2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

kızlar ben elendim sanırım benim leke çoğalmaya başladı sanki 🫣 yeni ay yeni umutlar diyorum ve yeni döngümü başlatıyorum 21 günümde regli oldum galiba ama ben 12 de pik gördüm 13 te çatladı neden 7 gün sonra adet oldum 🤔 kafamda deli sorular hayırlısını diliyorum sat 30 ekim bat 27 kasım diyorum ve yeni güncellememle giriş yapıyorum
Canım senin yerleşme olmasın 7 gün sonra adet bana da tuhaf geldi

Bndede var o uygulama 😀
Her ay yumurtlama olduğu zaman ağrı oluyor bnde
Ama emin olmak için ovulasyon testi yaptım bnde bu ay 😀
İnşallah gebeyizdir cnm
Bu ay tutmasa bile gebe kalana kadar ovulasyon testini yaparsın .çünkü değişebiliyorda belli olmuyor
İnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonra

• Beğen
Reactions: As6
Ay kızlar bende iştem çıktım kan versem mi cesaret edemiyorum burdaki hastanede hiç güvenemiyorum

İnşallah. Ovülasyondan kaç gün sonra test yapmalıyız? Daha doğrusu son ilişkiden kaç gün sonra
Normalde 12 13. Günde yapılıyor ama,biz dayanamıyoz 8. 9 . Gün olunca yapıyoz
Çıkadabiliyor erken gebelik testinde belli olmuyor 😂😂

Canım senin yerleşme olmasın 7 gün sonra adet bana da tuhaf geldi
ne bilim bacım bende anlamadımki neden böyle oldu ovu testlerim bunlar 12 yazan 20 ekim 13 silikleşen 21 ekim 🫣

Eklentiler

• IMG_8102.png
    IMG_8102.png
    195,1 KB · Görüntüleme: 14
Grip oldum biras hastayım cnm
Daha yumırtlanın 8. Günü bugun testte bişey belli değil bakalım ayın 1in De yaparım test
Sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor hamilelik 😘
Kırmızı kırmızı çift çizgileri bekliyorum aşko senden 😘 bende cok erken öğrenmenin pek bi stresli olduguyla yüzleşiyorum işte daha bebeği göremedik haftaya gidicez işte bakalım bekliyoruz 🫠

• Muhteşem
Valla eşim bugün almış geldi ilk defa duydum. 3 taneydi hatta birisini yaptım belli belirrsiz çuktı bidaha yaptım böyle çıktı. İsmi vedexa

Gidiyorum akşam acile kan vereceğim yüreğim ağızımda resmen elim ayağım titriyor.
Canım ne yaptın kan verdin mi

Kırmızı kırmızı çift çizgileri bekliyorum aşko senden 😘 bende cok erken öğrenmenin pek bi stresli olduguyla yüzleşiyorum işte daha bebeği göremedik haftaya gidicez işte bakalım bekliyoruz 🫠
Biz meraklılar duramıyoz ki 😁 geç olsun güç olmasın bacım ❤️
Amin bu ay umudum var bakalım ne olacak 😊

Ben bir şey merak ediyorum.
Buradaki sevgili gebeler, ve gebe adayları🥳
Kalan regl tarihinize göre değil de, yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testinde çizgi gördünüz.

ne bilim bacım bende anlamadımki neden böyle oldu ovu testlerim bunlar 12 yazan 20 ekim 13 silikleşen 21 ekim 🫣
Cnm kist falan öle bişey olmasın
Adet harıcı kanama normal değil diyolar
Ya yerleşme kanaması,yerleşme olduğu için daha testdede çıkmayabilir

Cnm kist falan öle bişey olmasın
Adet harıcı kanama normal değil diyolar
Ya yerleşme kanaması,yerleşme olduğu için daha testdede çıkmayabilir
canım ben dr umla konuştum 9 eylülde kürtaj oldum ya ben kürtaj sonrası bu şekil düzensizlikler olabiliyo dedi normal endişelenmeyin dedi yani zaten regl kanamasına döndü kanamam şu an regl oldum yani

• Beğen
X