Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bence
Teşekkür ederim inşallah evet gittim zorla kabul ettirdik. Doktorun ekranına çıkıyor sonuç falan dediler. Ben e Nabızdan takip edicem bakalım. Biraz fazla düşüktü benim beta da o yüzden
Teşekkür ederim inşallah evet gittim zorla kabul ettirdik. Doktorun ekranına çıkıyor sonuç falan dediler. Ben e Nabızdan takip edicem bakalım. Biraz fazla düşüktü benim beta da o yüzden
Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bencesenin
Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bence
Benim çok küçük kistin vardı bir yıldır ama bir sorun oluşturmaz demişti doktorum. Normalde düzenli oluyorum bazen aksama oluyor. Ama bu sefer hiç adet belirtim yok. Normalde adet olduğum zaman hep aynı şeyleri yaşarım. Bu sefer o yüzden biraz ümitlendim. Hala adet olmadım.
Kızlar yumurtlama takibine başladık Çarşamba günü 12mm di yumurtam doktor pazartesi çağırdı tekrar duruma göre çatlatma iğnesi yapacak haftasonu cumartesi pazar degerlendirin dedi her ihtimale karşı bu gecede değerlendirelim mi sizce ? Ovulasyon testim pik değil henüz pazartesiye kadar 3 gün üst üste olmuş olacak çokmu olur fikir verirmisiniz