koyulaşma olmuyor
Ozaman hemen döllenme olmuşYaa benim bugün muhtemel ov tarihim üzerinden 7 gün geçti, 8 gün kadar da reglme varya aslında daha çok var
Canım bak benimde koyasmayan testler böyle. Eşim mesiade kalmıştı az önce geldi hemen test yaptım ama kan vermek için gidemedimKızlar ben akşam kan vermeye gittim 1 hafta önce gebelik bakmışlardı kanda şimdi bakamayoz yasak diyor aynı hastane of bendd mi şanssızlık var anlamadım ilçedeyiz başka hastanede yok merkez de 3 saat yakında özel hastane de yok son 2 gündür bugğn artan özellikle göğüs ağrım başladı çok akıntım var ve adet olacak gibi sancım oluyor ara ara özellikle sağ tarafta ipne batmaları var 8 gün önce de pembe bi lekelenmem oldu o zaman kanda negatifti(
Ben olduğunu sanmıyorum ama çizgi olması bi acaba mı dedirtti.Ozaman hemen döllenme olmuş
Erken gebelik dene bikerede yarın onda daha net koyu çıkar
Canım 5 gündür böyle hep aynı hiç koyulaşma olmuyor bugün gecikmenin altıncı günüAma bariz var ya.
Canım bence sende kesin var yaCanım bak benimde koyasmayan testler böyle. Eşim mesiade kalmıştı az önce geldi hemen test yaptım ama kan vermek için gidemedim
Kızz arkadan flaş mıı orda gözükünce olmus olur mııYaaa evet, arka flash dimi.arkadan tutulan ışıkta bariz net
Yarın bir aksilik çıkmazsa inşallah giderim. Migrenim tuttu birde ayakta zor duruyorumCanım bence sende kesin var ya
Yani ben önden de gördüm, arkadan da.Kızz arkadan flaş mıı orda gözükünce olmus olur mıı
Kız umutsuzluğa kapılma belki vardır adetine De çokmuşBen olduğunu sanmıyorum ama çizgi olması bi acaba mı dedirtti.
Bu sefer peedictor değil prodoctor sipariş verdim, yarın gelecek bakalım.
Geçmiş olsun yarın güzel haberler almanı diliyorumYarın bir aksilik çıkmazsa inşallah giderim. Migrenim tuttu birde ayakta zor duruyorum