2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım senin yerleşme olmasın 7 gün sonra adet bana da tuhaf geldi

İnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonra

Reactions: As6
Ay kızlar bende iştem çıktım kan versem mi cesaret edemiyorum burdaki hastanede hiç güvenemiyorum

İnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonra
Normalde 12 13. Günde yapılıyor ama,biz dayanamıyoz 8. 9 . Gün olunca yapıyoz
Çıkadabiliyor erken gebelik testinde belli olmuyor

Grip oldum biras hastayım cnm
Daha yumırtlanın 8. Günü bugun testte bişey belli değil bakalım ayın 1in De yaparım test
Sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor hamilelik
Kırmızı kırmızı çift çizgileri bekliyorum aşko senden bende cok erken öğrenmenin pek bi stresli olduguyla yüzleşiyorum işte daha bebeği göremedik haftaya gidicez işte bakalım bekliyoruz

Canım ne yaptın kan verdin mi

Kırmızı kırmızı çift çizgileri bekliyorum aşko senden bende cok erken öğrenmenin pek bi stresli olduguyla yüzleşiyorum işte daha bebeği göremedik haftaya gidicez işte bakalım bekliyoruz
Biz meraklılar duramıyoz ki geç olsun güç olmasın bacım
Amin bu ay umudum var bakalım ne olacak

Ben bir şey merak ediyorum.
Buradaki sevgili gebeler, ve gebe adayları
Kalan regl tarihinize göre değil de, yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testinde çizgi gördünüz.

ne bilim bacım bende anlamadımki neden böyle oldu ovu testlerim bunlar 12 yazan 20 ekim 13 silikleşen 21 ekim
Cnm kist falan öle bişey olmasın
Adet harıcı kanama normal değil diyolar
Ya yerleşme kanaması,yerleşme olduğu için daha testdede çıkmayabilir

Cnm kist falan öle bişey olmasın
Adet harıcı kanama normal değil diyolar
Ya yerleşme kanaması,yerleşme olduğu için daha testdede çıkmayabilir
canım ben dr umla konuştum 9 eylülde kürtaj oldum ya ben kürtaj sonrası bu şekil düzensizlikler olabiliyo dedi normal endişelenmeyin dedi yani zaten regl kanamasına döndü kanamam şu an regl oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…