- 29 Temmuz 2024
- 190
- 79
Evet bende az önce yaptım negatif sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama bişey çıkmadı ilk idrarla da yapmadım zaten ama çok ümidim yokKızlar ben bat6 ya girince erken test yaptım sabah ama negatif maalesef. Zaten belirti falan da yok biraz umudum kaçtı bu ay, yine de bi kaç gün sonra tekrarlicam testi
F freewoman1 sen ne yaptın canım başladın mı testlere batımız aynıydı
erken test miydi senin testin de. Yine de moral bozmak yok daha zamanımız var. Zaman yaklaştıkça daha doğru sonuçlar alırız.Evet bende az önce yaptım negatif sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama bişey çıkmadı ilk idrarla da yapmadım zaten ama çok ümidim yok
Ya benim kaset testte de erkende de çıplak gözle bile hiç görünmedi. Gölge aradım evin her tarafında bakıp elimde testle fkfkkfkfl. Siz çıplak gözle de gördüyseniz mutlaka tekrarlayın bir kaç güne, Umarım güzel haberlerinizi alırız.Ben görüyorum ama kamerada görünmüyor net foto alana kadar canım çıktı yapar yapmaz çektim ilk bir dakika
Eki Görüntüle 3495515
Gecikmenin üçüncü günündeyim canım sabah tekrarlarım baktım gene aynı adetimi beklerim. Hepimiz güzel haberler alalım inşallahYa benim kaset testte de erkende de çıplak gözle bile hiç görünmedi. Gölge aradım evin her tarafında bakıp elimde testle fkfkkfkfl. Siz çıplak gözle de gördüyseniz mutlaka tekrarlayın bir kaç güne, Umarım güzel haberlerinizi alırız.
Şöyle güzel haberler alalım azıcık ya içimiz kararıyor böyle bekleye bekleye
benim hafif kasık ağrım var ve bel ağrısı bide iştahım çok açıldıBizi beklememiş test yapmış
Benimde sağ tarafımda sızı oluyo yumurtlama olduğu yerde
Sende varmı belirti cnm
hayırlısı olsun canım inşAllahAyy evet dedim sana dayanamadım
Gölge çizgi var gibi canımBen görüyorum ama kamerada görünmüyor net foto alana kadar canım çıktı yapar yapmaz çektim ilk bir dakika
Eki Görüntüle 3495515
Canım reglin daha yeni bitmiş. Yumurtlaman bile olmamıştır dahaKızlar benim bata 20 gün filan var bem şimdiden belirti yaşıyorum psikolojik galibadün gece mide yanmasından uyuyamadım karnımda toktu. Birde bulantı ve ekşime oluyor. Birde baş dönmesi yaşıyorum. Birde çok uyuyorum ben bu aralar. Daha yeni girdim yumurtlama haftama ondan galiba oluyor.
2 gün arayla yap bence kuzumKızlar benım bat 26sıydı sabah kaset test yaptım negatifıkı tane testim kaldı bı tanesi erken gebelık ne zman yapsam bilemedım
Gölge çizgi var gibi canım
Bende aynı durumdayım canım sabah son testi yapcam negatifse artık adeti beklerimBenim de bugün regl olmam gerekiyordu sabah kaset test yaptım. Bu şekilde gölge çıktı yine olsaydı çizginin koyulaşması gerekmez miydi artık
Üzme kendini canım benimde 25 iydi hayla olmadım testler silik koyulaşmıyor adeti bekliyorumKızlar benım bat 26sıydı sabah kaset test yaptım negatifıkı tane testim kaldı bı tanesi erken gebelık ne zman yapsam bilemedım
Geç döllenme mi oluyor sende acaba yada mevsimsel mi gecikiyo adetımızÜzme kendini canım benimde 25 iydi hayla olmadım testler silik koyulaşmıyor adeti bekliyorum
Seni yanıltmak istemem ama ben çok çok silik gölge görüyorum. Regl olana kadar teste devamEki Görüntüle 3495565 buda 5 dakika sonra çekmiştim canım ben çıplak gözle görüyorum