2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Evet bende az önce yaptım negatif sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama bişey çıkmadı ilk idrarla da yapmadım zaten ama çok ümidim yok

Aranızda bu testi bilen var mı ben ilk defa görüyorum şimdi yapayım dedim ama inşallah yalancı pozitif vermez

Ben görüyorum ama kamerada görünmüyor net foto alana kadar canım çıktı yapar yapmaz çektim ilk bir dakika

Eklentiler

• IMG_20241027_172558.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 38
Evet bende az önce yaptım negatif sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama bişey çıkmadı ilk idrarla da yapmadım zaten ama çok ümidim yok
erken test miydi senin testin de. Yine de moral bozmak yok daha zamanımız var. Zaman yaklaştıkça daha doğru sonuçlar alırız.

Ben görüyorum ama kamerada görünmüyor net foto alana kadar canım çıktı yapar yapmaz çektim ilk bir dakika
Eki Görüntüle 3495515
Ya benim kaset testte de erkende de çıplak gözle bile hiç görünmedi. Gölge aradım evin her tarafında bakıp elimde testle fkfkkfkfl. Siz çıplak gözle de gördüyseniz mutlaka tekrarlayın bir kaç güne, Umarım güzel haberlerinizi alırız.
Şöyle güzel haberler alalım azıcık ya içimiz kararıyor böyle bekleye bekleye

Gecikmenin üçüncü günündeyim canım sabah tekrarlarım baktım gene aynı adetimi beklerim. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Merhaba kızlar.Listeye baktım yeni gebe yok.Üzüldüm.Yazışmaları okuyamadım. Candy7777 canım üzüldüm negatif görmene.Sana ve buradaki herkese dua etmeye devam edeceğim.Hepimizin hakkında hayırlısı. Lioo sat 27.10 Bat 27.11.Listede durayım şimdilikte bakalım.İyi hissettiğim zamanlar gelirim.Kasım ayı herkes için bereketli olsun.Umut her zaman var.

Kızlar benım bat 26sıydı sabah kaset test yaptım negatif ıkı tane testim kaldı bı tanesi erken gebelık ne zman yapsam bilemedım

Bizi beklememiş test yapmış
Benimde sağ tarafımda sızı oluyo yumurtlama olduğu yerde
Sende varmı belirti cnm
benim hafif kasık ağrım var ve bel ağrısı bide iştahım çok açıldı neden bilmiyorum valla

Benim de bugün regl olmam gerekiyordu sabah kaset test yaptım. Bu şekilde gölge çıktı yine olsaydı çizginin koyulaşması gerekmez miydi artık

Eklentiler

• IMG_20241027_170936.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20241027_195905.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20241027_200020.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar benim bata 20 gün filan var bem şimdiden belirti yaşıyorum psikolojik galiba dün gece mide yanmasından uyuyamadım karnımda toktu. Birde bulantı ve ekşime oluyor. Birde baş dönmesi yaşıyorum. Birde çok uyuyorum ben bu aralar. Daha yeni girdim yumurtlama haftama ondan galiba oluyor.

Canım reglin daha yeni bitmiş. Yumurtlaman bile olmamıştır daha

Benim de bugün regl olmam gerekiyordu sabah kaset test yaptım. Bu şekilde gölge çıktı yine olsaydı çizginin koyulaşması gerekmez miydi artık
Bende aynı durumdayım canım sabah son testi yapcam negatifse artık adeti beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…