- 7 Ekim 2021
- 728
- 325
- 32
Daha belli değil ki keşke olsada olsa
Bence seninki ikiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence seninki ikiz
Evet gösterdim mesaj attım. Yarın tekrar beta vericem. O da biraz umutsuz konuştu ama yine de hiç belli olmuyor dedi. Kimyasala dönebilir gibi konuştu dış gebelik riskinden bahsetti.%60 artıp gayet sağlıklı ilerleyen çok var canım stres yapmamaya çalış. Doktoruna gösterdin mi
Evet pıhtılaşma faktörü çıktı ama düşük seviyede yani bi öncekinde göbekten iğne kullanmıştım zaten ona rağmen düştü. Bir çok doktora gittim genetik uzmanı da dahil üç doktor pıhtılaşmanın artık dünya üzerinde iğne ile tedavi biçimi yok dedi. Eğer gerçekten damarlarda pıhtı atma sorunu varsa buna kalp ve damar doktoru karar verir ki ölye bir şeyim yok dediler. O yüzden bu gebelikte kan sulandırıcı kullanmayı düşünmüyordum.Araştırıldı mı sebepleri?
İnşallah bu sefer sağlıkla afiyetle kavuşursunuz. Artışınız iyi ama dert etmeyin inşallah.
Güncelledim canım. Benimkide 29 ekim 26 Kasım. Candy7777 de 28 ne olmuş. Artık aynı günler test yaparızcanım hoşgeldin ben erken regl oldum sat 30 ekim bat 27 kasım güncellermisin
İnşallah öyle olmaz canım. İnşallah sağlıklı artar sağlıkla devam ederEvet gösterdim mesaj attım. Yarın tekrar beta vericem. O da biraz umutsuz konuştu ama yine de hiç belli olmuyor dedi. Kimyasala dönebilir gibi konuştu dış gebelik riskinden bahsetti.
Ben bu sefer günüm geçmeden başlamıycam teste en az 2-3 gün gecikme bekliycem geçen ay çok üzüldüm bir hafta önceden başladımGüncelledim canım. Benimkide 29 ekim 26 Kasım. Candy7777 de 28 ne olmuş. Artık aynı günler test yaparız
canım hoşgeldin ben erken regl oldum sat 30 ekim bat 27 kasım güncellermisinMerhaba kızlar iyisinizdir umarım hepiniz. Ben yokken noldu neler değişti. Hamiş olanlar varmı. Adet olanlar. Bende 10 gün gecikmeyle oldum adetimi
yaaa inşAllah pozitifleri görelim bu ayGüncelledim canım. Benimkide 29 ekim 26 Kasım. Candy7777 de 28 ne olmuş. Artık aynı günler test yaparız