Kac kutu takviye icirdim benÇok haklısın kuzum erkek faktörü olunca daha zor oluyor anca armut piş ağzıma düş modunda takılıyorlar hiçbir çaba yok. Benim eşimde bir ara takviye kullandı getirip eline veriyorum tamam koy şuraya içerim diyor tabiki de unutuyor içmiyor. Kızıncada kızıyorsın diyor mübarek eline vermişim içsene demi
Predictor gelene kadar idare ediver onlarla3 tane almış eşim. Markayı ilk defa duydum. Mahrumiyet bölgesindeyiz resmen .Predictor gelene kadar bunla idare edeceğim.
Canım ben bişey göremedim büyük bir ihtimalle ekrandan kaynaklanıyor. Bide zaten çok erken belkide onun için çok net değil.Kızlar 5-10 dk içinde çıktı bu var mı ay akılımı yitireceğim artık.
Olacağı varsa hiç spermi olmayanda bile oluyor valla binde biri denk geliyor. Bende saldım bugün doktora gidecektim vazgeçtim gitmedim. Burda bir yerde okumuştum adam karısına evlenmeden önce ben kısırım çocuğum olmuyor demiş kadında tamam deyip evlenmişler veeee kadın ilk aydan hamileKac kutu takviye icirdim benbaktim olmuyo valla saldım artik
Cok cok hafif gözüküyor ben de mi yanlis görüyorum kiKızlar 5-10 dk içinde çıktı bu var mı ay akılımı yitireceğim artık.
Bilmiyorum valla canım ya .test bozuk yine herhalde. Gerildim iyiceCok cok hafif gözüküyor ben de mi yanlis görüyorum ki
Gec dollenme olabilir mi acaba ya ben niyeyse oyle dusunuyorumBilmiyorum valla canım ya .test bozuk yine herhalde. Gerildim iyice
Canııımm inşallahOh ohhhhh
Gelsin bebisss
Oh ohhhhh
Gelsin bebisss
Bilmiyorum valla canım ya .test bozuk yine herhalde. Gerildim iyice
Hayırlı olsun inşallah öğretmenhanımO ogretmennnhaniiimm1 nerdesinnnnn? Çatladım burada
Bana da öyle geliyor canım. Yarın sabah yine yapacağım.Gec dollenme olabilir mi acaba ya ben niyeyse oyle dusunuyorum
Benim akrabada benzer hikayeOlacağı varsa hiç spermi olmayanda bile oluyor valla binde biri denk geliyor. Bende saldım bugün doktora gidecektim vazgeçtim gitmedim. Burda bir yerde okumuştum adam karısına evlenmeden önce ben kısırım çocuğum olmuyor demiş kadında tamam deyip evlenmişler veeee kadın ilk aydan hamilesöyleyeceklerim bu kadar
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah öğretmenhanım
İyice sıkıntı yaptım biraz uzaklaşacağın hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim. Betanın düşüklüğünü takma kafata ben oğlanı öğrendiğimde 5.10 felandı :)Evet kuzu hafif bişeyler bende görüyor gibiyim ama yarın ilk idrarla bidaha dene bence
Teşekkür ederim canım inşallah herşey gönlümüzce olsunİyice sıkıntı yaptım biraz uzaklaşacağın hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim. Betanın düşüklüğünü takma kafata ben oğlanı öğrendiğimde 5.10 felandı :)
bugün verelim bi cesaretVermedim canım çünkü gecikmeden önce silik çizgiler yoktu gecikmeden sonra oldu. Dedim önce net çizgiler göreyim ama 6 gün oldu malesef hayla silik çizgiler çıkıyor
ne kullandın canımevet kuzu bel kemiği bu aslında. birde ben yumurta kalitesine çok faydalı bi takviye kullandım bir tık pahalı ama tüp bebek doktorları falan öneriyor hep onun baya faydası oldu bence
Hayırlısı olur insallah canimBana da öyle geliyor canım. Yarın sabah yine yapacağım.eşimde göreve gidiyor yok
Hayat süprizlerle dolu. 2-3 ayda bir adet olduğu içinde anlamamıştır hamile olduğunu kesin. Ahha ah bizimde şöyle mucizelerimiz olsaBenim akrabada benzer hikayekizda pco var erkekde sperm hic yok. Neyse erkek ayriliyo kizdan bunu sana yapamam diye sonra kiz nolursa olsun ben seni seviyorum diyo evleniyolar. Kiz böyle 3 ayda bi fln adet görüyo, yilda belki 3 4 kere adet gören biri yani. Evleniyolar ve 2ay sonra kaynanasi diyoki sen hamilesin kiz diyoki anne yok yani imkansiz fln. Sonra gidiyolar doktora kaynana rahat vermeyince 7 haftalik gebe cikiyo