- 14 Temmuz 2023
- 2.350
- 2.037
- 22
Ya olmadı mı bu ayda. Inşallah yeni aylara yeni umutlaraBenim bu ay maalesef negatif
Ya çok sevindim. Bu ay mi oldu. Çünkü bat 4 kasimmiş.Öğretmen hanımcık hamile ya kızzz @ogretmennnhaniiimm1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya olmadı mı bu ayda. Inşallah yeni aylara yeni umutlaraBenim bu ay maalesef negatif
Ya çok sevindim. Bu ay mi oldu. Çünkü bat 4 kasimmiş.Öğretmen hanımcık hamile ya kızzz @ogretmennnhaniiimm1
Yok herkes de olmuyor benimde ilk defa oldu zaten daha önceki gebeliklerimde olmadı acaba yerleşme mi dedim bende çünkü kan değildi oBende şuana kadar lekelenme olmadı herkeste olmuyor sanırım dimi
Bende elenecekler kulübünde bekliyordum 6 gün kala negatif çıktı kan bugün test yaptım idrar oda negatif ama akşama doğru bel sırt ağrısına eşlik etti çamur gibi 5 kuruş boyutunda bi leke geldi adetime daha 3 gün var ağrım filan da kesildi şimdi acaba dedirtti ne zor şu günler ya geçmek bilmiyorBen de bir koyulma olmadı muhtemelen anlık yükselen bir şeydi gitti. Sağlık olsun, ben huzurlarınız da yavaştan elenecekler klubünde bekliyorum.:)
Pcosluların kaderi geç döllenme zatenCanımm çok teşekkür ederim
Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum zaten ben genellikle öyle hamile kalıyorum bence :)
İnşallahh haftaya güzel haberler veririm sende en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalırsın inşallahh canım
Ve ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu gebeliğimde ve ilk defa bu seviyeye geldim bence kan sulandırıcı iğne sende kullan pıhtılaşma baktırdın mı?
Hatırladığım kadarıyla seninde kimyasal gebeliklerin oluyordu ikizlerini saymıyorum tabiki
Evet ya hep geç döllenme oluyor ciddenPcosluların kaderi geç döllenme zaten
Amin kuzum inşallah
Bende hafif düzeyde pıhtılaşma varmış canım şuan coraspirin kullanıyorum zaten, inşallah hamile kalırsam iğne kullanmamda gerekebilir. Evet canım benimde 3-4 tane var kimyasalım tam sayısını hatırlamıyorum
Bence herşey çok güzel ilerleyecek inşallah canım sağlıcakla büyüyecek kocaman olup kucağında olacak Allahın izniyle
Canım ihmal etme benimde kalp seklindeBu güz özele gittim başka doktora o dedi rahmimde kalp görünümü varmış. Kan ve idrar aldı da özelde devletin yaptığı tahliller görünmüyor galiba. Bakmadı ona. Hamile olunca düşük önleyici kullanman lazım dedi. Onun dışında sorun olmaz dedi
Aaa öylemi yumurtlamaya etki ettiğini bilmiyordum. Ya zaten düzenli kullanmıyorum unutuyorum en iyisi senin dediğin gibi yapayım canımEvet ya hep geç döllenme oluyor cidden
Bence kullan tabi doktorun gerekli görürse canım. Bana doktor tekrarlayan düşükleri olanlara pıhtılaşma bakmadan bile veriyorum demişti.
Coraspirini de ben şey duydum ya yumurtlamayı etkiliyormuş diye. Acaba ovülasyon dönemin bittikten sonra mı başlasan adete 14 gün kala felan. Ben bir ara iki ay kullandım sonra bıraktım. Bu ay dediğim gibi yapmıştım canım.
Yaa insallah güzel dileklerin gerçek olur canım sağlıkla kucağıma alırım
Bencede canım öyle yap :))Aaa öylemi yumurtlamaya etki ettiğini bilmiyordum. Ya zaten düzenli kullanmıyorum unutuyorum en iyisi senin dediğin gibi yapayım canım
İnşallah canım ogünleri de görürüz
Amin sağol cnm cümlemizin evlatlarını inşallah cnmAy maşallah kizinada uzun ve güzel ömrü olsun inşallah
Kızlar burda silik çizgi gören var mı yani ben görüyorum ama 7.30 da falan yaptım akşam çok detaylı incelemedim acaba kuruma çizgisi mi
Kızlar sizce yumurlama oldumu ben altıncı gün olabilir diyorum ama eninde değilim