2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

selam kızlarrrr

18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar
yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif gecikmem devam ediyor ne yapmalıyım sizin süreciniz nasıl oldu 🥹

selam kızlarrrr

18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar
yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif gecikmem devam ediyor ne yapmalıyım sizin süreciniz nasıl oldu 🥹
Canım geç döllenme olabilir mi acaba

Günaydın kızlar bu arada ben perşembe test vermiştim 27 çıkmıştı cumartesi gece test verdim 69 çıktı çok şükür yükseliyor. İnşallah yükselmesi güzel devam eder ve sağlıklı nir gebelik olur. Şu anda normalde 5. Haftayı geçmiş oluyorum ama geç döllenme o yüzden 4 haftalık falan. Daha yeni gebelik belirtileri yaşamaya başladım göğüs hassasiyeti falan.
Çok şükür her şey yolunda gidiyor demek ki🤭 gebelerimiz çoğalıyor darısı başımıza💜💜

Günaydın kızlar bu arada ben perşembe test vermiştim 27 çıkmıştı cumartesi gece test verdim 69 çıktı çok şükür yükseliyor. İnşallah yükselmesi güzel devam eder ve sağlıklı nir gebelik olur. Şu anda normalde 5. Haftayı geçmiş oluyorum ama geç döllenme o yüzden 4 haftalık falan. Daha yeni gebelik belirtileri yaşamaya başladım göğüs hassasiyeti falan.
sağlıkla doğsun canım geç döllenmede ne gibi belirtiler yaşadın ben idrarda pozitif kanda negatif çıktı gecikmenin 5. günü bugün gecikmemin 9. günü tekrar test yapmadım

selam kızlarrrr

Seninle aynı durumdayım göğüste hassasiyet kasıkta sızı ve baş dönmesi. Testler hep silik çizgi gecikmenin 4 günü. Oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim ama kafama takılan silik çizgiler hep var ama koyulaşma yok

İnşallah "hamilelikten" gelmez
Bugün test yaptın mı canım

pr3nses21 pr3nses21 gittin mi canım doktora.

Bende bugün gidicem 13:45'te randevum var mesaj attı aşılamayla birlikte deniyelim mi bu ay da dedi doktorum. Bu ay çatlatma iğnesinden 2 gün sonra ilişki olabilmişti ondan tam değerlendiremedik. Bu ay da normal hapla denemek istedim o yüzden. Bakalım gittiğimde ne diyecek.

X