- 1 Ekim 2024
- 149
- 83
- 29
Ben 17:00 gibi giderim negatif çıkacak ama olsun hastaneye gidip sorun ne onu öğrenirim çünkü gebelik yoksa neden sürekli silik çizgiler var ve neden bu kadar geciktimbugün verelim bi cesaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 17:00 gibi giderim negatif çıkacak ama olsun hastaneye gidip sorun ne onu öğrenirim çünkü gebelik yoksa neden sürekli silik çizgiler var ve neden bu kadar geciktimbugün verelim bi cesaret
Olacak inşallahHayat süprizlerle dolu. 2-3 ayda bir adet olduğu içinde anlamamıştır hamile olduğunu kesin. Ahha ah bizimde şöyle mucizelerimiz olsa
İnşallah canım Allahtan ümit kesilmezOlacak inşallah
Baya belirgin duruyor canımEki Görüntüle 3496518 Kızlar bakın testte böyle
Hayırlı olsun kuzum hiç üzülme bence moralini yüksek tut betan gayet iyi ve artacakKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Kaç gün geciktin?Kızlar hala regl olmadım bugün testim bu şekilde
Takvime göre 3 gün geciktim ama yumurtlamamı bilmiyorum tam olarak.Kaç gün geciktin?
9 gün gecikmen var bence kan vermelisinKızlar selam herkese. Herkes bu ay gecikiyor mu bana mı öyle geliyor? BAT 21 Ekimdi hala regl olmadım . erken gebelik testleri negatif çıktı. hala umut var mı*?
Gölge şeklinde silik çizgi var yine canımYaptım şimdi eşim getirdi . Çok ama çok silik bişi çıktı buraya yükleyince de görünmüyor
Sen de ver kann sanki hayalet çizgin var gibi.Takvime göre 3 gün geciktim ama yumurtlamamı bilmiyorum tam olarak.
Bugün vereyim diyorum. ama bence baya net negatifti idrar testleri. olabilir mi ki9 gün gecikmen var bence kan vermelisin
Yumurtlamanı biliyor musun önemli olan o aslındaSen de ver kann sanki hayalet çizgin var gibi.
Bugün vereyim diyorum. ama bence baya net negatifti idrar testleri. olabilir mi ki
Yarın doktor randevum var kan isterSen de ver kann sanki hayalet çizgin var gibi.
Bugün vereyim diyorum. ama bence baya net negatifti idrar testleri. olabilir mi ki
Yumurtlamanı biliyor musun önemli olan o aslında
6 - 7 Ekim yumurtlamam.Yarın doktor randevum var kan ister
Yumurtlamanın üstünden zaman geçmiş olsaydı idrar testinde çıkardı bence canım. Ama gecikmen fazla doktora gözük istersen belki sökülmen için ilaç verir6 - 7 Ekim yumurtlamam.
Hadi bakalım inşallah senin pozitif çıkarrrr
aynen bir gideyim. teşekkür ederimYumurtlamanın üstünden zaman geçmiş olsaydı idrar testinde çıkardı bence canım. Ama gecikmen fazla doktora gözük istersen belki sökülmen için ilaç verir
Rica ederim hayırlısı olsun inşallahaynen bir gideyim. teşekkür ederim
Bir şey çıktı mı?Benim regla bı kaç gün kala gogsumun çevresi agrirdi ama şimdi içi ve uçları aciyo dokununca çok aciyo erken ama yinede test yaptım az önce
Teşekkür ederiim canım benim inşallah darısı isteyen herkeseHayırlı olsun kuzum hiç üzülme bence moralini yüksek tut betan gayet iyi ve artacak
Argifertil f canımne kullandın canım