- 8 Temmuz 2024
- 934
- 396
- 38
Öğretmenim sence varmı yine prodactor testin markasıO pek yalancı çıkarmaz doğru olabilir vardır inşallah canım hayırlısı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmenim sence varmı yine prodactor testin markasıO pek yalancı çıkarmaz doğru olabilir vardır inşallah canım hayırlısı ile
Covid asisi sonrasi bacak damarima iki defa pihti atti canim maalesef,o donem hibor 7500 kullandim inan hibor kadar yakmiyor oksaparAaa covidden beri hergün neden iğne yapıyorsun canım ?
Evet dün kuzenime gittim yaptırdım ama kendim öğrenmem gerekiyor tabi ne zamana kadar gideceğim birilerine sonuçta ay kuzum çözüm olsunda hiç önemli değil acısı yakmasıo. Tamam kuzum izlerim videosunu bugün bi cesaret deneyeceğim kendime.
Progesterona pazartesi baktıracağım ona göre verir muhtemelen sen kullanıyor musun
Canım bence var saç kılı gibi görüyorum bişey kaç gün kaldı bataÖğretmenim sence varmı yine prodactor testin markası
4 gün kaldıCanım bence var saç kılı gibi görüyorum bişey kaç gün kaldı bata
Çok geçmiş olsun kuzucum canım eşim benden beter yapabilmesi mümkün değil birde doktorum karında yer kalmazsa son çare kolundan yap göbekten yaptığın gebelikte daha etkili dedi. Ay ben progesteronu önceki düşük yaptığım gebeliklerde kullandım ama fitil olarak kullanamadııım ağızdan almıştım çok fena baş dönmesi ve sersemlik yapıyor progesteronun düşük mü çıktı senin ondan dolayı mı kullanıyorsun yoksa önlem amaçlı mıCovid asisi sonrasi bacak damarima iki defa pihti atti canim maalesef,o donem hibor 7500 kullandim inan hibor kadar yakmiyor oksapar
Şimdi Allah'a sukur aktif pihti durumum yok ama bir dusugum var diye genetik yapildi genetikte ufak capli pihti cikinca hamilelik durumunda ilac ve igne olarak kan sulandirici kullanmam gerektigine karar verildi
Ben suan baya igne vurdum her igne saatimde hala cok geriliyorum ama canikin cani icin ya Allah deyip tak vuruyorum
Esin yapabilirse eger kolunun arka kismindan da yaptirabilirsin canim
Karin gerginlesince karindan vurmak zorlasiyor
Ben ogrendigimden beri gunde 3 defa 200 mg progesteron kullaniyorum fitil olarak
Minnacik mercimegin bunyemize yaptiklarina bak ya
4 gün kaldı
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun kuzucum canım eşim benden beter yapabilmesi mümkün değil birde doktorum karında yer kalmazsa son çare kolundan yap göbekten yaptığın gebelikte daha etkili dedi. Ay ben progesteronu önceki düşük yaptığım gebeliklerde kullandım ama fitil olarak kullanamadııım ağızdan almıştım çok fena baş dönmesi ve sersemlik yapıyor progesteronun düşük mü çıktı senin ondan dolayı mı kullanıyorsun yoksa önlem amaçlı mı
Geçmiş olsun. Ben de bir. Önceki gebelikte göbekten oksapar vurundum. Ama bu gebelikte doktor gerek yok dedi bi de öylr deniycez bakalım. Bazı doktorların tedavi yaklaşımı farklı oluyormuşÇok geçmiş olsun kuzucum canım eşim benden beter yapabilmesi mümkün değil birde doktorum karında yer kalmazsa son çare kolundan yap göbekten yaptığın gebelikte daha etkili dedi. Ay ben progesteronu önceki düşük yaptığım gebeliklerde kullandım ama fitil olarak kullanamadııım ağızdan almıştım çok fena baş dönmesi ve sersemlik yapıyor progesteronun düşük mü çıktı senin ondan dolayı mı kullanıyorsun yoksa önlem amaçlı mı
Görüyorum ama ablam ve kız kardeşim göremiyorum resimde dedilerCanım bana var gibi geldi sen çıplak gözle daha iyi görüyorsundur değil mi
Amiiin inşallaaah canım benim pazartesi testi yaptırıp pregesteron için yazacağm doktora muhakkak sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bizeAllah razi olsun canim
Benim de eşimin eli agir kolumu mosmor yapiyor en son care sensin sen yapma suan diyorum
Gobekten alisirsin gebelik varken gercekten gobekten daha faydali
Bana agizdan vermediler hic doktoruna sen de sor canim fitil cok rahat rahim duvari kalinlasip bebege bisey olmasin diye en etkili yontem bence
Dusuk oykusu oldugundan onlem amacli
İlk dusugumde kan sulandiricim ve progesteron gec baslanildi o yuzden kaybetmistim ki catlatma ignesiyle olmuştu bebegim doktorumda öykümü biliyordu nasip iste nasipten cikinca ne yapsan faydasiz
Saglikla buyusunler gelissinler sonra hepimiz buraya dogurduk yazalim inşallah
Evet bisürü görüş var bu konuyla alakalı ama varsa bi pıhtı durumunuz riske atmayın derimGeçmiş olsun. Ben de bir. Önceki gebelikte göbekten oksapar vurundum. Ama bu gebelikte doktor gerek yok dedi bi de öylr deniycez bakalım. Bazı doktorların tedavi yaklaşımı farklı oluyormuş
Prodoctor mu bu? Ben gördüm. Yumurtlamadan kaç gün geçtiRegliye 4 gün var az önce yaptım sanki ikinci çizgi hayalet gibi bakarmisiniz
Buda beklemiş hali inşallah vardır yaAmiiin inşallaaah canım benim pazartesi testi yaptırıp pregesteron için yazacağm doktora muhakkak sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bize
Bugün 8 gün yumurtlamadan tlf programa göre ama benim akintima göre ayın 23 du yumurtlamaProdoctor mu bu? Ben gördüm. Yumurtlamadan kaç gün geçti
Evet prodactor markasıProdoctor mu bu? Ben gördüm. Yumurtlamadan kaç gün geçti
Bana var gibi geldi ya. Aynı gün yumurtlamışız. Ben de net bir negatif çıktı mesela. bence kan veriiinBuda beklemiş hali inşallah vardır ya
Son 5 aydır regilden önce hep kan verdim negatifi gördüm bu ay reglimi bekliycem galiba insan uzuluyo öyle görünce sizin testinizde bu gölgeler cikmiyormuBana var gibi geldi ya. Aynı gün yumurtlamışız. Ben de net bir negatif çıktı mesela. bence kan veriiin
Bu gölge değil ama çizgi gibi geldi bana. Ben de hiç böyle çizgi çıkmadı prodoctorda. Ben de bu sabah yaptım. Süt kadar temizSon 5 aydır regilden önce hep kan verdim negatifi gördüm bu ay reglimi bekliycem galiba insan uzuluyo öyle görünce sizin testinizde bu gölgeler cikmiyormu
Yani artık net eminim regl olcağıma. Ben pes ediyorum bu ay ile birlikte.Bu gölge değil ama çizgi gibi geldi bana. Ben de hiç böyle çizgi çıkmadı prodoctorda. Ben de bu sabah yaptım. Süt kadar temiz