Evet canım kese görünene kadar vericem heraldeKanı düzenli ver canım artış çok önemli bizide haberdar et
Hadi inşallah güzel haberler ver bizeEvet canım kese görünene kadar vericem heralde
Sus kız inşallah hiç gelmezİnşallah canım bende bugün olmam gerekiyordu şimdilik gelen dien yok bakalım
İnşallah canım yaHadi inşallah güzel haberler ver bize
Ben test sipariş ettim de hala gelmemiş gelsin yapacamErken gebelik testi yap cnm
Olabilirde olmayabilirde
Geçen ay bnde bütün belirtiler vardı ama adet oldum
Bende pcos var en son 25 eylülde oldum canisi evet erken gebelikdiCanım hoşgeldin. Adet günün bugün mü? Evet silik çizgi görünüyor hemen çıktıysa olma ihtimali yüksek. 4 gün önceki testinde erken gebelik miydi
Hosbulduk canım benim inşallah inan her gece dua ediyorum bu yolda uğraşan tüm kizkardeslerimeBenim de bir düşük bir kürtaj var canım hoşgeldininşallah en güzelleri biizm olur bu yıl
Canım geç döllenme olabilir mi acabaselam kızlarrrr
18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar
yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif gecikmem devam ediyor ne yapmalıyım sizin süreciniz nasıl oldu
Çok şükür her şey yolunda gidiyor demek kiGünaydın kızlar bu arada ben perşembe test vermiştim 27 çıkmıştı cumartesi gece test verdim 69 çıktı çok şükür yükseliyor. İnşallah yükselmesi güzel devam eder ve sağlıklı nir gebelik olur. Şu anda normalde 5. Haftayı geçmiş oluyorum ama geç döllenme o yüzden 4 haftalık falan. Daha yeni gebelik belirtileri yaşamaya başladım göğüs hassasiyeti falan.
inşallah öyledir ya tekrar kan vermedim en son 4 gün önce verdin korkuyorum negatif görmeyeCanım geç döllenme olabilir mi acaba
Regl olana kadar umut her zaman varinşallah öyledir ya tekrar kan vermedim en son 4 gün önce verdin korkuyorum negatif görmeye
sağlıkla doğsun canım geç döllenmede ne gibi belirtiler yaşadın ben idrarda pozitif kanda negatif çıktı gecikmenin 5. günü bugün gecikmemin 9. günü tekrar test yapmadımGünaydın kızlar bu arada ben perşembe test vermiştim 27 çıkmıştı cumartesi gece test verdim 69 çıktı çok şükür yükseliyor. İnşallah yükselmesi güzel devam eder ve sağlıklı nir gebelik olur. Şu anda normalde 5. Haftayı geçmiş oluyorum ama geç döllenme o yüzden 4 haftalık falan. Daha yeni gebelik belirtileri yaşamaya başladım göğüs hassasiyeti falan.
Benimde 35 iydi hayla gelen giden yok testler hep silik25'i bat olan ben..hala regl olmadım hiçbir belirtim de yok maalesef
Benimde 35 iydi hayla gelen giden yok testler hep silik
İnşallah "hamilelikten" gelmezSus kız inşallah hiç gelmez
Tek kese göründü aşko ikiz varsa bile 8. haftadan sonra görünürmüş ama ben sanmıyorum değerlerim normal çünküMaşallah sevindim canım
İki tane mi bir tane mi kese
Seninle aynı durumdayım göğüste hassasiyet kasıkta sızı ve baş dönmesi. Testler hep silik çizgi gecikmenin 4 günü. Oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim ama kafama takılan silik çizgiler hep var ama koyulaşma yokselam kızlarrrr
18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar
yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif gecikmem devam ediyor ne yapmalıyım sizin süreciniz nasıl oldu
Testlerde silik çizgiler var ama koyulaşma olmuyor o nedenle kan vermiyorum. Oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim ama ben artık âdeti bekler oldumkan verdin mi canım
Bugün test yaptın mı canımİnşallah "hamilelikten" gelmez