2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Amiiinn inşallah canım benim hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah
Bu ay bendede değişiklik var yumurtlamadan beri göğüs ağrım hiç geçmedi içi ve uçları aciyo resmen 2 gündür de sağ kasigima ani giren bir ağrı oluyo saniyelik suruyo regla 7 gün var sizin belirtiler varmı acaba

evet canım sağ kasık ağrım var ciddi ciddi birde dünden beri göğüs ağrım arttı aniden kalkınca başım dönüyor midem bulanmaz benim önceki gebeliklerdede olmadı bide beyaz sarı gibi kremimsi akıntım var

Hah tamam doğru hatırlıyormuşum. Kimyasalın arkası sağlıklı gebelik derler bence seninde öyle olacak inşallah pcosum var diyordun ekstra bir ley yaptın mı bu ay
umarım öyle oluur :)) kuzu ben zayıfladım bir baya bide bisürü takviye kullanıp yürüyüş yaptım boll bol ha bide gün aşırı ilişki

geçen days doctorda benimde çizgi çıktı mesela ama bi sonraki gün başka markada yoktu sonra days doctor çok fazla yalancı pozitif çıkarıyormuş onu öğrendim senin testte öyledir belki
Canımmm gözün aydın sağlıkla doğaun bebiş daya doctor ne zaman çıkardı poziitif sende birde en son hangi marka testle öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…