2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar bugün pik gördüm sabah, dün değerlendiremedim. Bugin ve yarın değerlendirsem sizde olur mu
Bazıları yumurtlamadan önceki gün diyor yumurtanın spermle karşılaşması için

canım ben dr umla konuştum 9 eylülde kürtaj oldum ya ben kürtaj sonrası bu şekil düzensizlikler olabiliyo dedi normal endişelenmeyin dedi yani zaten regl kanamasına döndü kanamam şu an regl oldum yani
Anladım cnm
Öbür ay inşallah istediğin gibi olur normale döner
Bn hiç kürtaj olmadım,düşük oldu kendi kendine düştü.Ondada adetim öbür ay normal seyrinde devam etmişti.Herkesın farklı oluyor demekki
Hiç üzülme öbür ay istediğin gibi olur inş. Canım 🤲❤️

Kızlar bugün pik gördüm sabah, dün değerlendiremedim. Bugin ve yarın değerlendirsem sizde olur mu
Bazıları yumurtlamadan önceki gün diyor yumurtanın spermle karşılaşması için
Aynen olur cnm
Bugun yarın önemli zaten gebe kalma ihtimali en yüksek gün bugun
Garantiye almak için 3 gün peş peşe yapıyolar onu
Pik den bi gün önce pik günü catlama günü şeklinde

Bir şey çıktı mı?
Bu iç acıma denen şey bende de var.🥲
Daha 7 gün var regla ama elimde test var sabah ilk idrarla yapacam bugün gün içinde yaptım negatif bakalım ilk idrarla nolacak ama bugün saat 5 ten beri kasik ağrım çok fazlalasti ayrıca afedersiniz ama alt tarafıma degisik bir ağrı vuruyo

Eklentiler

• 1000122581.jpg
    1000122581.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 14
Anladım cnm
Öbür ay inşallah istediğin gibi olur normale döner
Bn hiç kürtaj olmadım,düşük oldu kendi kendine düştü.Ondada adetim öbür ay normal seyrinde devam etmişti.Herkesın farklı oluyor demekki
Hiç üzülme öbür ay istediğin gibi olur inş. Canım 🤲❤️
benim kürtajdan sonraki adetim 30. günde oldu canım bu 2. adetim 21. günde geldi hayırlısı olsun en azından gecikmedi kimisi adet olamama problemide yaşıyomuş buna şükür üzülmedim desem yalan olur üzüldüm biraz ama yeni ay yeni umutlar zaten hamile olmadığımı hissediyodum çünkü hiç bi belirtim yoktu doğru düzgün hakkımızda hayırlısı olsun bacım bakalım ovulasyona devam bu ay innovita alıcam 😂

• Beğen
Reactions: As6
Memelerimin talebiyle kaset test yaptım. Sadece benim ve eşimin görebilceği kadar incecik ama kırmızı bir çizgi çıktı. İpten de inde görüntüsü. Size çekmeye çalıştım ama olmadı.😂 Bu bir işaret mi yoksa bu da tesadüf mü bilmiyorum.
Halbuki laboquick asla böyle yapmazdı. Ay bilemiyorum.
Kendimi şizofren gibi hissettim😂😂😂

Daha 7 gün var regla ama elimde test var sabah ilk idrarla yapacam bugün gün içinde yaptım negatif bakalım ilk idrarla nolacak ama bugün saat 5 ten beri kasik ağrım çok fazlalasti ayrıca afedersiniz ama alt tarafıma degisik bir ağrı vuruyo
Ay inşallah vardır. İnşallah burada herkesin vardır.
Çok amin çok çok🌸

Memelerimin talebiyle kaset test yaptım. Sadece benim ve eşimin görebilceği kadar incecik ama kırmızı bir çizgi çıktı. İpten de inde görüntüsü. Size çekmeye çalıştım ama olmadı.😂 Bu bir işaret mi yoksa bu da tesadüf mü bilmiyorum.
Laboquick bende de kuruma çizgisi çıkarmadı daha önce. Saatler sonra baksam bile olmazdı

Merhaba kızlar.Allah bekleyen her kesi sevindirsin.Küçük bebeği olan varmı ikinciyi düşünen☺️Yaştan dolayı bende

Baby telefon flaşıyla hem testte tut
Kendi telefonunlada resmi çek ozaman gözükür 😁

X