genelde 10.gün çıkıyo canım pikten sonraBen bir şey merak ediyorum.
Buradaki sevgili gebeler, ve gebe adayları
Kalan regl tarihinize göre değil de, yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testinde çizgi gördünüz.
Anladım cnmcanım ben dr umla konuştum 9 eylülde kürtaj oldum ya ben kürtaj sonrası bu şekil düzensizlikler olabiliyo dedi normal endişelenmeyin dedi yani zaten regl kanamasına döndü kanamam şu an regl oldum yani
Aynen olur cnmKızlar bugün pik gördüm sabah, dün değerlendiremedim. Bugin ve yarın değerlendirsem sizde olur mu
Bazıları yumurtlamadan önceki gün diyor yumurtanın spermle karşılaşması için
Teşekkür ederim.genelde 10.gün çıkıyo canım pikten sonra
Daha 7 gün var regla ama elimde test var sabah ilk idrarla yapacam bugün gün içinde yaptım negatif bakalım ilk idrarla nolacak ama bugün saat 5 ten beri kasik ağrım çok fazlalasti ayrıca afedersiniz ama alt tarafıma degisik bir ağrı vuruyoBir şey çıktı mı?
Bu iç acıma denen şey bende de var.
Kan verdin mi merakla bekliyorumBende gitmeyi planlıyorum :) şimdi yaptım gözümle direk görebiliyorum
Yaptınmı cnm Kan testi merak ettimBende gitmeyi planlıyorum :) şimdi yaptım gözümle direk görebiliyorum
benim kürtajdan sonraki adetim 30. günde oldu canım bu 2. adetim 21. günde geldi hayırlısı olsun en azından gecikmedi kimisi adet olamama problemide yaşıyomuş buna şükür üzülmedim desem yalan olur üzüldüm biraz ama yeni ay yeni umutlar zaten hamile olmadığımı hissediyodum çünkü hiç bi belirtim yoktu doğru düzgün hakkımızda hayırlısı olsun bacım bakalım ovulasyona devam bu ay innovita alıcamAnladım cnm
Öbür ay inşallah istediğin gibi olur normale döner
Bn hiç kürtaj olmadım,düşük oldu kendi kendine düştü.Ondada adetim öbür ay normal seyrinde devam etmişti.Herkesın farklı oluyor demekki
Hiç üzülme öbür ay istediğin gibi olur inş. Canım
Ay inşallah vardır. İnşallah burada herkesin vardır.Daha 7 gün var regla ama elimde test var sabah ilk idrarla yapacam bugün gün içinde yaptım negatif bakalım ilk idrarla nolacak ama bugün saat 5 ten beri kasik ağrım çok fazlalasti ayrıca afedersiniz ama alt tarafıma degisik bir ağrı vuruyo
AminnnnnnnnAy inşallah vardır. İnşallah burada herkesin vardır.
Çok amin çok çok
Laboquick bende de kuruma çizgisi çıkarmadı daha önce. Saatler sonra baksam bile olmazdıMemelerimin talebiyle kaset test yaptım. Sadece benim ve eşimin görebilceği kadar incecik ama kırmızı bir çizgi çıktı. İpten de inde görüntüsü. Size çekmeye çalıştım ama olmadı.Bu bir işaret mi yoksa bu da tesadüf mü bilmiyorum.
Halbuki laboquick asla böyle yapmazdı. Ay bilemiyorum.
Kendimi şizofren gibi hissettim
Evet dün sizle konuşmuştuk galiba. Çok tuhaf. İlk kez incecik çizgi gördüm.Laboquick bende de kuruma çizgisi çıkarmadı daha önce. Saatler sonra baksam bile olmazdı
Ben düşünüyorumMerhaba kızlar.Allah bekleyen her kesi sevindirsin.Küçük bebeği olan varmı ikinciyi düşünenYaştan dolayı bende
Baby telefon flaşıyla hem testte tutMemelerimin talebiyle kaset test yaptım. Sadece benim ve eşimin görebilceği kadar incecik ama kırmızı bir çizgi çıktı. İpten de inde görüntüsü. Size çekmeye çalıştım ama olmadı.Bu bir işaret mi yoksa bu da tesadüf mü bilmiyorum.
Halbuki laboquick asla böyle yapmazdı. Ay bilemiyorum.
Kendimi şizofren gibi hissettim
Yaaa evet, arka flash dimi.Baby telefon flaşıyla hem testte tut
Kendi telefonunlada resmi çek ozaman gözükür
Bekliyoz hadi merak ettimYaaa evet, arka flash dimi.arkadan tutulan ışıkta bariz net