2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hmm anladım canım zayıflamam lazım
Bazen düzenli yumurtlamakta işe yaramiyor. En azindan kadinda sorun olunca kadin biseyler yapiyo zayifliyo ediyo yumurtluyo 🥲 sorun erkekte olunca bende oldugu gibi 🥲 elin kolun bagli oturuyon. Ne kilom fazla ne bi degerim eksik veya bozuk hersey mükemmel cikiyo ama gel gelelim 2 sene olcak bebik yok ortada 😆

Eklentiler

• IMG_4479.jpeg
    IMG_4479.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 49
Bazen düzenli yumurtlamakta işe yaramiyor. En azindan kadinda sorun olunca kadin biseyler yapiyo zayifliyo ediyo yumurtluyo 🥲 sorun erkekte olunca bende oldugu gibi 🥲 elin kolun bagli oturuyon. Ne kilom fazla ne bi degerim eksik veya bozuk hersey mükemmel cikiyo ama gel gelelim 2 sene olcak bebik yok ortada 😆
Çok haklısın kuzum erkek faktörü olunca daha zor oluyor anca armut piş ağzıma düş modunda takılıyorlar hiçbir çaba yok. Benim eşimde bir ara takviye kullandı getirip eline veriyorum tamam koy şuraya içerim diyor tabiki de unutuyor içmiyor. Kızıncada kızıyorsın diyor mübarek eline vermişim içsene demi🤦‍♀️

Kızlar 5-10 dk içinde çıktı bu var mı ay akılımı yitireceğim artık.

Eklentiler

• IMG_4482.jpeg
    IMG_4482.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 45
Çok silik var ama varsa neden koyulaşmıyor acaba yoksa da neden çizgi çıkıyor 🤓 enteresan
İlk idrarla yapmadım. Takvime göre 10. Gün bugün geç döllenme olabilir. 🤔 aklıma başka birşey getirmek istemiyorum. Diğerleri normaldi bu erken gebelik testi

İlk idrarla yapmadım. Takvime göre 10. Gün bugün geç döllenme olabilir. 🤔 aklıma başka birşey getirmek istemiyorum. Diğerleri normaldi bu erken gebelik testi
O da olanilşr yapmaya devam et koyulaşacak mı bakalım

X