2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bugün test yaptın mı canım

pr3nses21 pr3nses21 gittin mi canım doktora.

Bende bugün gidicem 13:45'te randevum var mesaj attı aşılamayla birlikte deniyelim mi bu ay da dedi doktorum. Bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün sonra ilişki olabilmişti ondan tam değerlendiremedik. Bu ay da normal hapla denemek istedim o yüzden. Bakalım gittiğimde ne diyecek.
Gittim kuzum kan verdim sonuç bekliyorum. Olumsuz gibi geliyor bana. Geçen ay kimyasal geçirmişim 👀🥲

Kızlar ben bu ay fenomom ve onun omegasını kullanmaya başladım. Daha önce kullanan oldu mu bu takviyeleri, daha yumurtlama görmedim ama yumurta kalitesine iyi gelir mi

Bugün test yaptın mı canım

pr3nses21 pr3nses21 gittin mi canım doktora.

Bende bugün gidicem 13:45'te randevum var mesaj attı aşılamayla birlikte deniyelim mi bu ay da dedi doktorum. Bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün sonra ilişki olabilmişti ondan tam değerlendiremedik. Bu ay da normal hapla denemek istedim o yüzden. Bakalım gittiğimde ne diyecek.
Bence aşılama da denenebilir kuzum konuş sen bi doktorunla ne önerirse yap bence.

Yaptım kuzum negatif ama neden adet olmadım onu da anlamıyorum duphaston kullandım düzenlidir şimdiye olmam lazımdı

Kızlar selam bende 30 ekim gidicem çatlatma iğnesi vericek ikinci denemem benimde bir önceki denemede femara kullanmıştım şimdi muadili letuyu aldım inşallah hepimizin emekleri boşa gitmezde sağlıklı bebişlerimiz olur
Bende letu kullandım olmadı bu ay tekrar başladım 🤲🏻

Oldu canım 1 kasımda dönecekmiş lioo beklememi söylediler
O konuda bilgi vermiş olmaları şaşırttı beni :) Güzel o zaman güncelleniriz hepimiz bakalım benimki de bugün belli olur. Aşılamayı ısrar ederse okey dicem ya. Çünkü birdahaki ay zaten aşılamayı düşünecektim.

O konuda bilgi vermiş olmaları şaşırttı beni :) Güzel o zaman güncelleniriz hepimiz bakalım benimki de bugün belli olur. Aşılamayı ısrar ederse okey dicem ya. Çünkü birdahaki ay zaten aşılamayı düşünecektim.
Yani uzun sürecekse alayım dedim söylediler, ne zamandır tablo güncellenmiyor çünkü. Bende aşılamayı düşünüyorum ne zamandır adet olunca gidicem bende

Ben de bu sabah yaptım negatif. Adet günüm bugün aslında gecikmeyi beklemedim. Aslında gecikme olmadan yapmak doğru mu bilemiyorum. Erken gebelik testi de değildi. . Adet günü test yapan var mı?

X