- 7 Ekim 2021
- 723
- 323
- 32
Canım içine de bakaydın vardır blki bişeyyumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım içine de bakaydın vardır blki bişeyyumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde
Bugun yine kırmızı çıkmış buCanım naptın ya bugünde eve gelince ovalüsyon yaptım ve pil hatta kontrol çizgisi daha silik ondan anlamadım normalde yumurtlama zamanı bile bu kadar koyu görmemiştim elimde test yok eczane zaten kapalı kan da testte görmeden vermek istemiyorum testlerim en geç yarın gelir ne diyorsun durumuma bugün bel ağrım vardı biraz özellikle sabah hafifte kasık ağrısı bugün yaptığım ovalüsyon
Evet canım ya yumurtlama olsa iki gündür böyle olması tuhaf ha daha önce iki gün koyu oldu ama bu şekilde deildi bu kontrol çizgisini de geçmiş dünde böyleydi hamilelik desem artimed yaptım düne kadar negatif ama onda önce perşembe cuma cumartesi prodoctor erken gebelik testi yapmıştım hep silik cıkmıştı o da herzaman kullandığım bir test hiç kuruma bile çıkarmamıştır ama güvenemedim mecbur yarına kadar bekleyecek testim gelir inşallah yarın yumurtlamaysa da dün değerlendirmedim bugün napsam bilmiyorum bel ve kasık ağrımda var halsizim de yani bu artimed yalancı negatif göstermiş daha önce ama bilmiyorum kiBugun yine kırmızı çıkmış bu
Bnce var bişey ya yumurtlama ya gebelik
Eşinle güzel vakit gecir bugün nolur nolmaz ama benim hamilesik gibime geliyorEvet canım ya yumurtlama olsa iki gündür böyle olması tuhaf ha daha önce iki gün koyu oldu ama bu şekilde deildi bu kontrol çizgisini de geçmiş dünde böyleydi hamilelik desem artimed yaptım düne kadar negatif ama onda önce perşembe cuma cumartesi prodoctor erken gebelik testi yapmıştım hep silik cıkmıştı o da herzaman kullandığım bir test hiç kuruma bile çıkarmamıştır ama güvenemedim mecbur yarına kadar bekleyecek testim gelir inşallah yarın yumurtlamaysa da dün değerlendirmedim bugün napsam bilmiyorum bel ve kasık ağrımda var halsizim de yani bu artimed yalancı negatif göstermiş daha önce ama bilmiyorum ki
Teşekkür ederim okuyup şu kadar okudum demen yeterli olacak canımCanım çok geçmiş olsun. Adını söyleyip mi okumak gerekiyor. Rabbim acil şifalar versin
Hayır ikimizde de bir problem yok 2.5 yıllık evliyiz 9 aydır deniyoruzMerhaba sizde ya da eşinizde herhangi bir sorun varmıydı bende jeli aldımda denicem bu ay
Calla kuzucum inanılmaz bi ağrım var regli olucakmısım gibi sol kasığıma batma oluyor sızlıyor değişik bişi şekilde. Akıntım çoğaldı. Akıntı geldikçe gidiyorum WC ye bakıyorum yok. Dayanamadım şimdi yine yaptım. Ya test bozuk, yada benim gözlerim bilmiyorum 5 gün kaldı regle iyice heyecan bastı bana. Olumsuz düşünmek istemiyorum. ovu dan hiç anlamıyorum. Ama regle yakın pik yapınca hamilik var diyorlar dün gördüm forumda bendeCanım naptın ya bugünde eve gelince ovalüsyon yaptım ve pil hatta kontrol çizgisi daha silik ondan anlamadım normalde yumurtlama zamanı bile bu kadar koyu görmemiştim elimde test yok eczane zaten kapalı kan da testte görmeden vermek istemiyorum testlerim en geç yarın gelir ne diyorsun durumuma bugün bel ağrım vardı biraz özellikle sabah hafifte kasık ağrısı bugün yaptığım ovalüsyon
Ay iyi hadi kuzum çok bekletmeden gelmiş bari. Benim de reglimin 3. Günüydü dün gittim doktora. Baktı kist varsa 1 ay ara dedi. Yokmuş allahtan. İlk ay klomen sonra femara kullanmıştım. Ama bu ay elimde femara olmasına rağmen klomen verdi. Bu hiçbir yerde yazmaz ama ben deneyminle söyleyebilirim klomen daha iyi dedi. Gonal f yazdi yine rapor çıkardı. Raporlu 2. Hakkımı kullanmış oldum. Bakalım 5 gün klomen 3 gün gonalf iğne sonra 5 inde çağırdı.
