2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bende 28de oldum. Beraber takip ederiz
Ya öylemi hadi inşallah ikimizede güzel ay olur. Tahmini adet tarihin ne zamn. Guncelleyim. Benimki 26 syna. Ama her ay 1 hafta 10 gun falan geçikiyorum.

Ya öylemi hadi inşallah ikimizede güzel ay olur. Tahmini adet tarihin ne zamn. Guncelleyim. Benimki 26 syna. Ama her ay 1 hafta 10 gun falan geçikiyorum.
Takvimde benimki 24 gösteriyor çopunlukla doğru çıkıyor. İnşallah bakalım

Sana katiliyorum evet hele gözle direkt görülen cizgi yoksa hic uğraşmaya gerek yok direkt cöpe atacaksin. Yani rengiyle fln oynamaya hic gerek yok. Zorla cizgi fln cikiyo sonra adet oluyoruz büyük yıkım oluyo. Varsa direkt bagriyor zaten ben burdayim hamilesin diye
O kadar rengiyle oynadım zamanında hatta hiç gecikmeyen adetim bir defa 17 gün gecikmişti 2 defa kandan verdim hepsi kuruma çizgi çıkarttı bana tabi doktor baktı dedi stresten gecikmiş adetin..o günden sonra bıraktım bu işleri o an çıkmadıysa hemen çöpe

Canım bir ped doldu ikinciyi taktım şimdi damla damla gelmeye başladı eşim gelsin kan vericem
Ben kimyasal yaşadım canım ama hemen kan gelmedi bende ama değerlerim tabi seninkinden yüksekti tam hatırlamıyorum sen yine kan ver bakalım kanamayla gebeliğini gecirenler var

X