2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Gittim kuzum kan verdim sonuç bekliyorum. Olumsuz gibi geliyor bana. Geçen ay kimyasal geçirmişim

Kızlar ben bu ay fenomom ve onun omegasını kullanmaya başladım. Daha önce kullanan oldu mu bu takviyeleri, daha yumurtlama görmedim ama yumurta kalitesine iyi gelir mi

Bence aşılama da denenebilir kuzum konuş sen bi doktorunla ne önerirse yap bence.

Yaptım kuzum negatif ama neden adet olmadım onu da anlamıyorum duphaston kullandım düzenlidir şimdiye olmam lazımdı

Bende letu kullandım olmadı bu ay tekrar başladım

Oldu canım 1 kasımda dönecekmiş lioo beklememi söylediler
O konuda bilgi vermiş olmaları şaşırttı beni :) Güzel o zaman güncelleniriz hepimiz bakalım benimki de bugün belli olur. Aşılamayı ısrar ederse okey dicem ya. Çünkü birdahaki ay zaten aşılamayı düşünecektim.

Yani uzun sürecekse alayım dedim söylediler, ne zamandır tablo güncellenmiyor çünkü. Bende aşılamayı düşünüyorum ne zamandır adet olunca gidicem bende

Ben de bu sabah yaptım negatif. Adet günüm bugün aslında gecikmeyi beklemedim. Aslında gecikme olmadan yapmak doğru mu bilemiyorum. Erken gebelik testi de değildi. . Adet günü test yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…