2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Covid asisi sonrasi bacak damarima iki defa pihti atti canim maalesef,o donem hibor 7500 kullandim inan hibor kadar yakmiyor oksapar
Şimdi Allah'a sukur aktif pihti durumum yok ama bir dusugum var diye genetik yapildi genetikte ufak capli pihti cikinca hamilelik durumunda ilac ve igne olarak kan sulandirici kullanmam gerektigine karar verildi

Ben suan baya igne vurdum her igne saatimde hala cok geriliyorum ama canikin cani icin ya Allah deyip tak vuruyorum
Esin yapabilirse eger kolunun arka kismindan da yaptirabilirsin canim
Karin gerginlesince karindan vurmak zorlasiyor

Ben ogrendigimden beri gunde 3 defa 200 mg progesteron kullaniyorum fitil olarak
Minnacik mercimegin bunyemize yaptiklarina bak ya

Çok geçmiş olsun kuzucum canım eşim benden beter yapabilmesi mümkün değil birde doktorum karında yer kalmazsa son çare kolundan yap göbekten yaptığın gebelikte daha etkili dedi. Ay ben progesteronu önceki düşük yaptığım gebeliklerde kullandım ama fitil olarak kullanamadııım ağızdan almıştım çok fena baş dönmesi ve sersemlik yapıyor progesteronun düşük mü çıktı senin ondan dolayı mı kullanıyorsun yoksa önlem amaçlı mı

Allah razi olsun canim
Benim de eşimin eli agir kolumu mosmor yapiyor en son care sensin sen yapma suan diyorum
Gobekten alisirsin gebelik varken gercekten gobekten daha faydali

Bana agizdan vermediler hic doktoruna sen de sor canim fitil cok rahat rahim duvari kalinlasip bebege bisey olmasin diye en etkili yontem bence
Dusuk oykusu oldugundan onlem amacli
İlk dusugumde kan sulandiricim ve progesteron gec baslanildi o yuzden kaybetmistim ki catlatma ignesiyle olmuştu bebegim doktorumda öykümü biliyordu nasip iste nasipten cikinca ne yapsan faydasiz

Saglikla buyusunler gelissinler sonra hepimiz buraya dogurduk yazalim inşallah

Geçmiş olsun. Ben de bir. Önceki gebelikte göbekten oksapar vurundum. Ama bu gebelikte doktor gerek yok dedi bi de öylr deniycez bakalım. Bazı doktorların tedavi yaklaşımı farklı oluyormuş

Amiiin inşallaaah canım benim pazartesi testi yaptırıp pregesteron için yazacağm doktora muhakkak sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bize

Geçmiş olsun. Ben de bir. Önceki gebelikte göbekten oksapar vurundum. Ama bu gebelikte doktor gerek yok dedi bi de öylr deniycez bakalım. Bazı doktorların tedavi yaklaşımı farklı oluyormuş
Evet bisürü görüş var bu konuyla alakalı ama varsa bi pıhtı durumunuz riske atmayın derim

Bana var gibi geldi ya. Aynı gün yumurtlamışız. Ben de net bir negatif çıktı mesela. bence kan veriiin
Son 5 aydır regilden önce hep kan verdim negatifi gördüm bu ay reglimi bekliycem galiba insan uzuluyo öyle görünce sizin testinizde bu gölgeler cikmiyormu

Son 5 aydır regilden önce hep kan verdim negatifi gördüm bu ay reglimi bekliycem galiba insan uzuluyo öyle görünce sizin testinizde bu gölgeler cikmiyormu
Bu gölge değil ama çizgi gibi geldi bana. Ben de hiç böyle çizgi çıkmadı prodoctorda. Ben de bu sabah yaptım. Süt kadar temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…