- 28 Ocak 2024
- 303
- 122
- 26
Allah Allah neden boyle Hepsı bozuk olamaz ya bencede kan verBugün gecikmenin 5. günü bir sürü değişik marka gebelik testi denedim hepsi silik çıkardı sabah tekrar denicem ve kan vericem çünkü silik çizgiler net çizgilere dönmedi
Bilmiyorum canım bende onu anlamadım.Allah Allah neden boyle Hepsı bozuk olamaz ya bencede kan ver
İnşallah hayırlı haberler alırsın benımde yarın gecıkmenın 4. Gunu testler negatif belkı gec döllenmedir diye beklıyorumBilmiyorum canım bende onu anlamadım.
Albi
Artimet
Vex ve ismini unuttuğum 3 marka daha denedim hepsinde silik çıkıyor dedim kan verim çünkü yarın gecikmenin 6. Günü olacak
Hadi bakalım hayırlısı inşallah gebesindir canım nasıl kullanılıyor peki yani şöyle jeli kullandıktan kaç dk sonra ilişki yaşıyorsunuzBen bu ay kullandım, henüz reglime 9 gün var. Kaldıysam bile bilmiyorum.
Aslında ben de soracaktım burada, göğüslerim çok ağrıyor. İç kısımları özellikle. Eğilemiyorum bile.
Normal mi bu acaba?
Benim de en fazla 15 dk olmuştur foto çekene kadar.10 dk içinde çıktı ama benimki doğru değil mümkün değil.yukarıda da yazıldığı gibi o net çizgi çıkmadan çizgi diyemiyorum ben de deneme amaçlıydı.
Kaç gün vardı adetinebenim 2 gündür kahve leke gibi oluyo akıntım ya adet olucam yada yerleşme
Yarın sabah erken test yap bakayım ne çıkacakkızlar ben ya adet oluyorum yada yerleşme kanamasıı anlamadım kahve pembe akıntım var
Kaç günde bir regl oluyosun12 yazan 20 ekim pik oldu 13 ekim çatladı sanırım silindi 14 te silikti şu an 21.günü reglimin
9 eylül kürtaj oldum 9 ekim regl oldum korunmayı bıraktık dr bir regl sonrası bırak dedi çünkü ama ben regl olucağımı hissediyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum açıkçasıKaç günde bir regl oluyosun
İlk ay değişmediyse belki değişmez cnmnormal şartlarda takvim 6 kasım gösteriyo reglimi ama kürtaj sonrası takvimim değişirmi bilemedim
Belki rahimde önceden kalan kanlardan geliyodurnormal şartlarda takvim 6 kasım gösteriyo reglimi ama kürtaj sonrası takvimim değişirmi bilemedim