Ne kullandınki merak ettimevet kuzu bel kemiği bu aslında. birde ben yumurta kalitesine çok faydalı bi takviye kullandım bir tık pahalı ama tüp bebek doktorları falan öneriyor hep onun baya faydası oldu bence
işte sulandırıcı iğne başlayacağım kuzum ama 20 değerini görünce başlayacak. yarın akşam yada cuma sabah bidaha kan verip cuma iğneye başlayacağız Allah izin verirseKiz gayet normal bi deger. Daha cok yeni. Sana tavsiyem kullanman gerek ilac fln varsa aksatma kullan tutunsun bebiş sıkıca annesine
Bazen düzenli yumurtlamakta işe yaramiyor. En azindan kadinda sorun olunca kadin biseyler yapiyo zayifliyo ediyo yumurtluyoHmm anladım canım zayıflamam lazım
amiin inşallah canıım canı gönülden diliyorum isteyen herkese nasip olsunnSayende günümüz aydınlandı darısı bizlere olsun inşallah
Yarin 20 olur kesin yarin mutlaka baslayinişte sulandırıcı iğne başlayacağım kuzum ama 20 değerini görünce başlayacak. yarın akşam yada cuma sabah bidaha kan verip cuma iğneye başlayacağız Allah izin verirse
argifertil f . bi araştır bak istersen. 2. kutumdaydım bitiremedim bile dahaNe kullandınki merak ettim
evet bende öyle düşünüyorum inşallah olur yarına kuzum :)Yarin 20 olur kesin yarin mutlaka baslayin
Yaptım şimdi eşim getirdi . Çok ama çok silik bişi çıktı buraya yükleyince de görünmüyoramin inşallah canım yaptın mı sen
Oh ohhhhhKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Çok haklısın kuzum erkek faktörü olunca daha zor oluyor anca armut piş ağzıma düş modunda takılıyorlar hiçbir çaba yok. Benim eşimde bir ara takviye kullandı getirip eline veriyorum tamam koy şuraya içerim diyor tabiki de unutuyor içmiyor. Kızıncada kızıyorsın diyor mübarek eline vermişim içsene demiBazen düzenli yumurtlamakta işe yaramiyor. En azindan kadinda sorun olunca kadin biseyler yapiyo zayifliyo ediyo yumurtluyosorun erkekte olunca bende oldugu gibi elin kolun bagli oturuyon. Ne kilom fazla ne bi degerim eksik veya bozuk hersey mükemmel cikiyo ama gel gelelim 2 sene olcak bebik yok ortada
Tamam canım bir araştırayımargifertil f . bi araştır bak istersen. 2. kutumdaydım bitiremedim bile daha
Hayırlı olsun cnm sevindim10. Günü kuzucum yumurtlamanın
Çok silik var ama varsa neden koyulaşmıyor acaba yoksa da neden çizgi çıkıyorYaptım şimdi eşim getirdi . Çok ama çok silik bişi çıktı buraya yükleyince de görünmüyor
Bundaki çizgi diğer yaptıklarından daha belirgin canımKızlar 5-10 dk içinde çıktı bu var mı ay akılımı yitireceğim artık.
kuzum üzülme daha yeni sonuçta önemli olan artış. annesi o daha minnacıkKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
İlk idrarla yapmadım. Takvime göre 10. Gün bugün geç döllenme olabilir.Çok silik var ama varsa neden koyulaşmıyor acaba yoksa da neden çizgi çıkıyorenteresan
Görebiliyorum pembik bişi regli olucakmısım gibi ağrım var sol kaşığım inanılmaz batıyor sızlıyor sanki bıçak saplanıyor gibi.Bundaki çizgi diğer yaptıklarından daha belirgin canım
O da olanilşr yapmaya devam et koyulaşacak mı bakalımİlk idrarla yapmadım. Takvime göre 10. Gün bugün geç döllenme olabilir.aklıma başka birşey getirmek istemiyorum. Diğerleri normaldi bu erken gebelik testi
3 tane almış eşim. Markayı ilk defa duydum. Mahrumiyet bölgesindeyiz resmen .O da olanilşr yapmaya devam et koyulaşacak mı bakalım