2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben de bir koyulma olmadı muhtemelen anlık yükselen bir şeydi gitti. Sağlık olsun, ben huzurlarınız da yavaştan elenecekler klubünde bekliyorum.:)

Ben de bir koyulma olmadı muhtemelen anlık yükselen bir şeydi gitti. Sağlık olsun, ben huzurlarınız da yavaştan elenecekler klubünde bekliyorum.:)
Bende elenecekler kulübünde bekliyordum 6 gün kala negatif çıktı kan bugün test yaptım idrar oda negatif ama akşama doğru bel sırt ağrısına eşlik etti çamur gibi 5 kuruş boyutunda bi leke geldi adetime daha 3 gün var ağrım filan da kesildi şimdi acaba dedirtti ne zor şu günler ya geçmek bilmiyor

Ben bu ay katılmayacağım. Çok yoruldu bünyem. 2 yıl oldu bizim. Aralık ayında tüp olacak kısmetse.
İşime - eşime odaklanacağım bir döneme giriyorum artık.
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
Yine de güzel haberlerinizi takip edecek ve her güzel haber için sevineceğim.

Reactions: As6
Pcosluların kaderi geç döllenme zaten
Amin kuzum inşallah
Bende hafif düzeyde pıhtılaşma varmış canım şuan coraspirin kullanıyorum zaten, inşallah hamile kalırsam iğne kullanmamda gerekebilir. Evet canım benimde 3-4 tane var kimyasalım tam sayısını hatırlamıyorum
Bence herşey çok güzel ilerleyecek inşallah canım sağlıcakla büyüyecek kocaman olup kucağında olacak Allahın izniyle

Evet ya hep geç döllenme oluyor cidden
Bence kullan tabi doktorun gerekli görürse canım. Bana doktor tekrarlayan düşükleri olanlara pıhtılaşma bakmadan bile veriyorum demişti.
Coraspirini de ben şey duydum ya yumurtlamayı etkiliyormuş diye. Acaba ovülasyon dönemin bittikten sonra mı başlasan adete 14 gün kala felan. Ben bir ara iki ay kullandım sonra bıraktım. Bu ay dediğim gibi yapmıştım canım.

Yaa insallah güzel dileklerin gerçek olur canım sağlıkla kucağıma alırım

Canım ihmal etme benimde kalp seklinde
Perde olabilir azda olsa.benim iki cm kalınlığındaydı perde uzun değildi ama kalınlığı vardı
Bebeğim büyüdükçe sıkışmış 6 aydan sonra hep yukarıdaydı. Artık profesör oldum diyebilirim araştırmakdan
Bu forumdada çok okuyup araştırdım bn gibi olanlar var mı diye
Rahim filmi şart sana aklın kalmaz rahat olursun hiç yokdan.Hem hamile kalmak zorlasiyor perde varken hemde düşük ihtimali az yada çok var
Hiç düşüğün varmıydı.
Nezamandan beri hamile kalmaya çLışıyorsun

Aaa öylemi yumurtlamaya etki ettiğini bilmiyordum. Ya zaten düzenli kullanmıyorum unutuyorum en iyisi senin dediğin gibi yapayım canım

İnşallah canım ogünleri de görürüz

Canlar aşılama sonrası doktor progestan reçete etti kaç gün kullanmam gerektiğini sormayı unuttum bat tarihine kadar mı kullanmalıyım yok yoksa kutu bitene kadar mı. Sizler kullandıysanız nasıl kullandınız?

Gecikemimin 3. Günü 4 e girdik sayılır bugün test yaptım hiçbir şey yok zaten pcos var beklesem mi acaba bi muayene mi olsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…