2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bu test cok iyi. Üstüne tanimam

Bn bile kendimi zor tutuyorum
Olsa Bile çıkmas şimdi test boşa gidecek diye yapamiyom

Reyhanruze

Benim sağdan yumurtlama oldu dünden beri sağ kasığımda batma var
Bide gögüs uçlarım sızlıyor gibi oluyo
Geçen ay bütün belirtiler vardı
Yine mi hüsran acaba
Haram oldu bana geceler

Ben bu sohbet yerini yeni fark ettim test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bazı belirtiler var yumurtlama döngüm biteli bir hafta oldu beş gündür açlık hissi devam eden akıntım lekelenme şeklinde beyaz .uyku hali yorgunluk var kasığımda hetan adet olacak gibi sancı var ara ara.aete 5 gün var sizce var mıdır gebelik

Erken gebelik testi yap cnm
Olabilirde olmayabilirde
Geçen ay bnde bütün belirtiler vardı ama adet oldum

Merhaba, güzel anne adayları güzel haberler alacağımız bir yıl olsun bizim için burayı yeni keşfettim. Daha önce 1 düşük ve kürtajı var. Predictor erken gebelik testini adetim geçtiği için yaptım ve bu şekilde çıktı bir iki gün daha beklemek istiyorum. 4 gün önce yaptığımda negatif vermişti adet tarihim geçmemişti sizce yanlış çıkma payı var midir teşekkür ederim şimdiden.Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla en kısa zamanda doldursun

Canım hoşgeldin. Adet günün bugün mü? Evet silik çizgi görünüyor hemen çıktıysa olma ihtimali yüksek. 4 gün önceki testinde erken gebelik miydi

Benim de bir düşük bir kürtaj var canım hoşgeldin inşallah en güzelleri biizm olur bu yıl

Günaydın kızlar bu arada ben perşembe test vermiştim 27 çıkmıştı cumartesi gece test verdim 69 çıktı çok şükür yükseliyor. İnşallah yükselmesi güzel devam eder ve sağlıklı nir gebelik olur. Şu anda normalde 5. Haftayı geçmiş oluyorum ama geç döllenme o yüzden 4 haftalık falan. Daha yeni gebelik belirtileri yaşamaya başladım göğüs hassasiyeti falan.

Kanı düzenli ver canım artış çok önemli bizide haberdar et

Bende gün saymaya başladım bata 9 gün kaldı dün prodoctor 12 li test sipariş verdim inşallah bu ay çift çizgi görürüz
İnşallah canım bende bugün olmam gerekiyordu şimdilik gelen dien yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…