Canım senin yerleşme olmasın 7 gün sonra adet bana da tuhaf geldikızlar ben elendim sanırım benim leke çoğalmaya başladı sankiyeni ay yeni umutlar diyorum ve yeni döngümü başlatıyorum 21 günümde regli oldum galiba ama ben 12 de pik gördüm 13 te çatladı neden 7 gün sonra adet oldum kafamda deli sorular hayırlısını diliyorum sat 30 ekim bat 27 kasım diyorum ve yeni güncellememle giriş yapıyorum
İnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonraBndede var o uygulama
Her ay yumurtlama olduğu zaman ağrı oluyor bnde
Ama emin olmak için ovulasyon testi yaptım bnde bu ay
İnşallah gebeyizdir cnm
Bu ay tutmasa bile gebe kalana kadar ovulasyon testini yaparsın .çünkü değişebiliyorda belli olmuyor
16 demişti kadın soğum doktoruİnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonra
Normalde 12 13. Günde yapılıyor ama,biz dayanamıyoz 8. 9 . Gün olunca yapıyozİnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonra
O kadar bekleyebilir miyim bilemedim16 demişti kadın soğum doktoru
Aynen ya ben de sordum ama bata 5 kalsın yaparım gibiNormalde 12 13. Günde yapılıyor ama,biz dayanamıyoz 8. 9 . Gün olunca yapıyoz
Çıkadabiliyor erken gebelik testinde belli olmuyor
bacım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına yazdım ama görmedin galibaİnşallah canım aminnn
Yap yap bata kadar 20 tane test bile yapan varAynen ya ben de sordum ama bata 5 kalsın yaparım gibi
ne bilim bacım bende anlamadımki neden böyle oldu ovu testlerim bunlar 12 yazan 20 ekim 13 silikleşen 21 ekimCanım senin yerleşme olmasın 7 gün sonra adet bana da tuhaf geldi
bacım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına yazdım ama görmedin galiba
Kırmızı kırmızı çift çizgileri bekliyorum aşko sendenGrip oldum biras hastayım cnm
Daha yumırtlanın 8. Günü bugun testte bişey belli değil bakalım ayın 1in De yaparım test
Sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor hamilelik
Canım ne yaptın kan verdin miValla eşim bugün almış geldi ilk defa duydum. 3 taneydi hatta birisini yaptım belli belirrsiz çuktı bidaha yaptım böyle çıktı. İsmi vedexa
Gidiyorum akşam acile kan vereceğim yüreğim ağızımda resmen elim ayağım titriyor.
Biz meraklılar duramıyoz kiKırmızı kırmızı çift çizgileri bekliyorum aşko sendenbende cok erken öğrenmenin pek bi stresli olduguyla yüzleşiyorum işte daha bebeği göremedik haftaya gidicez işte bakalım bekliyoruz
Cnm kist falan öle bişey olmasınne bilim bacım bende anlamadımki neden böyle oldu ovu testlerim bunlar 12 yazan 20 ekim 13 silikleşen 21 ekim
ne bilim bacım bende anlamadımki neden böyle oldu ovu testlerim bunlar 12 yazan 20 ekim 13 silikleşen 21 ekimCanım senin yerleşme olmasın 7 gün sonra adet bana da tuhaf geldi
canım ben dr umla konuştum 9 eylülde kürtaj oldum ya ben kürtaj sonrası bu şekil düzensizlikler olabiliyo dedi normal endişelenmeyin dedi yani zaten regl kanamasına döndü kanamam şu an regl oldum yaniCnm kist falan öle bişey olmasın
Adet harıcı kanama normal değil diyolar
Ya yerleşme kanaması,yerleşme olduğu için daha testdede çıkmayabilir