Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvime göre pazar günü olmam gerekiyorduHafif çizgi var gibi bat a kaç gün var
Pazar günü regl olmam gerekiyordu takvime göre. Ama ne zaman yumurtladım bilmiyorum geç yumurtlamış olabilirim. Laboquick markası. Sence gözüküyor muKaçıncı gün bu?
Hangi test markası?
Benim sadece sol meme ucumda yanma var ben de ondan endişeleniyorum açıkçasıYok belirti için değil aslında. Benim hiç başıma gelmezdi. Meme ağrısı bilmem yani pek.
Dediğim gibi varsa da bilmiyorum zaten, dediğiniz gibi oldukça erken.
Tek sorun iç kısmı. İki göğsümünde. Korktum açıkçası.
Ben hafif bir gölgelik gördüm. Umarım vardırPazar günü regl olmam gerekiyordu takvime göre. Ama ne zaman yumurtladım bilmiyorum geç yumurtlamış olabilirim. Laboquick markası. Sence gözüküyor mu
Ek olarak, laboquick genelde kuruma çizgisi çıkarmazBen hafif bir gölgelik gördüm. Umarım vardır
Evet oluyor canım ama işte tabi benimki yumurtlamaysaÜst üste pik oluyor muymuş ki. Eğer öyleyse mutlaka değerlendir canım
Gebelik konusunu rafa kaldırdı şimdilik canım oyüzden pek uğramıyor. Artık uğraşmıycam demişti en son
Benim reglime 9 gün olmasına rağmen sizinle aynı testten yaptım. Bende de çıktı.Merhaba kızlar benim de testim bugün böyle
Anladım canım hayırlısıGebelik konusunu rafa kaldırdı şimdilik canım oyüzden pek uğramıyor. Artık uğraşmıycam demişti en son
Ben katılıyorum.Kizlar Yaptiginiz son testler bana göre hep negatif. Biliyorum azicik veya cok pozitif yok cizgi cizgidir ama bir cok marka test deneyen biri olarak size tavsiyem, iki farkli testte belirgin pozitif görmedikce inanmayin cünkü sonra cok hevesleniyoruz ve adet gelince cok büyük yıkım oluyor.
Çok benziyor çizgi evet. Kaç dakikada çıktıBenim reglime 9 gün olmasına rağmen sizinle aynı testten yaptım. Bende de çıktı.
Bence laboquick de artık kuruma gibi bir şey çıkarıyor.
10 dk içinde çıktı ama benimki doğru değil mümkün değil. yukarıda da yazıldığı gibi o net çizgi çıkmadan çizgi diyemiyorum ben de deneme amaçlıydı.Çok benziyor çizgi evet. Kaç dakikada çıktı