2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

kaç gün gecikmen vardı canım
Gecikmem yok tatlım. Randevu bulunca erken gitmek istedim. Burada maalesef randevu bulmak altın bulmak gibi bişi yani gecikme olmadan gitmem biraz saçma oldu ama olsun. Ağrılarım var regli olucak gibi o yüzden umudum yok. 2 takvim kullanıyorum birinde 6 birinde 5 gün kaldı yazıyor. tabi kırmızıları görene kadar umut var demektir

Ya ben bişey merak ediyorum aşılama vs nasıl oluyor yani buna nasıl karar veriyorsunuz ne zamandır deniyorsunuz pcos falan mı var ilk gebeliğiniz mi olacak bende 4-5 aydır deniyorum pcos var yaşım 23 ama aşılama vs nasıl oluyor devlet hastanesi doktorları da bunu hemen yapıyor mu?

bende bu sabah dayanamayıp test yaptım yumurtlamanın 8.günü 20 ekimde pik gördüm 21 de silindi erkenmi yaptım bilmiyorum ama

Evet canım regl olana kadar belli olmaz belki yükselir

Merhaba kızlar, benim de bat dündü ama regl olmadım hala bu sabah kaset test yaptım çıkmadı. Bekliyorum.Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 senedir geçen ay bıraktım. İlaçsız ilk döngüm yani o yüzden gecikme yaşıyor olabilir miyim sizce. Uzun süre kullanıp bırakan var mı

Saldım çayıra modundayım artık ben Rabbim kararlaştırmıştır. Ama testlerin oyununa geldim resmen.testler öyle çıkmasaydı ben beklerdim hep
Senin durumun çok ilginç gerçekten. Farklı farklı testlerle yaptın hem de. Predictor testlerin geldi mi? Regl günü onu denersin belki

Kızlar selam birkaç gün önce silik bir erken gebelik testi atmıştım buraya prodoctor marka yumurtlamadan sonra 10.11.ve 12.günlerde sonradan oluşan bir silik çizgi cıkarmıştı ilk on dakika değil ama ben uzun zamandır kullandığım marka ve hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmazdı neyse tabi kaset testte yapıyordum ve onlar negatifti bugün normalde yumurtlamadan sonra 14.günüm eğer gebelik oluşmadıysa genelde hep adet olduğum gündür adeti beklerken olmadım neyse eve gelince bugün az önce ovalayın testi yaptım ve kopkoyu çıktı normalde gebelikte de koyu cıktıgını biliyorum şimdi ben tekrar mı yumurtluyorum yoksa hamilemiyim evde artimed kaset test vardı yaptım ama negatif ben bişey anlamadım yaaa erken gebelik testim de yok napim şimdi ben S Sunsun9 Candy7777 Orangegreysky Zumruduanka96 pr3nses21

Eklentiler

• IMG_6212.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6211.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 31
Senin durumun çok ilginç gerçekten. Farklı farklı testlerle yaptın hem de. Predictor testlerin geldi mi? Regl günü onu denersin belki
Bugün kargoya verilmiş canım. Cuma günü gelecekmiş. Şuan evde yeni aldıklarım var yapmıyorum bekliyorum. Reglime 2 uygulamaya göre birinde 5, birinde 6 gün var yazıyor. Testlerin hepsi bozuktu bence eğer olduysa takvime göre 21 inde yumurtlamam görünüyor. 20 sinde birliktelik oldu 24 ünde de oldu. Varsa da puan çıkmaz. İnanılmaz derecede sol kaşık batması ve ağrısı var.

Kuzum bende öyle duymuştum ovulasyon testi regle yakin gebelik varsa böyle çıkarıyormuş. Yakınında eczane yok mu ? Ben Artimed testine hiç güvenmiyorum.

Kuzum bende öyle duymuştum ovulasyon testi regle yakin gebelik varsa böyle çıkarıyormuş. Yakınında eczane yok mu ? Ben Artimed testine hiç güvenmiyorum.
Artimed kaset test negatif yani elimde başka test yok eczane de uzak bana aynen daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep ovalüsyon pik yapardı

İnanır mısın aynısını yaşıyorum bugün adet olmam lazım sabah kaset test yaptım negatif. Bugün akıntım çoğaldı sol kasıkta ağrı var. Bilmiyorum kist falan mı oldu diye korkmuyor değilim üstelik duphaston kullanmıştım çok düzenliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…