Evet gösterdim mesaj attım. Yarın tekrar beta vericem. O da biraz umutsuz konuştu ama yine de hiç belli olmuyor dedi. Kimyasala dönebilir gibi konuştu dış gebelik riskinden bahsetti.
Evet pıhtılaşma faktörü çıktı ama düşük seviyede yani bi öncekinde göbekten iğne kullanmıştım zaten ona rağmen düştü. Bir çok doktora gittim genetik uzmanı da dahil üç doktor pıhtılaşmanın artık dünya üzerinde iğne ile tedavi biçimi yok dedi. Eğer gerçekten damarlarda pıhtı atma sorunu varsa buna kalp ve damar doktoru karar verir ki ölye bir şeyim yok dediler. O yüzden bu gebelikte kan sulandırıcı kullanmayı düşünmüyordum.
Genetik doktora eşimle ben kan verdik en son sonuçlarda hala çıkmadı. Benim annemin de 7 bebek kaybı var. Her türlüsünü yaşamış. Tabi o zamanlar bilmiyorlarmış sebebini. Hoş şimdi de benimkini bilmiyorlar. Genetik yani bendkei biraz. Birinden biri olur diye artık korunmayacağım en azından bir tane bebeğim oldu kalp atışını duymuştum.
Evet gösterdim mesaj attım. Yarın tekrar beta vericem. O da biraz umutsuz konuştu ama yine de hiç belli olmuyor dedi. Kimyasala dönebilir gibi konuştu dış gebelik riskinden bahsetti.