2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben dayanamadım yaptım As6

Eklentiler

• B5D68572-A73F-4430-9C4C-3F58A8EC179B.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 73
Reactions: As6
Aynen cnm .benim daha erken zaten yumurtlama gününden 7.gün
Benimde takvime göre 9 gün. her takvim farklı gösteriyor şuan 3-4-5 Kasım bat olarak görünüyor takvimlerde . Hayırlısı ya. Kırmızı kart görürsemde yola devam . Heyecanlı bekleyişler

Benimde takvime göre 9 gün. her takvim farklı gösteriyor şuan 3-4-5 Kasım bat olarak görünüyor takvimlerde . Hayırlısı ya. Kırmızı kart görürsemde yola devam . Heyecanlı bekleyişler
Benim testimde bu karartınca var gibi duruyo
Bide siyah çizgi çıktı o neyin nesi anlamadım
Awox un erken gebelik almıştım

Eklentiler

• Screenshot_20241029_092351_Photo Editor.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 20241029_092057.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba sizde ya da eşinizde herhangi bir sorun varmıydı bende jeli aldımda denicem bu ay

As6 pr3nses21 kızlar ben de yaptım ama benim 12. Gün yumurtlamadan sonra benim olsa çıkardı sanki artık ya erken test bi de bu:/ umarım sizinki koyulaşırr

Eklentiler

• IMG_2424.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 42
As6 pr3nses21 kızlar ben de yaptım ama benim 12. Gün yumurtlamadan sonra benim olsa çıkardı sanki artık ya erken test bi de bu:/ umarım sizinki koyulaşırr
Kuzum dikkatli bakınca çok hafif görülüyor gibi. Benim umudum yok maalesef. Aşırı sarı bi akıntım başladı, sol kaşığım inanılmaz batıyor, belim kopuyor bat 5 gün var. Regli belirtileri büyük ihtimalle. Umudum yok

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz

Ya ama gerçekte baktığımda da bembeyaz gibi tabanı gözümle hiç seçemiuorum
Bu kadar erken başlarmıydı ki regl belirtileriiiniz ay bilemedim benim de umudum azaldı ama içten içe de beklentime de engel olamıyorum

yumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde

Eklentiler

• IMG_7987.jpeg
    252,1 KB · Görüntüleme: 35

yumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde
Beklemekten başka çaremiz yok :)

Canım çok geçmiş olsun. Adını söyleyip mi okumak gerekiyor. Rabbim acil şifalar versin

Beklemekten başka çaremiz yok :)
Canım naptın ya bugünde eve gelince ovalüsyon yaptım ve pil hatta kontrol çizgisi daha silik ondan anlamadım normalde yumurtlama zamanı bile bu kadar koyu görmemiştim elimde test yok eczane zaten kapalı kan da testte görmeden vermek istemiyorum testlerim en geç yarın gelir ne diyorsun durumuma bugün bel ağrım vardı biraz özellikle sabah hafifte kasık ağrısı bugün yaptığım ovalüsyon

Eklentiler

• IMG_6322.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6319.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…