2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Yarın gecikmemın 4. Günü olacak gelen gıden yok sabah erken gebelık testı yaptım negatıif bir oncekı gebelıgım geç döllenme olmustu buda oyle olabılır mı acaba yaa

Bugün gecikmenin 5. günü bir sürü değişik marka gebelik testi denedim hepsi silik çıkardı sabah tekrar denicem ve kan vericem çünkü silik çizgiler net çizgilere dönmedi

Allah Allah neden boyle Hepsı bozuk olamaz ya bencede kan ver
Bilmiyorum canım bende onu anlamadım.
Albi
Artimet
Vex ve ismini unuttuğum 3 marka daha denedim hepsinde silik çıkıyor dedim kan verim çünkü yarın gecikmenin 6. Günü olacak

Bilmiyorum canım bende onu anlamadım.
Albi
Artimet
Vex ve ismini unuttuğum 3 marka daha denedim hepsinde silik çıkıyor dedim kan verim çünkü yarın gecikmenin 6. Günü olacak
İnşallah hayırlı haberler alırsın benımde yarın gecıkmenın 4. Gunu testler negatif belkı gec döllenmedir diye beklıyorum

benim 2 gündür kahve leke gibi oluyo akıntım ya adet olucam yada yerleşme

Reactions: As6
Ben bu ay kullandım, henüz reglime 9 gün var. Kaldıysam bile bilmiyorum.
Aslında ben de soracaktım burada, göğüslerim çok ağrıyor. İç kısımları özellikle. Eğilemiyorum bile.
Normal mi bu acaba?
Hadi bakalım hayırlısı inşallah gebesindir canım nasıl kullanılıyor peki yani şöyle jeli kullandıktan kaç dk sonra ilişki yaşıyorsunuz

kızlar ben ya adet oluyorum yada yerleşme kanamasıı anlamadım kahve pembe akıntım var

12 yazan 20 ekim pik oldu 13 yazan 21 ekim çatladı sanırım silindi 14 te silikti şu an 21.günü reglimin

Eklentiler

• IMG_7731.jpeg
    167,1 KB · Görüntüleme: 8
normal şartlarda takvim 6 kasım gösteriyo reglimi ama kürtaj sonrası takvimim değişirmi bilemedim

normal şartlarda takvim 6 kasım gösteriyo reglimi ama kürtaj sonrası takvimim değişirmi bilemedim
İlk ay değişmediyse belki değişmez cnm
Kürtajdan sonra regl olmuşun ya
Bnde 28 günde bir oluyom
Beş kasımda olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…