Yaaa gerçekten mii çok isterim yumuş yumuş bir kızım olmasını inşallah nasip olurayyy senin adın canddyyy ya sanki bana şeker gibi bi kızın olacak hissi geliyor.
kızın olacağını öğrenirsen yaz :)Yaaa gerçekten mii çok isterim yumuş yumuş bir kızım olmasını inşallah nasip olur
Allahım herkese versin tontiş tontiş bebeler
Tamam kaydettim bu mesajını ilk sana yazacamkızın olacağını öğrenirsen yaz :)
Ay İnşallah öyledir yaAdetin düzenliyse yerleşme olabilir cnm
Adetten bi kaç gün önce geliyo diyolar yerleşme kanamasını,bn hiç yaşamadım,hamilelik olmadıkça da hiç geç gelmez benim hep erken gelir
İnşallah gebelikdendir
Ben göremedim canım geçen yaptıklarında daha belirgindi sankiBen dayanamadım yaptım@As6
Bunda belirgin meselaCalla kuzucum inanılmaz bi ağrım var regli olucakmısım gibi sol kasığıma batma oluyor sızlıyor değişik bişi şekilde. Akıntım çoğaldı. Akıntı geldikçe gidiyorum WC ye bakıyorum yok. Dayanamadım şimdi yine yaptım. Ya test bozuk, yada benim gözlerim bilmiyorum5 gün kaldı regle iyice heyecan bastı bana. Olumsuz düşünmek istemiyorum. ovu dan hiç anlamıyorum. Ama regle yakın pik yapınca hamilik var diyorlar dün gördüm forumda bende
Bence doktora gitmelisin canımkızlar selammmm
ayy artık bana da bi akıl verin ne yapayım sizce durumum şöyle;
18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5
Şuan gecikmemin 10. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.
Ben bu ay kullandım, henüz reglime 9 gün var. Kaldıysam bile bilmiyorum.Merhaba canım sende mi jel kullandın hamile
Kaldın mı acaba
9 gün belirti için erken bence ama bilemedimKızlar, memelerin iç kısımlarında ilk kez çok ağrım var. Nasıl anlatsam, eğilsem bile ağrıyor.
Sadece iç kısımlar.
Ben pek meme ağrısı yaşayan bir tip değilimdir.
Yumurtlamada sadece ucu acır 1-2 gün o kadar.
Yok belirti için değil aslında. Benim hiç başıma gelmezdi. Meme ağrısı bilmem yani pek.9 gün belirti için erken bence ama bilemedim
Hafif çizgi var gibi bat a kaç gün varMerhaba kızlar benim de testim bugün böyle
Kaçıncı gün bu?Merhaba kızlar benim de testim bugün böyle