Bende gitmeyi planlıyorum :) şimdi yaptım gözümle direk görebiliyorumbugün hep beraber verelim o zaman ya belki şanslı gelir
inşallah ikimizdede vardır ya ben 1 hafta önce kanda negatif görünce umudum yoktu burdakı kadınların yaşadıklarını okudukça biraz umutlandım ama üzülmekte istemiyorumBende gitmeyi planlıyorum :) şimdi yaptım gözümle direk görebiliyorum
Üzülmek yok . Şimdi yaptım bak o testi :)inşallah ikimizdede vardır ya ben 1 hafta önce kanda negatif görünce umudum yoktu burdakı kadınların yaşadıklarını okudukça biraz umutlandım ama üzülmekte istemiyorum
Üzülmek yok . Şimdi yaptım bak o testi :)
Eşim yarın göreve gidiyor bidaha veremem. Bu akşam veririm herhalde . Ay heyecan yaptım yaaaakşam mı kan vereceksin sen
ay bendeeeee aslında ben burda kan vermek istemiyorum sağlıkocağı burda hastane yok başka yerin laboratuvarına giidyo burdaki eczacı abla dedi labaratuvara güvenme genelde yanliş sonuç çıkarıyorlar mesele aynı gün giden her hastaya şeeri yüksek çıkarmişlar vs ama merkezde 3 saat offffff inşallah hayırlısı olur ya ikimiz içindeEşim yarın göreve gidiyor bidaha veremem. Bu akşam veririm herhalde . Ay heyecan yaptım yaaa
Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız kuzum güzel haberler alalım.ay bendeeeee aslında ben burda kan vermek istemiyorum sağlıkocağı burda hastane yok başka yerin laboratuvarına giidyo burdaki eczacı abla dedi labaratuvara güvenme genelde yanliş sonuç çıkarıyorlar mesele aynı gün giden her hastaya şeeri yüksek çıkarmişlar vs ama merkezde 3 saat offffff inşallah hayırlısı olur ya ikimiz içinde
kan verince yaz canım bende iş çıkışı giderim o cesaret gelirseEşim yarın göreve gidiyor bidaha veremem. Bu akşam veririm herhalde . Ay heyecan yaptım yaaa
Eşim 5.30 dan çıkıyor aradığında söylerim götürür inşallah :)kan verince yaz canım bende iş çıkışı giderim o cesaret gelirse
ayy bende o saatlerde çıkıyorum aynı saatlerde vereceğiz kanEşim 5.30 dan çıkıyor aradığında söylerim götürür inşallah :)
Güzel haberle gelelim :)ayy bende o saatlerde çıkıyorum aynı saatlerde vereceğiz kan
ayy bende o saatlerde çıkıyorum aynı saatlerde vereceğiz kan
Valla eşim bugün almış geldi ilk defa duydum. 3 taneydi hatta birisini yaptım belli belirrsiz çuktı bidaha yaptım böyle çıktı. İsmi vedexahangi marka kullanıyorsun canım
Gidiyorum akşam acile kan vereceğim yüreğim ağızımda resmen elim ayağım titriyor.Bence gözüküyor artık
Güzel sonuçlar alırız inşallah sizin bata var mıydı geçmiş miydiValla eşim bugün almış geldi ilk defa duydum. 3 taneydi hatta birisini yaptım belli belirrsiz çuktı bidaha yaptım böyle çıktı. İsmi vedexa
Gidiyorum akşam acile kan vereceğim yüreğim ağızımda resmen elim ayağım titriyor.
Amin inşallah bende güzel haberle gelirim Rabbim nasip ederse :)Güzel sonuçlar alırız inşallah sizin bata var mıydı geçmiş miydi