2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Arada uğra canım kaybolma özlüyorum. Evet iki gün önce yaptığım test negatifdi bugün olmam gerekiyordu ama olmadım yarın tekrar denemek istiyorum hayırlısı

Benim de bugün regl olmam gerekiyordu sabah kaset test yaptım. Bu şekilde gölge çıktı yine olsaydı çizginin koyulaşması gerekmez miydi artık
Heveslerinizi kırmak istemem kızlar ama deneyimlere göre söylüyorum eğer gebelik varsa hangi test olursa olsun çift çizgi sana belirgin olarak gözüküyor.. Yani bu şekilde çıkarıp kendinizi üzmeyin boşuna da kafanızı yormayın akışına bırakın bırakınca bebişleriniz size kendiliğinden gelecek

evet haklısın belki ama bu şekilde söyleyerek malesef heveslerini kırıyosun tabiki kötü niyetle söylemiyosun eminim yani yapmak istiyokar ve yapıyolar bi dönem bende öyleydim şu test batağının içine düşünce çıkamıyosun malesef işin içinden hele evde stokta test varsa hatta yoksa farklı farklı eczanelerden gidip alırsın çok tanınmamak için hatta bi süre sonra artık kesmez 50 li test alırsın internetten yani bu kısır döngüye girdinmi çıkamazsın heyecanla umutla yapılıyo her bi test varsın kim nasıl mutlu oluyosa öyle yapsın umarım herkesin kalbine göre en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur zaman ve nasip ne zamansa o zaman bunları test yapan arkadaşlarımda tabiki biliyolar ama işte sen direnirsin yapmazsın ama karşındaki insan sabursızdır yapmak ister herkesin kendi kararı ve hür iradesi saygı duymak lazım

Yumurtlama takibi yapmadığım için tam gününü bilmiyorum henüz regl de olmadım o yüzden test yapıyorum ve buradaki kızlara da gösterip danışmak istiyorum. Belki geç yumurtlama ve döllenme olmuştur o sebeple belli belirsiz çıkabilir diye düşünüyorum. Benim de tecrübem yok belki burada aynı şeyleri yaşayanlar vardır onlarla sohbet etmek istiyorum. Hevesim de kırılmaz negatif olsa bile sonuçta regl olana kadar umut vardır. Sağ ol fikirlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…