25 iydi yazacağıma 35 yazmışımBenimde 35 iydi hayla gelen giden yok testler hep silik
Gittim kuzum kan verdim sonuç bekliyorum. Olumsuz gibi geliyor bana. Geçen ay kimyasal geçirmişimBugün test yaptın mı canım
pr3nses21 gittin mi canım doktora.
Bende bugün gidicem 13:45'te randevum var mesaj attı aşılamayla birlikte deniyelim mi bu ay da dedi doktorum. Bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün sonra ilişki olabilmişti ondan tam değerlendiremedik. Bu ay da normal hapla denemek istedim o yüzden. Bakalım gittiğimde ne diyecek.
Doktor mu dedi kimyasal geçirdiğiniGittim kuzum kan verdim sonuç bekliyorum. Olumsuz gibi geliyor bana. Geçen ay kimyasal geçirmişim
bendede testte çıkıyor kan verdim negatif regl de olmadım daha bekliyorumTestlerde silik çizgiler var ama koyulaşma olmuyor o nedenle kan vermiyorum. Oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim ama ben artık âdeti bekler oldum
Ben bu ay cok hayalet çizgi gördüm diye umutlanmamak adına test yapmadım bakalım artıkBenimde 35 iydi hayla gelen giden yok testler hep silik
Kasım ayı senin ayın olur inşallah bu sefer güzel haberi alırsınadet oldum kızlar... bu ay beni silebilirsiniz
İnşallah bekleyen herkes alırKasım ayı senin ayın olur inşallah bu sefer güzel haberi alırsın
Bence aşılama da denenebilir kuzum konuş sen bi doktorunla ne önerirse yap bence.Bugün test yaptın mı canım
pr3nses21 gittin mi canım doktora.
Bende bugün gidicem 13:45'te randevum var mesaj attı aşılamayla birlikte deniyelim mi bu ay da dedi doktorum. Bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün sonra ilişki olabilmişti ondan tam değerlendiremedik. Bu ay da normal hapla denemek istedim o yüzden. Bakalım gittiğimde ne diyecek.
Oldu canım 1 kasımda dönecekmiş lioo beklememi söyledilerCandy7777 tablo güncellemesi için yönetimden sana dönüş oldu mu kuzu.
Bende letu kullandım olmadı bu ay tekrar başladımKızlar selam bende 30 ekim gidicem çatlatma iğnesi vericek ikinci denemem benimde bir önceki denemede femara kullanmıştım şimdi muadili letuyu aldım inşallah hepimizin emekleri boşa gitmezde sağlıklı bebişlerimiz olur
Anlattım olayı olabilir evet dedi. Çift net çizgi gördüm 4 gün gecikmeliDoktor mu dedi kimyasal geçirdiğini
O konuda bilgi vermiş olmaları şaşırttı beni :) Güzel o zaman güncelleniriz hepimiz bakalım benimki de bugün belli olur. Aşılamayı ısrar ederse okey dicem ya. Çünkü birdahaki ay zaten aşılamayı düşünecektim.Oldu canım 1 kasımda dönecekmiş lioo beklememi söylediler
kaç gün gecikmen vardı canımKızlar kan sonuçlarım negatif . Ben elendim diyebilirim :)
Yani uzun sürecekse alayım dedim söylediler, ne zamandır tablo güncellenmiyor çünkü. Bende aşılamayı düşünüyorum ne zamandır adet olunca gidicem bendeO konuda bilgi vermiş olmaları şaşırttı beni :) Güzel o zaman güncelleniriz hepimiz bakalım benimki de bugün belli olur. Aşılamayı ısrar ederse okey dicem ya. Çünkü birdahaki ay zaten aşılamayı düşünecektim.