Benim çatlatma iğnesi vurduktan sonra öyle oluyordu canımAy kızlar psikolojik midir nedir bilmiyorum ama arada yüzüme ateş basıyor resmen yanıyorum. Delircem vallahi Delircem Candy7777 Sosyallanne Daydi @Sunsun9 @Mevsimm34
Yaa testte canım sıkılmıştı ama az önce akıntımda kırmızılık geldiii acaba yerleşme olabilir mi ki reglim de en fazla bir gün evvel gelir genelde 4gün önce başlar mı kiiCanım bn hafif cizgi var gibi gördüm
Herşeyi çizgi olarak mı görüyorum bilmiyorum ki
İnşallah hamileliktir peki zarar vermez dimi çünkü düşüklerim var benim daha önceden Oyüzden korkuyorumEşinle güzel vakit gecir bugün nolur nolmaz ama benim hamilesik gibime geliyor
Ay valla canım çok değişik bi hal içerisindeyim. 5 gün felan kaldı reglime olucakmısım gibi belirtiler yaşıyorum ama kasık batması sızlaması çok fena durumda. Böyle hiç olmuyordum. Kuruma çizgisi felan değil pembik resmen ama zor görülüyor .vtest bozukta olabilir bilmiyorumBenim çatlatma iğnesi vurduktan sonra öyle oluyordu canım
Bende yarın gidicem canım. Klomenide femarayı da deneyimledim klomenle ikiz gebeliğim oldu, femara da şimdilik sonuç yok. Bakalım benimki ne diyecek yarınAy iyi hadi kuzum çok bekletmeden gelmiş bari. Benim de reglimin 3. Günüydü dün gittim doktora. Baktı kist varsa 1 ay ara dedi. Yokmuş allahtan. İlk ay klomen sonra femara kullanmıştım. Ama bu ay elimde femara olmasına rağmen klomen verdi. Bu hiçbir yerde yazmaz ama ben deneyminle söyleyebilirim klomen daha iyi dedi. Gonal f yazdi yine rapor çıkardı. Raporlu 2. Hakkımı kullanmış oldum. Bakalım 5 gün klomen 3 gün gonalf iğne sonra 5 inde çağırdı.
Benim çatlatma iğnesi vurduktan sonra öyle oluyordu canım
Evet bir çizgi var canım aynen senin 5 gün var netleşir inşallah ozamanaCalla kuzucum inanılmaz bi ağrım var regli olucakmısım gibi sol kasığıma batma oluyor sızlıyor değişik bişi şekilde. Akıntım çoğaldı. Akıntı geldikçe gidiyorum WC ye bakıyorum yok. Dayanamadım şimdi yine yaptım. Ya test bozuk, yada benim gözlerim bilmiyorum 5 gün kaldı regle iyice heyecan bastı bana. Olumsuz düşünmek istemiyorum. ovu dan hiç anlamıyorum. Ama regle yakın pik yapınca hamilik var diyorlar dün gördüm forumda bende
Kırmızı görmek istemiyorum inşallah olumlu sonuö alırızEvet bir çizgi var canım aynen senin 5 gün var netleşir inşallah ozamana
İnşallah canım bakalım bu sefer çok dikkat edicem ilişkilere de inşallah bu ay yılbaşından önce süprizini yaparBende yarın gidicem canım. Klomenide femarayı da deneyimledim klomenle ikiz gebeliğim oldu, femara da şimdilik sonuç yok. Bakalım benimki ne diyecek yarın
Adetin düzenliyse yerleşme olabilir cnmYaa testte canım sıkılmıştı ama az önce akıntımda kırmızılık geldiii acaba yerleşme olabilir mi ki reglim de en fazla bir gün evvel gelir genelde 4gün önce başlar mı kii
Heycanlanmalı mıyım ki yumurtlama günü dahil 12.gün bugün
Ay inşallah canım ya bende yılbaşına bebişimle girmeyi çok istiyorumİnşallah canım bakalım bu sefer çok dikkat edicem ilişkilere de inşallah bu ay yılbaşından önce süprizini yapar
ayyy senin adın canddyyy ya sanki bana şeker gibi bi kızın olacak hissi geliyor.Ay inşallah canım ya bende yılbaşına bebişimle girmeyi çok istiyorum
İnşallah canım inşallah benimde iki güne netleşir testlerim yarın gelir diye düşünüyorum eğer çalarsa vardır çalmazsa zaten yoktur üç farklı markadan sipariş ettim bakalımKırmızı görmek istemiyorum inşallah olumlu sonuö alırız