2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bende test yaptım bata 3 var kalbim kadar temiz daha da bişey çıkacağını düşünmüyorum bu ay da kısmet değilmiş

Eklentiler

• IMG_3608.jpeg
    150,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba benim sat 4 ekim bat 9 kasım. 33 günlük bir döngüm var. 6-7 aydır deniyorum. Yumurtlamamı flo uygulamasından takip ediyordum hep adet bitiminden12.gün sonrasını gösteriyordu. Bu ay ilk defa ovülasyonla yumurta takibi yaptım ve adet bitiminden 18 gün sonra yumurtladığımı öğrendim. Bu durumda geç döllenme mi olur?

Merhabalar 27 yaşındayım 1 yıl 2 aylık evliyim 3 ay önce yasmini bıraktım. İlaçtan öncede sonrada düzenli regli oluyorum. Hiç şaşmaz ve hep 27 günde birdir. SAT 01/10 dü BAT ise 28/10 regli olmadım 29/10da test yaptım kaset test 20.dkda silik çizgi gördüm ve çok bekleyince emin olamadım 30/10da tekrar bir test yaptım 2dk içinde silik çizgi gördüm öğlkeden sonra kan verdim net olsun diye Beta HCG 26.11 çıktı bunu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı acaba hiç bilgi bulamadım burda sorarsam belki yaşayan vardır diye düşündüm

Az önce regl oldum canım takvim bugünü gösteriyordu tam gününde oldum yani. Çarşamba günü gidicem tekrar doktora.

Sonunda oldun demek doktora gitmeyi düşünüyor musun
Gittim canım çok şükür temizlenmiş kist kalmamıs 3 gün falan soğan kürüde yapmıştım bilmiyorum ondanmı neyseki geçti
Kızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Neden üzülüyorsun maşallah daha cok yeni regile 3-4 gün var cok normal bi değer inş guzelce artar saglıkla
Kızlar 5-10 dk içinde çıktı bu var mı ay akılımı yitireceğim artık.
Ben göremedim canım ya. Senin önceki kasetlerde görmüştüm ama onlardada olsaydı artık koyulaşması gerekmezmiydi bat ne zamandı?
İnşallah gönlüne göre olur

Muhtemelen geç döllenme olur ama her kadının yumurtlama döngüsü aynı olmuyor bir problem olacagını dusunmuyorum

Merhaba neden saglıklı olmasın ki? Maşallah 2 günde bir yaklaşık 2 kat artması gerek takip edin tebrikler

hayırlı olsun öncelikle ıkı gunde bır kan vermen gerekıyor bu deger mınumun ıkı katı oranda artmalı tam reglı gununde beta artmıs zaten sağlıklı bir gebelık bence

hayırlı olsun öncelikle ıkı gunde bır kan vermen gerekıyor bu deger mınumun ıkı katı oranda artmalı tam reglı gununde beta artmıs zaten sağlıklı bir gebelık bence
cevabınız için teşekkür ederim cumartesi günü tekrar kan vericem inşallah isteyen herkese nasip olur <3

Geç döllenme olmaz cnm bana göre 33 günde bir olduğuna göre ,18. Günde yumurtlama oluyo,yumurtlamadan sonra 14 15. Gün regl olunuyor zaten seninde öyle

Geç döllenme olmaz cnm bana göre 33 günde bir olduğuna göre ,18. Günde yumurtlama oluyo,yumurtlamadan sonra 14 15. Gün regl olunuyor zaten seninde öyle
Evet tam olarak dediğiniz gibi ben kendim hesaplayamadığım için uygulama da yanliş söylediği için bunca zaman asıl yapmam gereken yumurtlama günlerimi değerlendirmeden hamile kalmayı beklemişim maalesef

Reactions: As6
Evet tam olarak dediğiniz gibi ben kendim hesaplayamadığım için uygulama da yanliş söylediği için bunca zaman asıl yapmam gereken yumurtlama günlerimi değerlendirmeden hamile kalmayı beklemişim maalesef
Bndede var o uygulama
Her ay yumurtlama olduğu zaman ağrı oluyor bnde
Ama emin olmak için ovulasyon testi yaptım bnde bu ay
İnşallah gebeyizdir cnm
Bu ay tutmasa bile gebe kalana kadar ovulasyon testini yaparsın .çünkü değişebiliyorda belli olmuyor

kızlar ben elendim sanırım benim leke çoğalmaya başladı sanki yeni ay yeni umutlar diyorum ve yeni döngümü başlatıyorum 21 günümde regli oldum galiba ama ben 12 de pik gördüm 13 te çatladı neden 7 gün sonra adet oldum kafamda deli sorular hayırlısını diliyorum sat 30 ekim bat 27 kasım diyorum ve yeni güncellememle giriş yapıyorum

İnşallah canım aminnn

Baby yine idrar testi yap sen evde belli olmaz yerleşmede olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…